You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Γενικα στην πατρα τα στουντιο δεν ειναι οπως στην Αθήνα.
Πανω απο μια κοπελα δεν θα πετυχεις ποτε σε πασαρελα συν τα προγραμματα που εχουν είναι σχετικα λιγα.
Επισης για λατρεις bdsm καταστασεων δεν εχει χωρο διαμορφωμένο κανένα απο τα ντοπια στουντελα.
Προσωπικά τα τελευταία μανίκια τα έχω ρίξει στο Κ όπου γράφω και κριτικές όταν πάω...
Τωρα απο υπηρεσίες δεν ξερω και δεν με απασχολεί
Στην αρχή την είχε γράψει Όλγα...Και πήρα τηλέφωνο και λέω ρε μύστη, Νάταλι την είχες τον Σεπτέμβριο..Όλγα έγινε?Και έτσι άλλαξε η φωτογραφία και το όνομα ξαναμπήκε Νάταλι απλά αν δεις έχει σβηστεί το...Σεπτέμβριος. Έχω πάει με το κορίτσι και έχω γράψει κριτική... Τίμια είναι..Φέρνει στην Αμαλία που μας έφυγε σε συμπεριφόρα... Όχι το ίδιο αλλά καλή και ευγενική...Κοιτάει να περάσεις καλά.. https://www.bourdela.com/mpourdela/othwnos-amalias-100
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Οχι φιλε ειπα να παω εχθες αλλα επειδη εχασα στο στοιχημα δεν ειχα ψυχολογια … μπορει να περασω σημεραΣτης Μόνικας ήρθαν μία Ζωή και μία Μαρίνα. Η Ζωή είναι στην Αγίου Στεφάνου και η άλλη στην Όθωνος Αμαλίας. Έχει πάει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Μην πάμε χωρίς λόγο...
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Λοιπον μαγκες η καινουργια στου αγ Στέφανου ειναι για εμετο.. ασχημη και χοντρη απλα εχει λιγο μεγαλο στηθος με λιγα λογια πακετο! Οσο αφορα τις υπολοιπες κοπελες ενδιαφερον μου φανηκε η Ευρυδίκη η οποια εβαλε καποια ωραια κιλα επανω της και εχει ωραια ποδια… επισης η λιζα στο αλλο μαγαζι η οποια φενετε σκυλι δυνατο Απο σωμα μέτρια με πιασηματα αλλα το σωμα τις ειναι καπως ατσούμπαλο…. Αλλα εν αναγκη τις τον εδινα .. και το καλυτερο κομματι το αφησα για το τελος.. Λάρισα σκίζει απο εμφανιση κολάρα βυζαρα δυνατη βγηκε κακομούτσουνη εξω γτ ηταν μεσα ενας πιτσιρικάς και την σφυροκοπαγε κάμποση ωρα…αλλα παρολα αυτα εχω ακουσει απο συναδέλφους οτι μεσα ειναι μεγαλη απατη.. εγω προσωπικα μπορω να το επιβεβαιώσω γτ εχω παει μια φορα μαζι τις οτν ηταν ακομα ξανθια σιγουρα θυμαμαι οτι δεν περασα καλα αλλα δεν θυμαμαι αν χαλαστηκα κιολας.. γτ αν δεν χαλαστης οκ γαμας ενα πολυ ωραιο μουνι κατα τα αλλα
Γεια σας συνοδοιπόροι...
Πριν 1 μήνα έφτασα Πάτρα, αλλά μόλις σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν και στην Πάτρα οίκοι. Από ένα σύντομο ψάξιμο στο παρών site, είδα ότι "παίζουν" 2 στην Όθωνος, και 2 στην Γλαύκου. Και διάβασα και για την Αγίου Στεφάνου. Επειδή δεν γνωρίζω τίποτα από Πάτρα, και αύριο θέλω να τα γυρίσω όλα, και επειδή δυστυχώς θα το κάνω με ταξί το tour, θα ήθελα την βοήθεια σας με οδούς και αριθμούς, για να μην χαθώ, προτάσεις και ότι πρέπει να ξέρω κατά τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Υ.Γ. : Υπάρχουν studio στην Πάτρα ; Call girls ; Για να μη σας κουράσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον αγοραίο έρωτα στην Πάτρα. Αλήθεια, το "Κ" που διαβάζω τι είναι ; Οίκος η studio ;
Πριν 1 μήνα έφτασα Πάτρα, αλλά μόλις σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν και στην Πάτρα οίκοι. Από ένα σύντομο ψάξιμο στο παρών site, είδα ότι "παίζουν" 2 στην Όθωνος, και 2 στην Γλαύκου. Και διάβασα και για την Αγίου Στεφάνου. Επειδή δεν γνωρίζω τίποτα από Πάτρα, και αύριο θέλω να τα γυρίσω όλα, και επειδή δυστυχώς θα το κάνω με ταξί το tour, θα ήθελα την βοήθεια σας με οδούς και αριθμούς, για να μην χαθώ, προτάσεις και ότι πρέπει να ξέρω κατά τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Υ.Γ. : Υπάρχουν studio στην Πάτρα ; Call girls ; Για να μη σας κουράσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον αγοραίο έρωτα στην Πάτρα. Αλήθεια, το "Κ" που διαβάζω τι είναι ; Οίκος η studio ;
Ούτε οίκος ειναι ουτε στουντιο το κ ειναι κατι ενδιάμεσο.Γεια σας συνοδοιπόροι...
Γενικα στην πατρα τα στουντιο δεν ειναι οπως στην Αθήνα.
Πανω απο μια κοπελα δεν θα πετυχεις ποτε σε πασαρελα συν τα προγραμματα που εχουν είναι σχετικα λιγα.
Επισης για λατρεις bdsm καταστασεων δεν εχει χωρο διαμορφωμένο κανένα απο τα ντοπια στουντελα.
Καλησπέρα,
Μόλις γύρισα από τσάρκα.
Ναυλωσα ένα ταξί, και με πήγε παντού. 3 στην Αμαλίας, 5 στην Γλαύκου, και 1 στην Αγ. Στεφάνου.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι οι υψηλές τιμές (σε σχέση με την Αθήνα), αλλά και τα κορίτσια, που τα περισσότερα είναι επιεικως μέτρια. Όμως αποζημιώθηκα στην Γλαύκου. Βρήκα ένα κοριτσάκι που ούτε στην Αθήνα δεν παίζει τέτοιο. Τζούλια την λένε. Πέρασα "ζάχαρη". Αλλά αργή πιπα. Θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ, αν δεν με έκοβε συνέχεια (επειδή πονούσε). Αυτό το Κ, σε ποια περιοχή είναι ; Μήπως πήγα και σε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι ;
Μόλις γύρισα από τσάρκα.
Ναυλωσα ένα ταξί, και με πήγε παντού. 3 στην Αμαλίας, 5 στην Γλαύκου, και 1 στην Αγ. Στεφάνου.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι οι υψηλές τιμές (σε σχέση με την Αθήνα), αλλά και τα κορίτσια, που τα περισσότερα είναι επιεικως μέτρια. Όμως αποζημιώθηκα στην Γλαύκου. Βρήκα ένα κοριτσάκι που ούτε στην Αθήνα δεν παίζει τέτοιο. Τζούλια την λένε. Πέρασα "ζάχαρη". Αλλά αργή πιπα. Θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ, αν δεν με έκοβε συνέχεια (επειδή πονούσε). Αυτό το Κ, σε ποια περιοχή είναι ; Μήπως πήγα και σε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι ;
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Ναι ειναι το πρωτο στην Όθωνος αμαλια αρα πηγες… η Λάρισα δεν σου αρεσε η μαυρομαλα με τις βυζαρες; Παντως η Τζούλια ειναι πολυ αδύνατη .. και την ειχα παρει παρτουζα εγω που την εχω 19 με εναν φιλο μου 22 ποντους και δεν μας ειχε σταματήσει κ τον επερνε ανετα τωρα εσυ αν εχεις κανενα μπαστούνι του μπέιζμπολ οκΚαλησπέρα,
Μόλις γύρισα από τσάρκα.
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Μόνο στραβωμένη είναι συνεχώς...Κατ αυτήν όλοι αργούμε να χύσουμε,μας ρωτάει αν την έχουμε παίξει πριν,δεν συμμετέχει καθόλου στον αγώνα...Μουνάρα αλλά μέσα να την κάνεις τί;;; Η καλύτερη σε ομορφιά στον Γλαύκο αλλά....Όσο για τις νέες αφίξεις δεν έχω άποψη...Λάρισα σκίζει απο εμφανιση κολάρα βυζαρα δυνατη βγηκε κακομούτσουνη εξω γτ ηταν μεσα ενας πιτσιρικάς και την σφυροκοπαγε κάμποση ωρα…αλλα παρολα αυτα εχω ακουσει απο συναδέλφους οτι μεσα ειναι μεγαλη απατη.. εγω προσωπικα μπορω να το επιβεβαιώσω γτ εχω παει μια φορα μαζι τις οτν ηταν ακομα ξανθια σιγουρα θυμαμαι οτι δεν περασα καλα αλλα δεν θυμαμαι αν χαλαστηκα κιολας.. γτ αν δεν χαλαστης οκ γαμας ενα πολυ ωραιο μουνι κατα τα αλλα
Προσωπικά τα τελευταία μανίκια τα έχω ρίξει στο Κ όπου γράφω και κριτικές όταν πάω...
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Πηγα μια βολτα χθες επανω.....ηξερα τις πιο πολλες οποτε ουτε καν τις ειδα......ρεμπεκα-μαρινα ειναι χοντρες και η λιζα μετρια,μου θυμισε αυτες που ειναι σε κωλομπαρο καπου σε ηγουμενιτσα η αλεξ/πολη.....η λαρισα(δεν ηταν )πρεπει να ηταν μια ξανθια με ωραιο στητο βυζι νομιζω....την ειχα γαμησει περσυ κ οντως πρεπει να πας με τα νερα της αν θες τουλαχιστον να γαμησεις 5 λεπτακια χωρις γκρινια .......σημερα θα ερχοταν μια καινουργια στα μονικας....Τεσπα,απωλεια μεγαλη η Αμαλια......Πολυ δυσκολα θα ξαναερθει τετοιο αστερι στα 18 για δουλεια κ να ειναι κ απειρη.....ειδωμεν.......τωρα κατι τσιγγανακια που ερχονται δεν ειναι για δευτερη φορα..
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.396
- Πόντοι
- 456
Γύρισες συνάδελφε;Πηγα μια βολτα χθες επανω.....ηξερα τις πιο πολλες οποτε ουτε καν τις ειδα......ρεμπεκα-μαρινα ειναι χοντρες και η λιζα μετρια,μου θυμισε αυτες που ειναι σε κωλομπαρο καπου σε ηγουμενιτσα η αλεξ/πολη.....η λαρισα(δεν ηταν )πρεπει να ηταν μια ξανθια με ωραιο στητο βυζι νομιζω....την ειχα γαμησει περσυ κ οντως πρεπει να πας με τα νερα της αν θες τουλαχιστον να γαμησεις 5 λεπτακια χωρις γκρινια .......σημερα θα ερχοταν μια καινουργια στα μονικας....Τεσπα,απωλεια μεγαλη η Αμαλια......Πολυ δυσκολα θα ξαναερθει τετοιο αστερι στα 18 για δουλεια κ να ειναι κ απειρη.....ειδωμεν.......τωρα κατι τσιγγανακια που ερχονται δεν ειναι για δευτερη φορα..
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
ναι συναδελφε.....Γύρισες συνάδελφε;
Αλεξανδρα ρουμανα μετριο προσωπο μελαχροινη υψος γυρω στο 1.63 ωραιο κωλο στηθος κανονικο προσωπο μετριο.
Παντως χθες που ημουν πατρα το αγ στεφανου ηταν τιγκα 3 με 4 ατομα στο σαλονι και εφευγαν οι μεν εμπαιναν αλλοι.
Ενω τα υπολοιπα που πηγα βαραγαν μυγες
Παντως χθες που ημουν πατρα το αγ στεφανου ηταν τιγκα 3 με 4 ατομα στο σαλονι και εφευγαν οι μεν εμπαιναν αλλοι.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Αλεξανδρα ρουμανα μετριο προσωπο μελαχροινη υψος γυρω στο 1.63 ωραιο κωλο στηθος κανονικο προσωπο μετριο.
Ενω τα υπολοιπα που
Γύφτορουμανα συμπληρώνω εγω απο κατω … τπτ το ιδιαίτερο απο εμφανιση..Αλεξανδρα ρουμανα μετριο προσωπο μελαχροινη υψος γυρω στο 1.63 ωραιο κωλο στηθος κανονικο προσωπο μετριο.
Τη ζωη την εχεις πετυχει φιλε?Γύφτορουμανα συμπληρώνω εγω απο κατω … τπτ το ιδιαίτερο απο εμφανιση..
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Οχι ζωη δεν μου λεει κατι εκτος αν ειναι μια καινουργια Ρωσίδα… που ειναι σαν φορτηγό ..Τη ζωη την εχεις πετυχει φιλε?
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
πηγε κανεις;; χθες ηρθε λενε στο σαιτ
Στην αρχή την είχε γράψει Όλγα...Και πήρα τηλέφωνο και λέω ρε μύστη, Νάταλι την είχες τον Σεπτέμβριο..Όλγα έγινε?Και έτσι άλλαξε η φωτογραφία και το όνομα ξαναμπήκε Νάταλι απλά αν δεις έχει σβηστεί το...Σεπτέμβριος. Έχω πάει με το κορίτσι και έχω γράψει κριτική... Τίμια είναι..Φέρνει στην Αμαλία που μας έφυγε σε συμπεριφόρα... Όχι το ίδιο αλλά καλή και ευγενική...Κοιτάει να περάσεις καλά.. https://www.bourdela.com/mpourdela/othwnos-amalias-100
το έχω ξανααναφέρει εδώ
μια εποχή , 6-7 χρόνια πίσω, πήγαινα συχνά Πάτρα για δουλειά.
από μια γνωριμία με συναδέλφους ξενογάμηδες, είχα προμηθευτεί 2-3 τηλέφωνα, χρησιμοποίησα το ένα
ήταν μια κυρία στα 40 , για χαρτζιλικάκι εξυπηρετούσε.
πήγα στο χώρο εργασίας της (δεν δίνω περισσότερες πληροφορίες για ευνόητους λόγους) και μου έκανε ένα τσιμπούκωμα αστεράτο μέχρι καταπόσεως και καθαρισμού του οργάνου μου με ιδιαίτερη στοργή και αγάπη!!!!! Ρώτησα τί χρωστάω και η απάντηση ήταν η εκπληκτική "δώσε ότι θέλεις". Της έδωσα 10ευρά και μου έλεγε είναι πολλά!!!!
το σκηνικό επαναλήφθηκε 3-4 φορές με το ίδιο αντίτιμο (μάλιστα κάποια φορά πρέπει να της έδωσα 5 γιατί δεν άλλα είχα ψιλά πάνω μου).
να επισημάνω δε ότι μου είχε προτείνει να κάνουμε τρίο με μια φίλη της βουλγάρα!!!
μετά έπαψα να πηγαίνω Πάτρα και έχασα και το τηλέφωνο να πω την αλήθεια.
πού θέλω να καταλήξω, στις μικρές πόλεις κυκλοφορούν τηλέφωνα μεταξύ αντρών. Ο τύπος που μου το έδωσε είχε μπλοκάκι στο οποίο είχε σημειωμένα πολλά τηλέφωνα
μην ψάχνετε όμως στις μικρές πόλεις για οργανομένα μαγαζιά όπως τα Αθηναϊκά , είναι μάταιο.
κοιτάξτε να κάνετε γνωριμίες με ντόπιους για να βρεί επί αντιτίμου γαμήσι.
μια εποχή , 6-7 χρόνια πίσω, πήγαινα συχνά Πάτρα για δουλειά.
από μια γνωριμία με συναδέλφους ξενογάμηδες, είχα προμηθευτεί 2-3 τηλέφωνα, χρησιμοποίησα το ένα
ήταν μια κυρία στα 40 , για χαρτζιλικάκι εξυπηρετούσε.
πήγα στο χώρο εργασίας της (δεν δίνω περισσότερες πληροφορίες για ευνόητους λόγους) και μου έκανε ένα τσιμπούκωμα αστεράτο μέχρι καταπόσεως και καθαρισμού του οργάνου μου με ιδιαίτερη στοργή και αγάπη!!!!! Ρώτησα τί χρωστάω και η απάντηση ήταν η εκπληκτική "δώσε ότι θέλεις". Της έδωσα 10ευρά και μου έλεγε είναι πολλά!!!!
το σκηνικό επαναλήφθηκε 3-4 φορές με το ίδιο αντίτιμο (μάλιστα κάποια φορά πρέπει να της έδωσα 5 γιατί δεν άλλα είχα ψιλά πάνω μου).
να επισημάνω δε ότι μου είχε προτείνει να κάνουμε τρίο με μια φίλη της βουλγάρα!!!
μετά έπαψα να πηγαίνω Πάτρα και έχασα και το τηλέφωνο να πω την αλήθεια.
πού θέλω να καταλήξω, στις μικρές πόλεις κυκλοφορούν τηλέφωνα μεταξύ αντρών. Ο τύπος που μου το έδωσε είχε μπλοκάκι στο οποίο είχε σημειωμένα πολλά τηλέφωνα
μην ψάχνετε όμως στις μικρές πόλεις για οργανομένα μαγαζιά όπως τα Αθηναϊκά , είναι μάταιο.
κοιτάξτε να κάνετε γνωριμίες με ντόπιους για να βρεί επί αντιτίμου γαμήσι.
giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Είδα πριν τον χαρακτηρισμό «χοντρή και άσχημη» για τη Ζωή και, από διαστροφή περισσότερο, πήγα να δω πώς είναι. Η κοπέλα είναι όντως αρκετά υπέρβαρη αλλά ο χαρακτηρισμός «άσχημη» μού φαίνεται λίγο σκληρός. Γλυκούλα είναι και γενικά συμπαθητική. Ακόμα μεγαλύτερη διαστροφή με ώθησε να περάσω μαζί της και στο δωμάτιο ήταν αρκετά καλή. Παρά τα (πολλά) κιλά, μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ευκίνητη και γενικά καλοδιάθετη. Κανένα παράπονο. Το θέμα είναι πάντως ότι είναι πολύ ακριβή. Δεν μπορεί να ζητά τόσα χρήματα, 30€ το απλό. Τα ίδια ζητούσε η Αμαλία ή παλιότερα η Αλεξάνδρα (όχι αυτή που είναι τώρα) στης Μόνικας. Γενικά αυτήν την τιμολόγηση δεν την καταλαβαίνω, θα έπρεπε να υπήρχε μία διαβάθμιση θεωρώ.Οχι ζωη δεν μου λεει κατι εκτος αν ειναι μια καινουργια Ρωσίδα… που ειναι σαν φορτηγό ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K