Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
Βόλτα σήμερα πρωι στον γλαυκο.. Να επισημάνω ότι μου ζήτησαν πιστοποιητικο ίσα που το έδειξα χωρίς να φαίνονται τα στοιχεία... Πέρασα με την Αλεξαντρα... Είναι μια κοπέλα γυρω στα 25 αυτό το σοκολατι είναι τσιγγάνα σίγουρα... Παρολαυτα μου άρεσε πολυ ο κωλος της.. Πεταχτος σφιχτος.. Και περασα.. Είναι καθαρή.. Πίπα πολυ καλη... Μου είπε σιγά σιγά είχε και αλοιφή και ότι ποναει.. Δεν βιαζόταν.. Μετά στην κλασσική στάση και στο τέλος την γυρισα στα 4 όπου και τελείωσα.. Την εβριζα.. Χαστουκια... Γενικώς καλή εμπειρία.για γουστα μια χαρά... Χαμογελαστη.. Όσο για την συλβι στο studio k δεν είναι όπως στις φωτογραφίες....
Στο 120 ή στο 118 είναι αυτή η Αλεξάνδρα;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πηγα με παολα επανω στου αγ στεφανου πριν μερες.
Γραφω εδω γιατι δεν μπορω να γραψω κριτικη.
Ειναι μια ρουμανα με παραπανησια κιλα κοντα στα 30 υψος γυρω στο 1.65 με μεγαλα στηθη ελαφρως πεσμενα
Θελει να βγαλει κατι το ερωτικο στη συνευρεση αλλα δεν τις βγαινει,επισης υπαρχει και λιγο θεμα με την υγιεινη της μυριζε λιγο ιδρωτιλας και γενικα ολη η φαση δεν μου αρεσε.
Δεν θα την ξανατιμησω.
Πρέπει να μπει χερι στα κοριτσια σε καθε πελατη πριν να κανουν μπανιο.
Ευρυδικη παολα και σονια εχουν θέμα με την υγιεινη

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Αυτο ειδα και εγω καλα που το παρατήρησες .. παντως απο γκομενες οι ίδιες… δεν εχουνε αλλαξει τα πραγματα.. λεω να παω να ριξω μια στην λαρισα σημερα που εχει κωλο και βυζαρες…

Minarologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Πέρασε κανεις από το κάπα να μας πει αν αξίζουν οι καινουργιες?

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά. Θα έχω χρόνο και χρήμα αυτές τις μέρες και λέω να τα επενδύσω. Έχετε καμία να προτείνεται; Είτε σε σπιτάκι είτε cg

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Τα ίδια και τα ιδια... Καμιά αλλαγή στη πατρα... Το έχουν μυριστεί διάφορες και ερχονται και ζητάνε 80 άρες και κατοσταρες...

Arkaios

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
60
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στο ναντιας με τη Βίκυ. Πολύ καλή ευγενική καθαρή. Ωραίος χώρος το ναντιας είχα χρόνια να πάω. Γενικά μ άρεσε η παρουσία της ελπίζω να βρω χρόνο να την ξαναδώ..

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
386
Πόντοι
21
Επίσκεψη σήμερα στο ναντιας με τη Βίκυ. Πολύ καλή ευγενική καθαρή. Ωραίος χώρος το ναντιας είχα χρόνια να πάω. Γενικά μ άρεσε η παρουσία της ελπίζω να βρω χρόνο να την ξαναδώ..
περιεγραψε μου λιγο την βικυ φιλε αν θες....τι σωμα εχει,στηθος,κωλο κτλ

Arkaios

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
60
Πόντοι
0
περιεγραψε μου λιγο την βικυ φιλε αν θες....τι σωμα εχει,στηθος,κωλο κτλ
Μελαχρινή, αδύνατη, ψιλή σχετικά, μικρό στήθος. Ωραίος κωλος για τα γούστα μου (τον δίνει) . Τατου στη μέση και την κοιλιά.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Αυτη η Βίκη δεν ειναι αυτη που δουλευει το μαγαζι μονο τις το τελευταιο χρονο; Ελληνίδα δηλώνει νομιζω

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
Έχει κάνει κάποιος συνάδελφος επίσκεψη στον Γλαύκο τελευταία γιατί έχω καιρό να πάω;

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
239
Πόντοι
21
Καλησπερα!Εχουμε καποια πληροφορια για τ ο milf την Αγαπη στο studio k;;
Επισης ενημερωθηκα οτι η Αμαλια Γλαυκου εφυγε εκτος Ελλαδος..Ομως μ φανηκε οτι την ειδα στην Ακρωτηριου.Γνωριζει καποιος κατι;;

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
386
Πόντοι
21
Καλησπερα!Εχουμε καποια πληροφορια για τ ο milf την Αγαπη στο studio k;;
Επισης ενημερωθηκα οτι η Αμαλια Γλαυκου εφυγε εκτος Ελλαδος..Ομως μ φανηκε οτι την ειδα στην Ακρωτηριου.Γνωριζει καποιος κατι;;
Η Αμαλια ειναι στην ρουμανια εδω κ καιρο,αμφιβαλω αν ειναι κατοικος πατρων πλεον...Οσες κοπελες ειχαν σχεση η βρηκαν κοψανε αποτομα κ εφυγαν δια παντος,καλη ωρα οπως η νικη.....Σε αλλα νεα το μονικας παιζει εδω κ μερες με 3 κοπελες μονο Αλεξανδρα τζουλιανα παολα....λιμανι κ πρων προσεξετο...καλες γιορτες!

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
Μια Ρεβέκκα που είναι στο Γ120 την έχει επισκεφτεί κάποιος να μας πει γνώμη.

cowboy9

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλη χρονιά στην παρέα. Επειδή θα είμαι περαστικός τις επόμενες ημέρες από την πόλη έχετε να προτεινετε συγκεκριμένο όνομα και τοποθεσία; Γενικά το πιο ωραίο κορίτσι της πόλης στον μπουρδελόκοσμο. Ευχαριστώ

Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Απο τότε που έφυγε η αμαλία όλοι ηρεμίσατε ρε μάγκες , τι έγινε; τόσο πολύ στενοχωρηθήκατε; :2funny:

joadouk

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να παίζει καμιά φοιτήτρια στην Πάτρα;
Δεν είμαι από εδώ και δεν έχω άκρες ενημέρωσης
Ή καμία άλλη πρόταση πέρα από μπουρδέλο και στούντιο

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
239
Πόντοι
21
Η Αμαλια ειναι στην ρουμανια εδω κ καιρο,αμφιβαλω αν ειναι κατοικος πατρων πλεον...Οσες κοπελες ειχαν σχεση η βρηκαν κοψανε αποτομα κ εφυγαν δια παντος,καλη ωρα οπως η νικη.....Σε αλλα νεα το μονικας παιζει εδω κ μερες με 3 κοπελες μονο Αλεξανδρα τζουλιανα παολα....λιμανι κ πρων προσεξετο...καλες γιορτες!
Καλη χρονια!!
Το ξερω αυτο μ ειπανε κ εμενα π ρωτησα..Οτι εχει φυγει για την πατριδα της..Το θεμα ειναι οτι μ φανηκε οτι την ειδα κ μαλιστα με ελαφρως φουσκωμενη κοιλιτσα..Ισως εκανα λαθος τι να πω.
Ποσο καιρο εχει π σταματησε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom