You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Η μικρή Τζούλια είναι παρόμοια φάση.
Και δυστυχώς το χάσαμε το κορμί. Έτσι τουλάχιστον μου είπε η τσατσά στο Γ118.
theodoros1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 504
- Πόντοι
- 311
Από τιμή και χώρο η Σαρα?Πηγα την ειδα οντως κοντη χοντρη με βυζια τπτ δλδ.. λοιπον πηγαινε να γαμησεις την σαρα σου δινω εγγυηση εγω .. μου ι απο τα λιγα
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Από τιμή και χώρο η Σαρα?πχι
Στον αγιο Διονύση 60 ευρω μοσαωρο αλλα δεν αναφέρομαι σε αυτην τη σαρα αναφερομουνα στη σαρα τη σερβαΑπό τιμή και χώρο η Σαρα?
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Έχει κανείς άποψη για Λένα από studio k?
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
παιδια συγνωμη για την έκφραση αλλα εδω στη πατρα ημαστε μπουρδελιαρηδες τις πλακας… ο κοσμος παει βλεπει και γαμαει .. τωρα απο τις φωτογραφιες τι να καταλαβεις.. παντως δεν ειναι καλη… εχουνε ερθει κατι καργιολες για μασαζ στη πατρα που δηλώνουμε φοιτήτριες .. εκει θα παω το απογευμα εγω
Μπορεις να μοιραστεις αυτην την πληροφορια συναδελφε? Κατεβαινω πολυ συχνα για δουλεια πατρα κ θα βολευεπαιδια συγνωμη για την έκφραση αλλα εδω στη πατρα ημαστε μπουρδελιαρηδες τις πλακας… ο κοσμος παει βλεπει και γαμαει .. τωρα απο τις φωτογραφιες τι να καταλαβεις.. παντως δεν ειναι καλη… εχουνε ερθει κατι καργιολες για μασαζ στη πατρα που δηλώνουμε φοιτήτριες .. εκει θα παω το απογευμα εγω
Ελπίζω να περάσεις καλά και να μας δώσεις πληροφορίεςπαιδια συγνωμη για την έκφραση αλλα εδω στη πατρα ημαστε μπουρδελιαρηδες τις πλακας… ο κοσμος παει βλεπει και γαμαει .. τωρα απο τις φωτογραφιες τι να καταλαβεις.. παντως δεν ειναι καλη… εχουνε ερθει κατι καργιολες για μασαζ στη πατρα που δηλώνουμε φοιτήτριες .. εκει θα παω το απογευμα εγω
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Πήγες και την δοκίμασες?Αν ναι,πες να ξέρουμε κι εμείςπαιδια συγνωμη για την έκφραση αλλα εδω στη πατρα ημαστε μπουρδελιαρηδες τις πλακας… ο κοσμος παει βλεπει και γαμαει .. τωρα απο τις φωτογραφιες τι να καταλαβεις.. παντως δεν ειναι καλη… εχουνε ερθει κατι καργιολες για μασαζ στη πατρα που δηλώνουμε φοιτήτριες .. εκει θα παω το απογευμα εγω
Έχεις κάποια καλή πρόταση?Και να πει και να μην πει το ιδιο ειναι.Εχετε τις γνωστες πατρινιες που βαζουν στο kanesex αγγελιες που πατε και τους τα ακουμπατε και κατα τα αλλα οταν ειναι να γραψετε κατι σας πιανει μουγγα.Γι αυτο κατεβαινουν συχνα πυκνα κοπελες απο Αθηνα που πανε σε δικους τους πελατες χωρις να κανουν σουσουρο με αγγελιες στο kanesex και αλλου.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Ητα
Τι να εχει να πει ρε με τον καθε βλακα εδω που πεταει πονηραδες… πηγα και περασα καλα αξιζε τα λεφτα που εδωσα 40… αλλα οχι να ερχετε καποια καινουργια γκομενα και να το μυρμιραμε πως ειναι αν ειναι καλη και τα σχετικα .. πας δοκιμάζεις και ενημερώνεις εγω ετσι κανω.. μεσοβδομαδα θα ερθει ενα τουμπανο την οποια εχω παρει και θα ενημερωσωΈχεις κάποια καλή πρόταση?
Ευχαριστούμε συναγωνιστή! Αν πέρασες καλά τότε αυτό μετράει και μόνο αυτό. Κι εγώ με κάποια που την λένε χοντρή έχω περάσει πολύ σπεσιαλΗτα
Τι να εχει να πει ρε με τον καθε βλακα εδω που πεταει πονηραδες… πηγα και περασα καλα αξιζε τα λεφτα που εδωσα 40… αλλα οχι να ερχετε καποια καινουργια γκομενα και να το μυρμιραμε πως ειναι αν ειναι καλη και τα σχετικα .. πας δοκιμάζεις και ενημερώνεις εγω ετσι κανω.. μεσοβδομαδα θα ερθει ενα τουμπανο την οποια εχω παρει και θα ενημερωσω
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Να σε καλα φιλε θα σε ενημερωσω με προσωπικό μνμ μολις ερθει ο πυραυλοςΕυχαριστούμε συναγωνιστή! Αν πέρασες καλά τότε αυτό μετράει και μόνο αυτό. Κι εγώ με κάποια που την λένε χοντρή έχω περάσει πολύ σπεσιαλ
Εμείς δλδ δε κάνει να μάθουμε τα του πυραύλου στοιχεία-δεδομένα;Να σε καλα φιλε θα σε ενημερωσω με προσωπικό μνμ μολις ερθει ο πυραυλος
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Ενταξει φιλος θα το ανακοινώσω εδω αλλα κάντε κανεναν κοπο και ενημερώστε κ εσεις .. ερχετε καποια γκομενα και δεν μπαινει κα μνεία στο κοπο να παει να δει ..
ΧΑΙΡΕΤΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ 118 ΣΤΟ ΜΟΝΙΚΑ.
ΑΠΟ ΧΑΛΙΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.....
ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.....ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΠΡΑΜΑ....
ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ.....ΑΜΑΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ....ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.....
ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΦΙ ΠΙ@Α ΦΟΡΑΕΙ ΣΚΟΥΦΙ......ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ..
ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.......ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΕ.......
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΗ ..... ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΒΥΖΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!
***********ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ************************
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ 118 ΣΤΟ ΜΟΝΙΚΑ.
ΑΠΟ ΧΑΛΙΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.....
ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.....ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΠΡΑΜΑ....
ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ.....ΑΜΑΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ....ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.....
ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΦΙ ΠΙ@Α ΦΟΡΑΕΙ ΣΚΟΥΦΙ......ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ..
ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.......ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΕ.......
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΗ ..... ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΒΥΖΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!
***********ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ************************
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
αν οντως ισχυει την ηπιαμε.....Την αμαλια την πηδαγα τουλαχιστον 2 χρονια .....βασικα απο τοτε που ηρθε......ειδικοτερα απο τοτε που εφυγε η νικη πηγαινα μονο με αυτην.....εχω γραψει κριτικες πολλες........ηταν ενα μπιμπελο με στενο μουνακι που ποναγε στις αρχες οταν το γαμουσα γιαυτο φροντιζα και το εγλυφα πολυ ωρα......τεσπα......κριμα γιατι ηταν αγνο μουνακι....Αμαλία τέλος.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Πού είσαι εσύ ρε συνάδελφε; Σε χάσαμε.αν οντως ισχυει την ηπιαμε.....Την αμαλια την πηδαγα τουλαχιστον 2 χρονια .....βασικα απο τοτε που ηρθε......ειδικοτερα απο τοτε που εφυγε η νικη πηγαινα μονο με αυτην.....εχω γραψει κριτικες πολλες........ηταν ενα μπιμπελο με στενο μουνακι που ποναγε στις αρχες οταν το γαμουσα γιαυτο φροντιζα και το εγλυφα πολυ ωρα......τεσπα......κριμα γιατι ηταν αγνο μουνακι....
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
επιστρεφω νοεμβριο.....τωρα ειμαι εκτος...........ασχολουμαι με τουριστριες αυτο το διαστημα!χαχαχα.........λειπω τον μισο χρονο εκτος πατρωνΠού είσαι εσύ ρε συνάδελφε; Σε χάσαμε.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Καλύτερες οι τουρίστριες από τις city τουρίστριες της Πάτρας.επιστρεφω νοεμβριο.....τωρα ειμαι εκτος...........ασχολουμαι με τουριστριες αυτο το διαστημα!χαχαχα.........λειπω τον μισο χρονο εκτος πατρων
Και δυστυχώς το χάσαμε το κορμί. Έτσι τουλάχιστον μου είπε η τσατσά στο Γ118.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K