Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Η Ευρυδίκη είναι μία περίεργη περίπτωση... Έχει αρκετά καλό σώμα, δουλεμένο με γυμναστική όπως φαίνεται και είναι και ψηλή. Πολύ ωραίο στήθος, έχει και ωραίο λαιμό. Πολύ καλή πίπα, την έχει δουλέψει πολύ. Στήνεται καλά και δεν θα έλεγα ότι κλέβει. Τα αρνητικά όμως είναι ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική, παίζει ρόλο σε τι μέρα θα την πετύχεις. Είναι και λίγο γλωσσού, γενικά στην επικοινωνία δεν θα έλεγα ότι το έχει και πολύ, είναι λίγο αλλού. Αν είναι στραβωμένη με κάτι, το δείχνει έντονα και δεν κάνει καμία προσπάθεια να το καλύψει. Είναι λίγο τζόκερ αν θα περάσεις καλά, αλλά και καλά να έχω περάσει κάποιες φορές, η αδιάφορη και λίγο ό,τι νά 'ναι συμπεριφορά της με κάνει να μην καίγομαι να περάσω πάλι μαζί της. Πάντως δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς ότι δεν είναι αυθεντική, η τύπισσα είναι εν ολίγοις μιλφάρα με συμπεριφορά 15χρονης από ΕΠΑΛ, μερικές φορές έχει και λίγο πλάκα, αυτή η τυποποιημένη πουτανιά που έχουν όλες κουράζει λίγο.
Εμενα τη δευτερη φορα που πηγα που ηταν και η τελευταία μου εκανε μια παρατήρηση και τα πηρα και της λεω τελος φερε τα λεφτα πίσω αφου δεν ειχα χυσει και στο δωματιο εκατσε 3 λεπτά.
Μετα πηγα και τα ειπα στη τσατσα τη ρουμανα αλλα εκανε την ανιδεη και βγαινει εξω η Ευρυδίκη και συνεχιζε να μου πηγαίνει κόντρα.
Γενικα προσωπικά για μενα δεν αξιζει η κοπέλα.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
60αρι λες λίγο, η τσατσά μου είχε πει 200 για μισή ώρα πρόγραμμα με τζακουζι μέσα
Πες της τσατσας σου δινω 50 να σε γαμησω δεχεσαι?
Ρε τι 200αρια λενε για μιση ωρα και τζακούζι.
Κανονικά 20 ευρω έπρεπε να εχει το απλο προγραμμα στη Πάτρα και όχι 30,επισης μιας ωρας πρόγραμμα 80 εως 100 το πολύ
Εγω οταν στο 120 απο 25 το πηγαν 30 εκει που πηγαινα 3 φορες τωρα παω 2 μπορει και μια.
Εκεί που τσεπωναν 75 ευρω τωρα τσεπωνουν 60 και 30 καποιους μήνες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Πες της τσατσας σου δινω 50 να σε γαμησω δεχεσαι?
Ρε τι 200αρια λενε για μιση ωρα και τζακούζι.
Κανονικά 20 ευρω έπρεπε να εχει το απλο προγραμμα στη Πάτρα και όχι 30,επισης μιας ωρας πρόγραμμα 80 εως 100 το πολύ
Εγω οταν στο 120 απο 25 το πηγαν 30 εκει που πηγαινα 3 φορες τωρα παω 2 μπορει και μια.
Εκεί που τσεπωναν 75 ευρω τωρα τσεπωνουν 60 και 30 καποιους μήνες.
πες τα ρε φιλε. 20 ευρω θα επρεπε να εχει .Ειναι πολλα 30 ευρω απο την στιγμη που οι περισσοτερες σιγά την εμφανιση που εχουν και σιγα τις υπηρεσίες.Βγαζουν και γλωσσα απο πανω...
Στην Αθηνα με 20 ευρω γαμάς γκομενα που ειναι κόλαση και κανει τα παντα να σε ικανοποιήσει.Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι αυτο που γινεται στην Πατρα ειναι κοροιδία.Ολοι το καταλαβαινουμε νομιζω!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
πες τα ρε φιλε. 20 ευρω θα επρεπε να εχει .Ειναι πολλα 30 ευρω απο την στιγμη που οι περισσοτερες σιγά την εμφανιση που εχουν και σιγα τις υπηρεσίες.Βγαζουν και γλωσσα απο πανω...
Στην Αθηνα με 20 ευρω γαμάς γκομενα που ειναι κόλαση και κανει τα παντα να σε ικανοποιήσει.Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι αυτο που γινεται στην Πατρα ειναι κοροιδία.Ολοι το καταλαβαινουμε νομιζω!
Κοίτα και αθηνα σκατα είναι μη νομιζεις,απλα εκει έχεις επιλογες και εχουν ανταγωνισμό.
Εδω σε αντιμετωπιζουν αλλιως,σου λενε αυτα εχουμε αν θες πηδα αλλιως κοψε το λαιμο σου.
Οταν υπαρχει το μονοπώλιο αλλαζουν τα δεδομένα.

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Κοίτα και αθηνα σκατα είναι μη νομιζεις,απλα εκει έχεις επιλογες και εχουν ανταγωνισμό.
Εδω σε αντιμετωπιζουν αλλιως,σου λενε αυτα εχουμε αν θες πηδα αλλιως κοψε το λαιμο σου.
Όπως τα λες είναι φίλε είναι και στην Αθήνα με 20 ευρώ πέφτει το επίπεδο σε φυλής.Αν πας σε κάτι καλύτερο έχει και άλλο κόστος βέβαια έχεις επιλογές. Στην Πάτρα έχει και κάποιες καλές περιπτώσεις ανά καιρούς

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
εγω παντως Αθηνα ειμαι πολυ ικανοποιημένος οσες φορες εχω βρεθει εκει κι εχω κανει κατι.Το μονο θεμα ειναι με τον χρόνο οτι πανω απο 10 λεπτα δεν εχεις στην διάθεση σου.Στην Πατρα θυμαμαι 4 περιπτωσεις μόνο απο κοπελες ολα αυτα τα χρόνια που αξιζαν τα λεφτα τους( το 30αρι δηλαδη)!Με τις αλλες δεν εχω να θυμάμαι τιποτα το ιδιαιτερο!
Αλλα οπως ειπες...εκμεταλλευονται το γεγονός οτι δεν εχεις πολλες επιλογές εδω,το ιδιο κανουν και τα call-girl στην Πατρα!

firelight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2014
Κριτικές
11
Like
153
Πόντοι
290
Στο Studio K έχει δοκιμάσει κανείς την Ιζαμπέλα ?
ΦΙΛΕ ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ.ΩΡΑΙΟ ΒΥΖΙ ΤΑΤΟΥ, ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ.ΠΑΡΤΗΝ ΑΜΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ Κ ΤΟ 2019 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?

Τελευταία τροποποίηση:

firelight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2014
Κριτικές
11
Like
153
Πόντοι
290
Καλησπερα στους συναγωνιστες!προς ενημερωση,η ιζαμπελα στο Κ ειναι μουναρα για τα δεδομενα της πολης τα τελευταια χρονια.....ψηλη,μοντελε κορμι,βυζαρα,μουνοχειλαρες μεγαλες κ προσωπο τσοντε με πειραγμενα χειλη...σε σχεση με επανω στον γλαυκο την λες ΄μουναρα ανετα...
ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.

Τελευταία τροποποίηση:

firelight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2014
Κριτικές
11
Like
153
Πόντοι
290
Ρε μαγκες την Χριστινα την μελαχρινη που δουλευε στο στουντιο κ στην πατρα το 2019 με τα τατου και τα μεγαλα βυζια την θυμαστε?Δεν ειχα καταφερει να την παρω λογω καποιων υποχρεωσεων και μου εχει μεινει απωθυμενο.Ξερουμε κατι που μπορει να βρισκεται.Οποιος ξερει η εχει ακουσει το οτιδηποτε ας μου πει θα του ειμαι ευγνωμων.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η Νίκη

Συνημμένα

• IMG-20230704-WA0012.jpg
    IMG-20230704-WA0012.jpg
    155 KB · Εμφανίσεις: 36

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ρε παιδες στο 120 η μαρίνα έφυγε??
Ειχα περασει μαζι της και ηταν καλη..
Εσεις ειχατε καλες εμπειριες μαζι της?

Arkaios

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
60
Πόντοι
0
Μιλάμε για τη Μαρίνα που έκανε ακα τελειωτικό; Αν ναι έχει φύγει χρόνια..

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου, για τής τιμές και προσφορά στους οίκους της Πάτρας..

Όντως είναι άθλιες η κοπέλες η υπηρεσίες και η χώροι.
Λίγες είναι η εξερεσοις..

Πάντως με 200 έχεις τα έξοδα του ταξιδιού και ρίχνεις και μία ώρα γαμησι σε καλύτερη πόρνη με καλύτερο κορμί και υπηρεσίες...
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχουν αυτές τής τιμές σάν στούντιο και όχι σάν οίκος τής φυλής.
Και Αθήνα τό στούντιο δεν συμφέρει...
Αλλά έχεις επιλογή μασάζ... μια ώρα 80 και πάλι με καλύτερη πόρνη....η πάς φυλής με 120 ώρα με μοντέλο και υπηρεσίες ανώτερες.
Και τό Μεταξουργείο με 60 η ώρα.... πάλι με καλύτερη πόρνη και υπηρεσίες Πάτρας..
Άρα ακόμα και από Μεταξουργείο είναι χειρότερα Πάτρα.
Μόνο χώρους έχει καλύτερο η Πάτρα..
Αλλά ξανά λέω....σαν στούντιο είναι φτηνό.
Με καλύτερες κοπέλες και καλύτερες υπηρεσίες θα ήταν vfm..

Εγώ προτιμώ ένα ταξίδι Αθήνα και ελάχιστες φορές αν παίζει κάτι καλό Πάτρα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου, για τής τιμές και προσφορά στους οίκους της Πάτρας..

Όντως είναι άθλιες η κοπέλες η υπηρεσίες και η χώροι.
Λίγες είναι η εξερεσοις..

Πάντως με 200 έχεις τα έξοδα του ταξιδιού και ρίχνεις και μία ώρα γαμησι σε καλύτερη πόρνη με καλύτερο κορμί και υπηρεσίες...
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχουν αυτές τής τιμές σάν στούντιο και όχι σάν οίκος τής φυλής.
Και Αθήνα τό στούντιο δεν συμφέρει...
Αλλά έχεις επιλογή μασάζ... μια ώρα 80 και πάλι με καλύτερη πόρνη....η πάς φυλής με 120 ώρα με μοντέλο και υπηρεσίες ανώτερες.
Και τό Μεταξουργείο με 60 η ώρα.... πάλι με καλύτερη πόρνη και υπηρεσίες Πάτρας..
Άρα ακόμα και από Μεταξουργείο είναι χειρότερα Πάτρα.
Μόνο χώρους έχει καλύτερο η Πάτρα..
Αλλά ξανά λέω....σαν στούντιο είναι φτηνό.
Με καλύτερες κοπέλες και καλύτερες υπηρεσίες θα ήταν vfm..

Εγώ προτιμώ ένα ταξίδι Αθήνα και ελάχιστες φορές αν παίζει κάτι καλό Πάτρα.
κι εγω το ιδιο.Ακομα και το Μεταξουργειο που ειναι μεσα στην βρωμιά,απο θεμα γυναικών ειναι σιγουρο οτι θα βρεις και καποιες που θα ειναι καλές και σε εμφανιση και σε υπηρεσίες.Εγω εχω πολυ καιρό να κανω κατι σε μπουρδελο εδω στην Πατρα γιατι το θεωρω κοροιδία σκετη!Λεω καλυτερα ας παω σπιτι να παρω μια πιτσα και κατι να πιω και να τον παιξω οσες φορες θελω με τσοντα!Το οτι εχει πιο καθαρους χώρους η Πατρα δεν μου λεει και πολλα....Δεν θα γαμησω το δωμάτιο στην τελικη.Ειμαστε πολυ άτυχοι σε σχεση με τους Αθηναίους που τα εχουν ολα στα πόδια τους γιατι εκτος απο τα φθηνα μπουρδελα,υπαρχουν κι αλλες ευκαιρίες που εδω στην Πατρα ουτε να τις ονειρευτούμε δεν τολμάμε!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Γενικα στη πατρα και πιο πολυ στα μπουρδελα πανω στο ποταμι βγαίνει η αίσθηση της κοροϊδίας.
Οι κοπέλες τις ξέρουμε ειναι μονιμες μια δυο αξίζουν αλλα οι τσατσαδες ειναι οι χειρότερες, κοιτανε να σε κοροιδευψουν,νομιζουν οτι είμαστε χαζοί η ελυψακιδες,μηδεν επαγγελματισμο,εγω που πηγαίνω αλλες φορες λενε ψεματα αλλες φορες απο πισω με κοροϊδεύουν αλλες φορες επειδη με ξερουν λογω τσαρκας με αντιμετωπιζουν σνομπ.
Αρχικα πρέπει να μπει χερια στις τσατσαδες,ασε που πολλα δωματια δεν ειναι και τοσο καθαρα και εννοω τα σεντόνια με τις στάμπες.

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Μετά από μια περιπέτεια υγείας, και πολλών σκέψεων ξαναγράφω. Από την μία θέλω να γελάσω, να σχολιάσω , να ρίξω μούντζα, ένα δεν πειράζει ας είναι καλά .Ανάμεικτες σκέψεις. Αλλα θα τις κρατήσω για μενα.!!!! .Ευχαριστώ για τα καλά λόγια των συναγωνιστών και όλων όσων σχολιάζουν και κάνουν like. Για τις επιλογές μου και τις προτιμήσεις μου δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω report σε κανέναν ούτε αν πηγαίνω Πάτρα -Αθηνα-Λαρισα κ.τ.λ . Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν !!!. Καί πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ρε παιδες η μαρίνα απ το ποταμι κανα νεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom