Μεσημεριανή επίσκεψη στο studio k,μετά κόπων και βασάνων. Ανεβαίνω σαν τον κλέφτη πάνω και μου ανοίγει η ευγενάστατη τσατσά. Στα θετικά της συμπεριφοράς της,αφού κάνει σαλονάρισμα η κοπέλα, είναι ότι σε ρωτάει πρώτα δυο-τρεις φορές για το εαν θες να πάρεις ή όχι και σου τονίζει ότι δεν παρεξηγεί αν δεν πάρεις. Μου είπε τις τιμές,πήρα απλό και πέρασα. Μετά απο κανα δίλεπτο ήρθε και η Στεφανία,μια τίμια επιλογή ομολογώ.Αν δεν σου αρέσουν οι μιλφ με λιγάκι πεσμένα βυζιά,εννοείται να μην πάρει κάποιος. Ψιλοκουβεντούλα στην αρχή για διακοπές και προκαρτικούλια μέχρι να γίνει έπαρση. Η Στεφανία σ'αφήνει μεν να χαιδέψεις βυζιά και κώλο αλλά είναι πιο μαζεμένη στο χαίδεμα του μουνιού...Τεσπα,πέρασμα σκούφου και καλή και υγρή φυσαρμόνικα.Η εμπειρία της φαίνεται σ'αυτό το κομμάτι. Ανέβασμα ως cawgirl,όπου έπαιζα με τα βυζιά και έπειτα στήσιμο στα 4. Δυνατό σφυρικόπημα, χωρίς ψεύτικες κραυγές. Με ρώτησε ευγενικά αν ήθελα να κάνουμε ιεραποστολικό, της απάντησα θετικά όπου και έγινε η κατάθεση. Δεν βιάστηκε καθόλου να γίνει μπουχός, έκατσε τουλάχιστον 5 λεπτά,όπου απλά ψιλοκουβεντιάζαμε. Μ'ευχαριστήσε και έφυγε. Βγαίνοντας με ρώτησε και η τσατσά αν πέρασα καλά,αν δεν μου άρεσε κάτι κτλ και με ξαναευχαρίστησε πάλι. Γενικά ήταν μια καλή επίσκεψη, δεν μπορώ να πω ότι η Στεφανία δεν είναι καλή επιλογή,απλά θα φύγει μετά απο λίγο για άλλα μέρη. Η εμπειρία της σίγουρα βοηθάει πολύ( ειδικά αν δεν είσαι και πολύ ψημένος) εμφανισιακά δεν είναι και τοπ (ξανθιά, γύρω στο 1,75, γύρω στα 45 ηλικία,μπορεί και παραπάνω, έχει ψιλοπεσμένα βυζιά) αλλα είναι σωστή επαγγελμάτιας!Όπως εννοείται και η τσατσά. Σίγουρα θα ξαναπεράσω πριν φύγει η ρωσίδα,διότι είναι value for money σε σύγκριση με τις υπόλοιπες των στούντιο. Υγ:ξαναπέρασα απο της Νάντιας αλλα και πάλι ήταν κλειστό...Τι φάση;Έκλεισε;Το τηλ που έχουν στην ταμπέλα δεν αντιστοιχεί κάπου...