Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

BCS

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
24
Πόντοι
0
Σήμερα το βράδυ θα είμαστε κλειστά δυστυχώς . Από αύριο 17.08 ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 Η ΣΤΕΦΆΝΙΑ
IMG-20230711-WA0020.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στεφάνια
IMG-20230710-WA0079.jpg
Καλησπέρα. Για πόσες μέρες;

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
529
Πόντοι
81
Ρε μάγκες ποιος ο λόγος στην πόλη της πουτανιας να πληρώνεται για να πηδηξετε;Παντρεμενες ,χωρισμένες, ελεύθερες.ορματε λίγο όρεξη και ψάξιμο θελει
Αν πας σε studio θα καταλάβεις ότι τα πλεονεκτήματα είναι ασύγκριτα περισσότερα

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Σημερινή επίσκεψη στο Studio K - κοπέλα η Εύα από Πολωνία, ύψος 1,65 - 1,75 ωραίο σώμα. Στο δωμάτιο μέτρια πράγματα - δεν το μετάνιωσα ούτε τρελάθηκα.
Περασα κι εγω, οπως το ειπες, σε γενικες γραμμες μετρια πραγματα. ουτε ζεστη ουτε κρυο. ΜΕΛΑΝΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΙΟπως σε καποια φαση που χαμογελασε, τα δοντια της φανηκανε καταμαυρα και το σκυλομετανοιωσα χιλιες φορες. Πολυ αποκρουστικο το θεαμα....

deniro1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Ρε μάγκες ποιος ο λόγος στην πόλη της πουτανιας να πληρώνεται για να πηδηξετε;Παντρεμενες ,χωρισμένες, ελεύθερες.ορματε λίγο όρεξη και ψάξιμο θελει
φίλε με τα λόγια και εγώ έχω πηδήξει την μισή Πάτρα! Ξέρεις εσύ καμία από αυτές που λες να πάμε και μείς? Εγώ δεν ξέρω καμία γιαυτό και πάμε εκεί που ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ θα γ@μίσουμε αφού πληρώνουμε!

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
φίλε με τα λόγια και εγώ έχω πηδήξει την μισή Πάτρα! Ξέρεις εσύ καμία από αυτές που λες να πάμε και μείς? Εγώ δεν ξέρω καμία γιαυτό και πάμε εκεί που ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ θα γ@μίσουμε αφού πληρώνουμε!
Έτσι πιστευουν ότι είναι η πολη της πουτανιας στις γυναίκες η πατρα .αλλα που να ξεραν αν δεν ζουν εδώ. Πουτανιά στη πατρα δεν έχουν οι γυναίκες .η "πουτανια" Είναι άλλου είδους εδώ.εχει βγει παραεξω ότι γαμιουνται ασυστολα οι πατρινιες και ότι το δίνουν ευκολα και αλλά πολλα.μυθος. τώρα αν το δίνουν όταν φευγουν απο πατρα άλλο αυτό.. Μιλάμε για το τι γίνεται εδώ εντός τοιχων.

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
529
Πόντοι
81
Και να είναι όπως τα λέει ο roulino, προσωπικά τα στούντιο δεν τα αλλάζω

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Μίας που δεν μπορούν να σας απαντήσουν η γυναίκες σε όποιες αναφέρεστε,θα το κάνω εγώ. 1ον εδώ μέσα(όσο καταλάβενω εγώ η ξανθιά) είναι φόρουμ για πιο συγκεκριμένες συζήτησης.2ον η περισσότερη που μπαίνουν εδώ μέσα είναι η παντρεμένη η έχουν δεσμό,μια αδερφή,κόρη μάνα κ.τλ... και τους προσβάλλεται πολλές στο σύνολο με ένα χυδαίο τρόπο! Από πού και σ'που.? 3ον έναν άντρα τόν κάνει ΆΝΤΡΑ και η συμπεριφορά του! Ευχαριστώ

Roulino

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
201
Πόντοι
20
Μίας που δεν μπορούν να σας απαντήσουν η γυναίκες σε όποιες αναφέρεστε,θα το κάνω εγώ. 1ον εδώ μέσα(όσο καταλάβενω εγώ η ξανθιά) είναι φόρουμ για πιο συγκεκριμένες συζήτησης.2ον η περισσότερη που μπαίνουν εδώ μέσα είναι η παντρεμένη η έχουν δεσμό,μια αδερφή,κόρη μάνα κ.τλ... και τους προσβάλλεται πολλές στο σύνολο με ένα χυδαίο τρόπο! Από πού και σ'που.? 3ον έναν άντρα τόν κάνει ΆΝΤΡΑ και η συμπεριφορά του! Ευχαριστώ
Σε ποιο σημείο ακριβώς προσέβαλα και ποιον ;

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Σε ποιο σημείο ακριβώς προσέβαλα και ποιον ;
Όταν αναφερθηκατε στης γυναίκες "έξω" ( παντρεμένες χορισμενες κτλ) πιστέψτε με η γη δεν γυρίζει γύρω από ένα πέος, και νομίζω πως ήταν λάθος το σχολείο σας.

Roulino

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
201
Πόντοι
20
Όταν αναφερθηκατε στης γυναίκες "έξω" ( παντρεμένες χορισμενες κτλ) πιστέψτε με η γη δεν γυρίζει γύρω από ένα πέος, και νομίζω πως ήταν λάθος το σχολείο σας.
Είναι ψέμα ότι πολλές παντρεμενες και χωρισμένες ψάχνονται;Προφανώς δεν είναι όλα ένα πέος αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Είναι ψέμα ότι πολλές παντρεμενες και χωρισμένες ψάχνονται;Προφανώς δεν είναι όλα ένα πέος αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα
Αν επιμένετε κρατήστε την πληροφορία για την πάρτη σας , σαν πραγματικός κυρίως και άνδρας. Δεν το έχετε καταλάβει ότι προκάλεσατε δυσαρέσκεια των περισσότερων εδώ μέσα?

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
@Anzela$$$ ποια θα ειναι η αυριανη κοπελα; Η Μαργαριτα που ηταν Τρικαλα? Επισης και αυτη η Νικη πρεπει να περασει μια βολτα απο τα μερη μας :)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
@Anzela$$$ ποια θα ειναι η αυριανη κοπελα; Η Μαργαριτα που ηταν Τρικαλα? Επισης και αυτη η Νικη πρεπει να περασει μια βολτα απο τα μερη μας :)
Η Μαργαρίτα και η Νίκη κάνουν διακοπές από χθες))) από αρχές του Σεπτέμβρη θα περάσουν από την Πάτρα. Για το αύριο θα σας ενημερώσω λίγο αργότερα,πρως το βράδυ.

mikegi

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σαν πρωτάρης και στον χώρο του σεξ και στα στούντιο.Ποιο στούντιο της πάτρας προτείνετε για πρώτη φορά ;Ευχεριστω εκ των προτέρων

BCS

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
24
Πόντοι
0
Η Μαργαρίτα και η Νίκη κάνουν διακοπές από χθες))) από αρχές του Σεπτέμβρη θα περάσουν από την Πάτρα. Για το αύριο θα σας ενημερώσω λίγο αργότερα,πρως το βράδυ.
Πάντως δεν ξέρω εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, αλλά νομίζω πως κάποιες κοπέλες τουλάχιστον πρέπει να ανεβάσουν 2-3 φωτογραφίες παραπάνω. Θα βοηθά και εμάς και αυτές. Αναμένουμε για την αυριανή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom