Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Εμενα τη δευτερη φορα που πηγα που ηταν και η τελευταία μου εκανε μια παρατήρηση και τα πηρα και της λεω τελος φερε τα λεφτα πίσω αφου δεν ειχα χυσει και στο δωματιο εκατσε 3 λεπτά.Η Ευρυδίκη είναι μία περίεργη περίπτωση... Έχει αρκετά καλό σώμα, δουλεμένο με γυμναστική όπως φαίνεται και είναι και ψηλή. Πολύ ωραίο στήθος, έχει και ωραίο λαιμό. Πολύ καλή πίπα, την έχει δουλέψει πολύ. Στήνεται καλά και δεν θα έλεγα ότι κλέβει. Τα αρνητικά όμως είναι ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική, παίζει ρόλο σε τι μέρα θα την πετύχεις. Είναι και λίγο γλωσσού, γενικά στην επικοινωνία δεν θα έλεγα ότι το έχει και πολύ, είναι λίγο αλλού. Αν είναι στραβωμένη με κάτι, το δείχνει έντονα και δεν κάνει καμία προσπάθεια να το καλύψει. Είναι λίγο τζόκερ αν θα περάσεις καλά, αλλά και καλά να έχω περάσει κάποιες φορές, η αδιάφορη και λίγο ό,τι νά 'ναι συμπεριφορά της με κάνει να μην καίγομαι να περάσω πάλι μαζί της. Πάντως δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς ότι δεν είναι αυθεντική, η τύπισσα είναι εν ολίγοις μιλφάρα με συμπεριφορά 15χρονης από ΕΠΑΛ, μερικές φορές έχει και λίγο πλάκα, αυτή η τυποποιημένη πουτανιά που έχουν όλες κουράζει λίγο.
Μετα πηγα και τα ειπα στη τσατσα τη ρουμανα αλλα εκανε την ανιδεη και βγαινει εξω η Ευρυδίκη και συνεχιζε να μου πηγαίνει κόντρα.
Γενικα προσωπικά για μενα δεν αξιζει η κοπέλα.