Καλησπέρα. Για πόσες μέρες;Σήμερα το βράδυ θα είμαστε κλειστά δυστυχώς . Από αύριο 17.08 ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 Η ΣΤΕΦΆΝΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στεφάνια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
21.08 τελευταία μέραΚαλησπέρα. Για πόσες μέρες;
Τι ώρα ανοίγει το πρωί;Σήμερα το βράδυ θα είμαστε κλειστά δυστυχώς . Από αύριο 17.08 ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 Η ΣΤΕΦΆΝΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στεφάνια
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Αν πας σε studio θα καταλάβεις ότι τα πλεονεκτήματα είναι ασύγκριτα περισσότεραΡε μάγκες ποιος ο λόγος στην πόλη της πουτανιας να πληρώνεται για να πηδηξετε;Παντρεμενες ,χωρισμένες, ελεύθερες.ορματε λίγο όρεξη και ψάξιμο θελει
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Καθημερινά στης 10, αλλά αύριο ίσως 10:30. Με το 7:00 ταξιδεύει η κοπέλαΤι ώρα ανοίγει το πρωί;
ikarus1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Σημερινή επίσκεψη στο Studio K - κοπέλα η Εύα από Πολωνία, ύψος 1,65 - 1,75 ωραίο σώμα. Στο δωμάτιο μέτρια πράγματα - δεν το μετάνιωσα ούτε τρελάθηκα.
δ/νση του στουντιο Κ?Σημερινή επίσκεψη στο Studio K - κοπέλα η Εύα από Πολωνία, ύψος 1,65 - 1,75 ωραίο σώμα. Στο δωμάτιο μέτρια πράγματα - δεν το μετάνιωσα ούτε τρελάθηκα.
Περασα κι εγω, οπως το ειπες, σε γενικες γραμμες μετρια πραγματα. ουτε ζεστη ουτε κρυο. ΜΕΛΑΝΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΙΟπως σε καποια φαση που χαμογελασε, τα δοντια της φανηκανε καταμαυρα και το σκυλομετανοιωσα χιλιες φορες. Πολυ αποκρουστικο το θεαμα....Σημερινή επίσκεψη στο Studio K - κοπέλα η Εύα από Πολωνία, ύψος 1,65 - 1,75 ωραίο σώμα. Στο δωμάτιο μέτρια πράγματα - δεν το μετάνιωσα ούτε τρελάθηκα.
φίλε με τα λόγια και εγώ έχω πηδήξει την μισή Πάτρα! Ξέρεις εσύ καμία από αυτές που λες να πάμε και μείς? Εγώ δεν ξέρω καμία γιαυτό και πάμε εκεί που ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ θα γ@μίσουμε αφού πληρώνουμε!Ρε μάγκες ποιος ο λόγος στην πόλη της πουτανιας να πληρώνεται για να πηδηξετε;Παντρεμενες ,χωρισμένες, ελεύθερες.ορματε λίγο όρεξη και ψάξιμο θελει
Vagra7
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2022
- Like
- 235
- Πόντοι
- 1
Έτσι πιστευουν ότι είναι η πολη της πουτανιας στις γυναίκες η πατρα .αλλα που να ξεραν αν δεν ζουν εδώ. Πουτανιά στη πατρα δεν έχουν οι γυναίκες .η "πουτανια" Είναι άλλου είδους εδώ.εχει βγει παραεξω ότι γαμιουνται ασυστολα οι πατρινιες και ότι το δίνουν ευκολα και αλλά πολλα.μυθος. τώρα αν το δίνουν όταν φευγουν απο πατρα άλλο αυτό.. Μιλάμε για το τι γίνεται εδώ εντός τοιχων.φίλε με τα λόγια και εγώ έχω πηδήξει την μισή Πάτρα! Ξέρεις εσύ καμία από αυτές που λες να πάμε και μείς? Εγώ δεν ξέρω καμία γιαυτό και πάμε εκεί που ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ θα γ@μίσουμε αφού πληρώνουμε!
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Και να είναι όπως τα λέει ο roulino, προσωπικά τα στούντιο δεν τα αλλάζω
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Μίας που δεν μπορούν να σας απαντήσουν η γυναίκες σε όποιες αναφέρεστε,θα το κάνω εγώ. 1ον εδώ μέσα(όσο καταλάβενω εγώ η ξανθιά) είναι φόρουμ για πιο συγκεκριμένες συζήτησης.2ον η περισσότερη που μπαίνουν εδώ μέσα είναι η παντρεμένη η έχουν δεσμό,μια αδερφή,κόρη μάνα κ.τλ... και τους προσβάλλεται πολλές στο σύνολο με ένα χυδαίο τρόπο! Από πού και σ'που.? 3ον έναν άντρα τόν κάνει ΆΝΤΡΑ και η συμπεριφορά του! ΕυχαριστώΡε μάγκες ποιος ο λόγος στην πόλη της πουτανιας να πληρώνεται για να πηδηξετε;Παντρεμενες ,χωρισμένες, ελεύθερες.ορματε λίγο όρεξη και ψάξιμο θελει
Roulino
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2023
- Like
- 201
- Πόντοι
- 20
Σε ποιο σημείο ακριβώς προσέβαλα και ποιον ;Μίας που δεν μπορούν να σας απαντήσουν η γυναίκες σε όποιες αναφέρεστε,θα το κάνω εγώ. 1ον εδώ μέσα(όσο καταλάβενω εγώ η ξανθιά) είναι φόρουμ για πιο συγκεκριμένες συζήτησης.2ον η περισσότερη που μπαίνουν εδώ μέσα είναι η παντρεμένη η έχουν δεσμό,μια αδερφή,κόρη μάνα κ.τλ... και τους προσβάλλεται πολλές στο σύνολο με ένα χυδαίο τρόπο! Από πού και σ'που.? 3ον έναν άντρα τόν κάνει ΆΝΤΡΑ και η συμπεριφορά του! Ευχαριστώ
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Όταν αναφερθηκατε στης γυναίκες "έξω" ( παντρεμένες χορισμενες κτλ) πιστέψτε με η γη δεν γυρίζει γύρω από ένα πέος, και νομίζω πως ήταν λάθος το σχολείο σας.Σε ποιο σημείο ακριβώς προσέβαλα και ποιον ;
Roulino
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2023
- Like
- 201
- Πόντοι
- 20
Είναι ψέμα ότι πολλές παντρεμενες και χωρισμένες ψάχνονται;Προφανώς δεν είναι όλα ένα πέος αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότηταΌταν αναφερθηκατε στης γυναίκες "έξω" ( παντρεμένες χορισμενες κτλ) πιστέψτε με η γη δεν γυρίζει γύρω από ένα πέος, και νομίζω πως ήταν λάθος το σχολείο σας.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Αν επιμένετε κρατήστε την πληροφορία για την πάρτη σας , σαν πραγματικός κυρίως και άνδρας. Δεν το έχετε καταλάβει ότι προκάλεσατε δυσαρέσκεια των περισσότερων εδώ μέσα?Είναι ψέμα ότι πολλές παντρεμενες και χωρισμένες ψάχνονται;Προφανώς δεν είναι όλα ένα πέος αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
@Anzela$$$ ποια θα ειναι η αυριανη κοπελα; Η Μαργαριτα που ηταν Τρικαλα? Επισης και αυτη η Νικη πρεπει να περασει μια βολτα απο τα μερη μας
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Η Μαργαρίτα και η Νίκη κάνουν διακοπές από χθες))) από αρχές του Σεπτέμβρη θα περάσουν από την Πάτρα. Για το αύριο θα σας ενημερώσω λίγο αργότερα,πρως το βράδυ.@Anzela$$$ ποια θα ειναι η αυριανη κοπελα; Η Μαργαριτα που ηταν Τρικαλα? Επισης και αυτη η Νικη πρεπει να περασει μια βολτα απο τα μερη μας
Πάντως δεν ξέρω εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, αλλά νομίζω πως κάποιες κοπέλες τουλάχιστον πρέπει να ανεβάσουν 2-3 φωτογραφίες παραπάνω. Θα βοηθά και εμάς και αυτές. Αναμένουμε για την αυριανή.Η Μαργαρίτα και η Νίκη κάνουν διακοπές από χθες))) από αρχές του Σεπτέμβρη θα περάσουν από την Πάτρα. Για το αύριο θα σας ενημερώσω λίγο αργότερα,πρως το βράδυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K