Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

ikarus1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
386
Πόντοι
301
Ευχαριστώ πολύ φίλε, Ntonpinelo. Η κοπέλα είναι πραγματικά vfm. Πέρασα σήμερα και πέρασα τέλεια. Επιτέλους μετά από πολύ καιρό έφεραν μια καλή κοπέλα. Ελπίζω να μείνει για λίγο στην Πάτρα να περάσουμε καλά.

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Ευχαριστώ πολύ φίλε, Ntonpinelo. Η κοπέλα είναι πραγματικά vfm. Πέρασα σήμερα και πέρασα τέλεια. Επιτέλους μετά από πολύ καιρό έφεραν μια καλή κοπέλα. Ελπίζω να μείνει για λίγο στην Πάτρα να περάσουμε καλά.
Ηλικία η κοπέλα ;

newman221

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές! Πέρασα από αγ, Στεφάνου.........ήταν η Ναταλί.
Απο κορμί δεν λες και ουαου....αλλά μια καλή 30-35 κορασίδα.
Στήθος μικρό....κολαρακι καλο...
στα του αγώνα.....μη το ένα...... μη το άλλο.....
Αν εξερέσεις ότι κάνει πολυ καλή πιπα.....τιποτα παραπάνω.
Νομίζω.....χωρίς να είμαι σιγουρος πρέπει να έχει ξανά έρθει πιο παλιά..............

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Όπως τα λες.... αυτά τα μη και μου δεν μου αρέσουν... εγώ έριξα γαμησαρα δεν έλεγε όχι... θα ξανά περάσω σύντομα και θα σου πω..
Εντάξει από κορμί δεν είναι Πιπίνι όπως ήταν η Αμαλία....για Πάτρα όμως είναι καλή για εμένα.
.

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Το πρώην στούντιο Νάντιας που δουλεύει η Βίκυ είναι ανοιχτό; Μένω έξω από την Πάτρα οπότε ρωτάω για να μην κατεβαίνω τσάμπα άμα ξέρει κανένας συναγωνιστής...

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Το πρώην στούντιο Νάντιας που δουλεύει η Βίκυ είναι ανοιχτό; Μένω έξω από την Πάτρα οπότε ρωτάω για να μην κατεβαίνω τσάμπα άμα ξέρει κανένας συναγωνιστής...
Όχι φίλε δε λειτουργει

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Μολις αφησα 2 κριτικες, μια για την Τζουλιανα στο Γλαυκου 118 και μια για την Στελλα στο studio k. Ελπιζω να φανει χρησιμη στους συναγωνιστες και καλο ειναι να αλληλοενημερωνομαστε

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
386
Πόντοι
21
Τελος τουριστικης σαιζον και επιστροφη στην πατρα...αποφασισα κ πηγα μια βολτα επανω γιατι ειχα λιγες καβλες κ ηθελα να δωσω μια πιπα κατα βαση κ οχι τοσο να γαμησω....Στο μονικας μια μαγδα πανω απο 30 απο τα βυζια και πανω ομορφουλα αλλα απο κατω ηταν ξεχειλωμενη απο τα περιττα κιλα....ισως στα 20 της να ηταν πολυ δυνατο μουνι......κορινα και λαρισα στα απο πανω και στα απο κατω τζουλιαννα κ ευριδικη....τι ειχες γιαννη τι χα παντα δλδ.....γαμησα την λαρισα εν τελει διοτι η χημεια κραταει καλα,εχει παρει κιλα στην κοιλια και τα μπουτια αλλα η βυζαρα της κ η ρωγα της εχουν μεγαλωσει κ αυτο με καβλωσε πολυ...ειχε και ορεξη βεβαια,με καβλαντισε στην εισοδο(πραγμα ασυνηθιστο για λαρισα)και στο δωματιο ηταν καβλιαρα με ορεξουλες μπορω να πω....40 ευρω το ακαπ πηρε μια αυξηση ειδα.....Εν κατακλειδι ολα μειναν ιδια οπως τα αφησα.....το πιο ενδιαφερον που βρηκα ηταν η ρωσσοφωνη τσατσα απο το Ντανιετσκ που μιλησαμε λιγο στα ρωσικα για την κατασταση επανω στο Ντονμπας κ ειπαμε αρκετα πραγματακια......αυτα.........Αληθεια εχουν χαθει πολλα μελη απο παλια.........δεν τους βλεπω μεσα πλεον.....

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Τελος τουριστικης σαιζον και επιστροφη στην πατρα...αποφασισα κ πηγα μια βολτα επανω γιατι ειχα λιγες καβλες κ ηθελα να δωσω μια πιπα κατα βαση κ οχι τοσο να γαμησω....Στο μονικας μια μαγδα πανω απο 30 απο τα βυζια και πανω ομορφουλα αλλα απο κατω ηταν ξεχειλωμενη απο τα περιττα κιλα....ισως στα 20 της να ηταν πολυ δυνατο μουνι......κορινα και λαρισα στα απο πανω και στα απο κατω τζουλιαννα κ ευριδικη....τι ειχες γιαννη τι χα παντα δλδ.....γαμησα την λαρισα εν τελει διοτι η χημεια κραταει καλα,εχει παρει κιλα στην κοιλια και τα μπουτια αλλα η βυζαρα της κ η ρωγα της εχουν μεγαλωσει κ αυτο με καβλωσε πολυ...ειχε και ορεξη βεβαια,με καβλαντισε στην εισοδο(πραγμα ασυνηθιστο για λαρισα)και στο δωματιο ηταν καβλιαρα με ορεξουλες μπορω να πω....40 ευρω το ακαπ πηρε μια αυξηση ειδα.....Εν κατακλειδι ολα μειναν ιδια οπως τα αφησα.....το πιο ενδιαφερον που βρηκα ηταν η ρωσσοφωνη τσατσα απο το Ντανιετσκ που μιλησαμε λιγο στα ρωσικα για την κατασταση επανω στο Ντονμπας κ ειπαμε αρκετα πραγματακια......αυτα.........Αληθεια εχουν χαθει πολλα μελη απο παλια.........δεν τους βλεπω μεσα πλεον.....
Από αγ.Στεφανου στη λουξ πέρασες;
Ενα καινούργιο πού ακούει στο όνομα Νάταλι είναι εκεί;
Θα περάσω Σαββατοκύριακο και θέλω να την πετύχω.
Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει,
Ευχαριστώ

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Από αγ.Στεφανου στη λουξ πέρασες;
Ενα καινούργιο πού ακούει στο όνομα Νάταλι είναι εκεί;
Θα περάσω Σαββατοκύριακο και θέλω να την πετύχω.
Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει,
Ευχαριστω. Καποιοι λενε οτι ειναι καλη τουλαχιστων απο υπηρεσίες .. εγω οπως την ειδα δεν με επιασε εμφανισιακα .. ξανθια υψος γυρω στο 1,65 βυζια μεγαλα ελαφρώς πεσμένα , κωλος αδιαφορος ατσουμπαλος . Τωρα τι να πω ισως δεν ειδα και καλα

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Αν λέμε για την ίδια....
Ξανθιά ναι.
Βυζιά μικρά στρογγυλά καί όχι πεσμένα.
κωλος και πόδια ομοιόμορφα.με ένα τατουάζ στο μπούτι.
Δεν είναι υπερτουμπανο αλλά για τα δεδομένα της Πάτρας έχει καλό κορμί όπως προείπα..
Εντάξει όμως γούστα είναι αυτά καί σεβόμαστε κάθε τή που γράφεται εδώ..
Αρκεί να γράφουμε και θα είναι χρήσιμο για κάποιους.
Ευχαριστώ mixanikos85.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Αν λέμε για την ίδια....
Ξανθιά ναι.
Βυζιά μικρά στρογγυλά καί όχι πεσμένα.
κωλος και πόδια ομοιόμορφα.με ένα τατουάζ στο μπούτι.
Δεν είναι υπερτουμπανο αλλά για τα δεδομένα της Πάτρας έχει καλό κορμί όπως προείπα..
Εντάξει όμως γούστα είναι αυτά καί σεβόμαστε κάθε τή που γράφεται εδώ..
Αρκεί να γράφουμε και θα είναι χρήσιμο για κάποιους.
Ευχαριστώ mixanikos85.
Πανω στη φούρια κου ισως να μν ειδα και καλα αλλα αν η αλλη δεν ειναι και λιγο ομορφη γαμωτο δεν μου λεει και κατι να την παρω

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εννοείται φίλος,
Και εγώ εγκεφαλικός τύπος είμαι.(αν η άλλη δεν είναι κορμάρα και έχει κοιλιά και πεσμένα βίζα δεν φτιάχνεται ο εγκέφαλος μου)

Το επόμενο κορμάκι πού λέει κάτι και είναι φόλα και μόλις βγάλει τό σουτιέν κρέμονται τα βυζιά είναι η Τζούλια - Τζουλιάνα..
Πες μας κάνα καλό πού πας.
Δεν είμαι από Πάτρα αλλά περνώ συχνά.Και να είμαι ειλικρινής έχω απογοητευτεί και δεν μπαίνω σε όλα..
Και Στέλα που πήγα στο στούντιο Κ την ξέρω από Αθήνα ός Βικτώρια, αλλά για να πάρεις της υπηρεσίες που προσφέρει απλόχερα με 20 ευρώ στην Αθήνα, εδώ θέλεις 60 ευρώ.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Εννοείται φίλος,
Και εγώ εγκεφαλικός τύπος είμαι.(αν η άλλη δεν είναι κορμάρα και έχει κοιλιά και πεσμένα βίζα δεν φτιάχνεται ο εγκέφαλος μου)

Το επόμενο κορμάκι πού λέει κάτι και είναι φόλα και μόλις βγάλει τό σουτιέν κρέμονται τα βυζιά είναι η Τζούλια - Τζουλιάνα..
Πες μας κάνα καλό πού πας.
Δεν είμαι από Πάτρα αλλά περνώ συχνά.Και να είμαι ειλικρινής έχω απογοητευτεί και δεν μπαίνω σε όλα..
Και Στέλα που πήγα στο στούντιο Κ την ξέρω από Αθήνα ός Βικτώρια, αλλά για να πάρεις της υπηρεσίες που προσφέρει απλόχερα με 20 ευρώ στην Αθήνα, εδώ θέλεις 60 ευρώ.
Πες μας 2 κουβέντες για την Στέλλα βρε φίλε να ξέρουμε κι εμείς που είμαστε από μακρυα

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πες μας 2 κουβέντες για την Στέλλα βρε φίλε να ξέρουμε κι εμείς που είμαστε από μακρυα
Σαν Βικτώρια θα σού πω γιατί ός Στέλα έχω γράψει ποιώ πείσω για την συνάντηση μας.
Κάνει ώρεα πίπα με περιποίησή στους όρχεις καί αν την αφήσεις βάζει γλώσσα στο σημείο g...
Και θα σε δαχυλιασει αν δεν τραβηχτείς..
Με λίγα λόγια πάς και για την πίπα μόνο.
Έχει ποδακλες και τής ανοίγει τέρμα και έχει συμμετοχή με γλωσοφιλα.τωρα στην Πάτρα δεν ξέρω πόσο ζητά για όλα αυτά.
Στην Αθήνα με 20 τα έχεις.δες κριτικές Δυδυμου 27.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασα Σάββατο βράδυ από Πάτρα στοχευμένα για Νάταλι.
Δεν ήταν στο αγ.Στεφανου στην λουξ αλλά στο Monica 120 γλαυκου. mixanikos85 μήπως δεν είδες την Ναταλι όταν είχες περάσει;
Το κορίτσι με υποδέχτηκε με χαμόγελο στο σαλόνι και έδειξε ότι με θυμόταν από την προηγούμενη συνάντηση.
Όταν ήρθε στο δωμάτιο μου ανάγγειλε ότι είναι η τελευταία μέρα εδώ καί ότι θα ξαναγυρίσει σε δυο βδομάδες.Στο τσακ την πρόλαβα......
παρατήρησα τό σωματότυπο της και έχει λίγο κοιλίτσα το υπόλοιπο κορμί εμενα μου αρέσει.
βυζί φυσικό στυτο με ρογα πού ανταποκρίνεται όταν την χαϊδεύεις, ώρεα μπούτια με λευκή επιδερμίδα.
Στα τού αγώνα η κοπέλα κάνει ότι μπορεί να σε ευχαριστήσει,πίπα όχι βαθιά αλλά παίζει με την γλώσσα και σε φτιάχνει.Ωρεα στησίματα ειδικά στα τέσσερα.
Πέρασα καλά και ίσος σε δυο βδομάδες να ξανά περάσω.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Καλημέρα σύντροφοι. Το Studiok εισα διαφημίζει πως έφερε μια Βαρβάρα. Αν η φώτο είναι αληθινή μάλλον αξίζει. Ας μας κατατοπίσει κάποιος που θα επισκεφθεί να ξέρουμε τι παίζει πραγματικά μη κάνουμε τζάμπα χλμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom