Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 730K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους..αναπολω μπουρδελότσαρκες παλιες που πηγαιναμε παρεα όλοι φίλοι 1997 1998 1999 τσαμαδου Ασκληπιού θυμάμαι κανένας εδώ μέσα; θυμάμαι Ασκληπιού ήταν η πρωτη μου η Μάγδα που είχε κάτι μεγάλες σκάλες από λαμαρίνα. Θυμάται κανείς?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456
Πάντως δεν ξέρω εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, αλλά νομίζω πως κάποιες κοπέλες τουλάχιστον πρέπει να ανεβάσουν 2-3 φωτογραφίες παραπάνω. Θα βοηθά και εμάς και αυτές. Αναμένουμε για την αυριανή.
Σύμφων

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456
Πάντως δεν ξέρω εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, αλλά νομίζω πως κάποιες κοπέλες τουλάχιστον πρέπει να ανεβάσουν 2-3 φωτογραφίες παραπάνω. Θα βοηθά και εμάς και αυτές. Αναμένουμε για την αυριανή.
Συμφωνώ και εγώ,αν τα κορίτσια μου έδιναν 10 φωτογραφίες και της 10 θα έβαζα, αλλά μερικές κοπέλες μια σου δίνουν και αυτή με το ζόρι, και εγώ δεν μπορώ να το επιβάλλω.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456
IMG-803effe5700816d22fe5c986acfce4e8-V.jpg
Από αύριο 22.08 στο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΡΩΞΆΝΗ (Σερβία, 27 χρόνον, στήθος 3:P)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456
Αύριο θα ανοίξουμε μετά στης 10:30.

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
87
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους..αναπολω μπουρδελότσαρκες παλιες που πηγαιναμε παρεα όλοι φίλοι 1997 1998 1999 τσαμαδου Ασκληπιού θυμάμαι κανένας εδώ μέσα; θυμάμαι Ασκληπιού ήταν η πρωτη μου η Μάγδα που είχε κάτι μεγάλες σκάλες από λαμαρίνα. Θυμάται κανείς?
Με το κοντό το μαλλί, ξανθιά κοντούλα. Τι μου θύμισες ρε φίλε!

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Να λες πρώτα να είναι αυτές στης φωτογραφίες... ιδικά αυτές που έχουν τατουάζ αποφεύγουν να δίνουν δικές τους..για ευνόητους λόγους..
Ας πούμε ότι αυτό με το Σαχτούρη είναι μια καλή προσπάθεια και ας επιβραβεύσουμε αρχικά. Εννοείται φίλος ότι πάντα θέλουμε φωτογραφίες... αλλά πρώτα από όλα αληθινές..
Ιδικά εδώ που ο άλλος μπορεί να καίει και 20 ευρώ βενζίνη για να βρεθεί Πάτρα από τα γύρω χωριά..

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Καλησπέρα σαν πρωτάρης και στον χώρο του σεξ και στα στούντιο.Ποιο στούντιο της πάτρας προτείνετε για πρώτη φορά ;Ευχεριστω εκ των προτέρων
Καλός ήρθες...
Πρωτάρης στο χώρο του σεξ;
Τού αγοραίου;η γενικά;
Τα στούντιο συνήθως είναι καθαρά και ευχάριστοι χώροι.
Αν δεν έχεις πρόβλημα παρουσίας (δηλαδή κάποιο που δεν πολύ φαίνεσαι)θα σου έλεγα να πάς σε όλα και να μπεις στην κοπέλα που σου έκανε κλικ... αυτό είναι τό σημαντικό .
Και μετά πες μας και την εμπειρία σου .
Αν θέλεις, αφού έχεις δει και κρατήσεις όνομα κοπέλας, ρωτά εδώ μέσα... ίσως κάποιος ξέρει.
Παντός Πάτρα να ξέρεις δεν είναι ενδεικτικό το ποσό καλά μπορείς να περάσεις σε ένα στούντιο.
Κράτα μικρό καλάθι.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Συμφωνώ και εγώ,αν τα κορίτσια μου έδιναν 10 φωτογραφίες και της 10 θα έβαζα, αλλά μερικές κοπέλες μια σου δίνουν και αυτή με το ζόρι, και εγώ δεν μπορώ να το επιβάλλω.
Οσον αφορα τις φωτο, εχεις ενα δικιο, ομως πως αλλιως θα διαφημιστει αυτο το οποιο "πουλαει" το μαγαζι? Σιγουρα τα γουστα δεν ειναι ιδια για ολους, και αναλογα με το τι θα διαφημιστει καθε φορα, θα προσελθει και το αναλογο κοινο καθε φορα. Αυτο βεβαια, θα εκτιμηθει ιδιαιτερα απο τους πελατες, γιατι θα ανεβει ενα επιπεδο ακομα το μαγαζι.
Τωρα οσον αφορα τις δικες σου φωτο, μιας και μιλαμε για τις φωτο και ημουν ισως ο πρωτος που περασε μαζι σου οταν ηρθες στην Πατρα, ενα θα σου πω. Αν θες, βγαλε καινουργιες φωτο γιατι αυτες που εχεις ανεβασει σε ΑΔΙΚΟΥΝ πραγματικα εισαι πολυ ομορφη σαν γυναικα, με ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΡΜΙ και πολυ καλες αναλογιες. Εισαι σιγουρα απο τις λιγες που περασα και δεν εχω κλαψει ουτε εχω σκεφθει τα χρηματα που εδωσα, οσο δυσκολοι κι αν ειναι οι καιροι στις μερες μας. Συνεχισε ετσι.....!!! :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456
Οσον αφορα τις φωτο, εχεις ενα δικιο, ομως πως αλλιως θα διαφημιστει αυτο το οποιο "πουλαει" το μαγαζι? Σιγουρα τα γουστα δεν ειναι ιδια για ολους, και αναλογα με το τι θα διαφημιστει καθε φορα, θα προσελθει και το αναλογο κοινο καθε φορα. Αυτο βεβαια, θα εκτιμηθει ιδιαιτερα απο τους πελατες, γιατι θα ανεβει ενα επιπεδο ακομα το μαγαζι.
Τωρα οσον αφορα τις δικες σου φωτο, μιας και μιλαμε για τις φωτο και ημουν ισως ο πρωτος που περασε μαζι σου οταν ηρθες στην Πατρα, ενα θα σου πω. Αν θες, βγαλε καινουργιες φωτο γιατι αυτες που εχεις ανεβασει σε ΑΔΙΚΟΥΝ πραγματικα εισαι πολυ ομορφη σαν γυναικα, με ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΡΜΙ και πολυ καλες αναλογιες. Εισαι σιγουρα απο τις λιγες που περασα και δεν εχω κλαψει ουτε εχω σκεφθει τα χρηματα που εδωσα, οσο δυσκολοι κι αν ειναι οι καιροι στις μερες μας. Συνεχισε ετσι.....!!! :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Καλημέρα, σύμφωνο σε όλα αυτά που λέτε με τη διαθημηση, και προσπαθώ.. ακόμα όμως στην προσπάθεια μένουμε :grin::wink::grin: τώρα ότι αφορά εμένα, δεν το έχω σαν μοντέλο για φωτογράφηση με τίποτα,:headbang::2funny: όμως έχω σκοπό να βγάλω καινούργιες.και το τελευταίο, χερουμε που πέρασες όμορφα μαζί μου και ευχαριστώ και σε εσένα και σε όλους που με τίμησατε ανάμεσα σε τόσα κορίτσια όσο ήμουν στην Πάτρα. Και γενικά βλέπω ότι δεν μας ξεχνάτε και το μαγαζί μας είναι στης επιλογές σας, ευχαριστώ :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Με το κοντό το μαλλί, ξανθιά κοντούλα. Τι μου θύμισες ρε φίλε!
Ναι αδερφέ μου! Ξανθιά κοντό μαλλί και βυζάρες!Ήταν η πρωτη μου! Ήμουν 16 χρονών και διάλεξα αυτή! Η πρωτη μου εμπειρία! Που δεν ξεχνιέται η Μάγδα.ηταν κορυφή για μένα.την είχα πετυχει μετά από δυο χρόνια στο τολο που είχα παει διακοπές στη παραλια!

Kaulaman19

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Ειμαι νεος να παω σε μπουρδελο ή σε κανενα callgirl?

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.092
Πόντοι
10.335
Κουκλάρα η Ρωξάνη πότε θα έρθει Τρίκαλα ; Ξέρουμε ;
Εγω πάντως που πέρασα σήμερα δεν με ενθουσίασε καθόλου . Μου έβγαζε μια μιζέρια και κακομοιριά . Έφυγα Χαιρετώντας ευγενικά αλλά προτιμάω να τον παίξω

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
614
Πόντοι
81
Εγω πάντως που πέρασα σήμερα δεν με ενθουσίασε καθόλου . Μου έβγαζε μια μιζέρια και κακομοιριά . Έφυγα Χαιρετώντας ευγενικά αλλά προτιμάω να τον παίξω
Είπα κουκλάρα γιατί τουλάχιστον έτσι δείχνει από την φωτογραφία, όμορφη,τώρα εσύ λόγω το ότι δοκίμασες έχεις καλύτερη εικόνα από μένα.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.092
Πόντοι
10.335
Είπα κουκλάρα γιατί τουλάχιστον έτσι δείχνει από την φωτογραφία, όμορφη,τώρα εσύ λόγω το ότι δοκίμασες έχεις καλύτερη εικόνα από μένα.
Δεν δοκίμασα . Είδα και έφυγα . Το φωτοσοπ έκανε καλή δουλίτσα

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
614
Πόντοι
81
Δεν νομίζω για φωτοσοπ ... τέλοςσπάντων ας μας πει και κάποιος άλλος την εμπειρία του με την Ρωξάνη αν θέλει...έτσι για να συγκεντρωθούν πληροφορίες .

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456

Καλησπέρα, γούστα είναι αυτά ξέρετε, και φωτογραφία δεν έχει φωτοσοπ, είναι τραβηγμένη με το κινητό. Πάντως ευχαριστώ που ήρθατε έστω και για βόλτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom