Συμφωνώ μύστη!Δούλευε η Ζωή πρόσφατα και έκανα περατζάδα να έχω εικόνα...Γεματούλα ναι,συμπαθητική ναι,άσχημη δεν την λες γιατί έχει αυτό το μπαμπάτσικο στυλ και χαμογελάει οπότε σε κερδίζει.Δεν πέρασα μιας και δεν είμαι αυτής της κατηγορίας αλλά για κάποιους που τους αρέσουν αυτές,πιστεύω θα είναι μια χαρά και μέσα όπως λες...
Στο Studio K ήταν μια Τατιάνα,μελαχρινή,νταρντάνα αλλά δεν μου έκανε το κλικ...Πήγα Βίκυ μέσα στο στενό και πέτυχα διάνα!!!
Νταρντανα η Τατιανα?Κοιταω την φωτο που εχει στο fb και φαινεται σχετικα αδυνατη.Κλασικο StudioK που βαζει οτι να ναι φωτο παλι.Αυτο το μαγαζι δεν μπορω να το καταλαβω,ενω αλλαζει πολυ συχνα κοπελες,απο τον Φεβρουαριο πχ που αρχισα να πηγαινω παιζει να εχουν περασει 15 διαφορετικες κοπελες,μια που να αξιζει δεν εχω πετυχει.Ισως εκτος της Σονιας με το απιστευτο στοματικο και της Αγαπης,οι αλλες ειναι παρε την μια και βαρα την αλλη.Εχει την Βικτωρια τωρα στα Τρικαλα για 12 μερες,ελεος.Εχουν χασει ποσους πελατες με αυτη την φολα,τι την κρατανε ακομα την συγκεκριμενη δεν μπορω να καταλαβω.Αν σας ερθει μετα Πατρα γαμα τα,την κατσατε την βαρκα.Αφου δεν εχουν ορεξη να δουλεψουν,γιατι δεν πανε στην χωρα τους να ησυχασουμε και εμεις και αυτες?