Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Συμφωνώ μύστη!Δούλευε η Ζωή πρόσφατα και έκανα περατζάδα να έχω εικόνα...Γεματούλα ναι,συμπαθητική ναι,άσχημη δεν την λες γιατί έχει αυτό το μπαμπάτσικο στυλ και χαμογελάει οπότε σε κερδίζει.Δεν πέρασα μιας και δεν είμαι αυτής της κατηγορίας αλλά για κάποιους που τους αρέσουν αυτές,πιστεύω θα είναι μια χαρά και μέσα όπως λες...

Στο Studio K ήταν μια Τατιάνα,μελαχρινή,νταρντάνα αλλά δεν μου έκανε το κλικ...Πήγα Βίκυ μέσα στο στενό και πέτυχα διάνα!!!

Νταρντανα η Τατιανα?Κοιταω την φωτο που εχει στο fb και φαινεται σχετικα αδυνατη.Κλασικο StudioK που βαζει οτι να ναι φωτο παλι.Αυτο το μαγαζι δεν μπορω να το καταλαβω,ενω αλλαζει πολυ συχνα κοπελες,απο τον Φεβρουαριο πχ που αρχισα να πηγαινω παιζει να εχουν περασει 15 διαφορετικες κοπελες,μια που να αξιζει δεν εχω πετυχει.Ισως εκτος της Σονιας με το απιστευτο στοματικο και της Αγαπης,οι αλλες ειναι παρε την μια και βαρα την αλλη.Εχει την Βικτωρια τωρα στα Τρικαλα για 12 μερες,ελεος.Εχουν χασει ποσους πελατες με αυτη την φολα,τι την κρατανε ακομα την συγκεκριμενη δεν μπορω να καταλαβω.Αν σας ερθει μετα Πατρα γαμα τα,την κατσατε την βαρκα.Αφου δεν εχουν ορεξη να δουλεψουν,γιατι δεν πανε στην χωρα τους να ησυχασουμε και εμεις και αυτες?

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Συμφωνώ μύστη!Δούλευε η Ζωή πρόσφατα και έκανα περατζάδα να έχω εικόνα...Γεματούλα ναι,συμπαθητική ναι,άσχημη δεν την λες γιατί έχει αυτό το μπαμπάτσικο στυλ και χαμογελάει οπότε σε κερδίζει.Δεν πέρασα μιας και δεν είμαι αυτής της κατηγορίας αλλά για κάποιους που τους αρέσουν αυτές,πιστεύω θα είναι μια χαρά και μέσα όπως λες...

Στο Studio K ήταν μια Τατιάνα,μελαχρινή,νταρντάνα αλλά δεν μου έκανε το κλικ...Πήγα Βίκυ μέσα στο στενό και πέτυχα διάνα!!!
Δηλαδή σε σύγκριση με Τζούλια από Γλαύκου 120 υπερέχει; Παρόμοιο στιλ;

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Δεν ξέρω ποιά εννοείς..Εγώ μια Τζουλιάνα ξέρω εκεί που έχω γράψει και κριτική......
Όχι αυτή, την Τζούλια που είναι στα τρία σπίτια της Γλαύκου 120... Ψηλή Ρουμάνα, μαυρομάλλα με γαλανά μάτια...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Φιλοι καλησπέρα, πείτε μου λίγο για την Βικτώρια από studio K. Είναι καλή αξίζει? Διάβασα σε παλαιότερες συζητήσεις του Φεβρουαρίου για μία Βικτώρια από studio K η οποία το δούλευε καλά, είναι η ίδια? Φωτίστε με παρακαλώ γιατί είμαι καινούργιος

Καλημέρα φίλε.Η ίδια με τον Φεβρουάριο είναι.Στις αρχές όντως ήταν πολύ δυνατή,μετά κάποια στιγμή έπεσε πολύ η απόδοση της.Αν διαβάσεις το νήμα Τρικαλα-Καρδιτσα,θα δεις πολλά παράπονα για την συγκεκριμένη τον Μάιο.Ειχα μιλησει και με 2-3 άτομα που δεν γράφουν στο φόρουμ,τα ίδια μου είχαν πει,ότι έριξε φολες.Εγω έχω πάει μαζι της 7 φορες.Εκτος από μια φορά,όλες τις υπόλοιπες ήταν σχετικά καλή φάση,ούτε να τρελαθείς αλλά σε καμία περίπτωση φόλα.Κλαιν.Απλα να είσαι προετοιμασμένος,η φωτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.Καμια όμως.

Αν δεν σου λείπουν τα 30€ πήγαινε,πιστεύω ότι δεν θα τα κλάψεις.Πηγαινε και για το μαγαζί,να τους στηρίξεις για να μπορουν να αλλάζουν τις σεξεργατριες όσο πιο συχνά γινεται.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Ποια ρε φίλε; αυτή από παλιά; την ξανθιά milf;

lostre77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλησπερα! επειδη ειμαι νεος σχετικα, ξερετε τι παιζει πατρα με το nantias home? θελει ραντεβου η σκας κ διαλεγεις εκεινη τη στιγμη? κ γενικα αν αξιζει

Homeboy3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2021
Like
4
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλησπερα! επειδη ειμαι νεος σχετικα, ξερετε τι παιζει πατρα με το nantias home? θελει ραντεβου η σκας κ διαλεγεις εκεινη τη στιγμη? κ γενικα αν αξιζει
Τι να διαλέξεις ρε φιλαράκι ;;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Τι να διαλεξεις καλα σου λεει και ο φιλος πιο πανω?Πας εκει και σε οποιοδηποτε μαγαζι,βγαινει η κοπελα,σου λεει γεια σου μωρο μου και παει πισω στο δωματιο.Εσυ την βλεπεις για 5 δευτερολεπτα και πρεπει να κρινεις αν σου αρεσε ή οχι.Αν σου αρεσε περνας στο δωματιο,αν οχι πολυ απλα λες καληνυχτα και φευγεις.Μην φοβασαι,θα το ξεπερασει η κοπελα που εφυγες,δεν θα το παρει πολυ κατακαρδα.Ραντεβου δεν χρειαζεται,δεν θα πας για κουρεμα.

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
Monikas studio.επισκεψη σε κορασίδα ονόματα σοφία.στο δωμάτιο ξινή με εμφανή σημάδια ξεπέτας στο 5λεπτο έλεγε τελείωνε και τελείωνε έφυγα όπως πήγα αχυστος μακριά δεν έχει καμία διάθεση

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
Στο πρώην ναντιας studio επίσκεψη σε βικη νομίζω το όνομα καλή κοπέλα ωραία πιπα αρκετές στάσεις και με όρεξη η κοπέλα τίμια επιλογή για απλό πρόγραμμα και άδειασμα..για πρωκτικο ανακοίνωσε 100 δεν πήρα πήρα απλο

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Στο πρώην ναντιας studio επίσκεψη σε βικη νομίζω το όνομα καλή κοπέλα ωραία πιπα αρκετές στάσεις και με όρεξη η κοπέλα τίμια επιλογή για απλό πρόγραμμα και άδειασμα..για πρωκτικο ανακοίνωσε 100 δεν πήρα πήρα απλο
Τίμια και value for money...Αν δεν χύσεις,δεν σε αφήνει να φύγεις..Καμία βιασύνη!

kk34

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.277
Πόντοι
1.071
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πέρασα από την Πάτρα πριν λίγες ημέρες κ βρέθηκα με την Χριστίνα....πρόσωπο μέτριο θα έλεγα αλλά ωραίο αδύνατο σώμα κ προσεγμένο....όχι δεν λέει σε τίποτα κ γενικά εχει πολλές αντοχές κ πολύ σεξυ διάθεση

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Έχει κανείς άποψη για τις κοπέλες εδώ; Είτε μαζί είτε μια μόνη τους

Gino_Old

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συντοπίτες και συναγωνιστές. Διάβασα πολλά καλά λόγια για Βίκυ και σκέφτομαι να την τιμήσω την κοπέλα. Γνωρίζει κανένας τι ώρες δέχεται, γιατί είμαι άσχετος?

KostasPapad2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.. Νέος φοιτητής στην πατρα.. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μέρος για ερωτικό μασάζ.. Ευχαριστώ πολυ

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Καλησπέρα συναγωνιστές.. Νέος φοιτητής στην πατρα.. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μέρος για ερωτικό μασάζ.. Ευχαριστώ πολυ
Μέρος δεν ξέρω αν υπάρχει.
Απλά κατά καιρούς σκάνε κάτι βίζιτες που προσφέρουν και μασάζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom