Χτες που πηρα τηλέφωνο έτσι μου είπαν.. Τέλος σταμάτησε και εφυγε απο την πατραΤελικά σταμάτησε όντως; δεν επιστρέφει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Μια Μαίρη που λέτε είναι στο 118 ή στο 120;
Γουστα εννοούσα
Αμαλία τέλος.
Από τη μέχρι τώρα καταγραφή μόνο οι δύο Τζούλιες αξίζουν. Η μικρή (Γ118) με τις ενστάσεις που διατύπωσες στην κριτική σου αλλά τουλάχιστον χαμογελάει.
Λαρίσα στα δεν παρότι είναι η πιο όμορφη.
Αγάπη: πρόγραμμα απ' όλα πλην πρωκτικού.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.378
- Πόντοι
- 456
Το χάσαμε το κορμί.Χτες που πηρα τηλέφωνο έτσι μου είπαν.. Τέλος σταμάτησε και εφυγε απο την πατρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια Μαίρη που λέτε είναι στο 118 ή στο 120;
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.378
- Πόντοι
- 456
Λέει τίποτα;Νομίζω στο 120 σήμερα
Από εμένα όχι.. Αλλά τι να πω γουστάρω είναι αυτά.. Στην καιτη studio k μήπως έχεις άποψη ; η στην Βίκυ την Ελληνίδα στο παλιο nantiasΛέει τίποτα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γουστα εννοούσα
Ίσως μας διαφωτίσει κάποιος άλλος από εδώ μέσα.. Σίγουρα το έχουν διαβασει αρκετοιΌχι είχα διακόψει λίγες μέρες. Τώρα θα ξαναρχίσω τις επιδρομές. Και ελλείψει Αμαλίας ψάχνω για την επόμενη.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Τπτ παιδια χαμένος χρονος οκες πατσαβουρες.. μονο απο το κανεσεξ νικολ και σαρα σερβα κορμι δυνατο που εχει ερθει
Τι είναι αυτό το πραγμα με τη πατρα ρε αδελφέ.. Νικόλ έχω παει... Σαρα αξίζει;Τπτ παιδια χαμένος χρονος οκες πατσαβουρες.. μονο απο το κανεσεξ νικολ και σαρα σερβα κορμι δυνατο που εχει ερθει
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Απο τις φωτο φενεται υπερτουπανο με κωλαρα δυνατη .. η νικολ ειναι καλα απο κοντα;Τι είναι αυτό το πραγμα με τη πατρα ρε αδελφέ.. Νικόλ έχω παει... Σαρα αξίζει;
Οχι φίλε είχα παει πριν 2 χρόνια.. Καμιά σχέση με τις φωτογραφίες... Μέτρια πραγματα.. Καλός χαρακτήρας όμως..Απο τις φωτο φενεται υπερτουπανο με κωλαρα δυνατη .. η νικολ ειναι καλα απο κοντα;
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Πηγα την ειδα οντως κοντη χοντρη με βυζια τπτ δλδ.. λοιπον πηγαινε να γαμησεις την σαρα σου δινω εγγυηση εγω .. μου ι απο τα λιγα
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Αν όντως έφυγε η Αμαλία συναγωνιστές, πρέπει να βρούμε κάτι άλλο...Κρίμα γιατί ήταν αν όχι το καλύτερο, στο top 3 σίγουρα τουλάχιστον για μένα...Αν δεν γίνουν αλλαγές στις κοπέλες πάνω στον Γλαύκο, θα πάει η αναδουλειά σύννεφο... Με τις ίδιες κοπέλες που άλλες είναι ωραίες και έχουν σηκώσει τον αμανέ (πχ Λαρίσα) και άλλες είναι μη και όχι, ή μέτριες...δεν γίνεται δουλειά....
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.378
- Πόντοι
- 456
Αν όντως έφυγε η Αμαλία συναγωνιστές, πρέπει να βρούμε κάτι άλλο...Κρίμα γιατί ήταν αν όχι το καλύτερο, στο top 3 σίγουρα τουλάχιστον για μένα...Αν δεν γίνουν αλλαγές στις κοπέλες πάνω στον Γλαύκο, θα πάει η αναδουλειά σύννεφο... Με τις ίδιες κοπέλες που άλλες είναι ωραίες και έχουν σηκώσει τον αμανέ (πχ Λαρίσα) και άλλες είναι μη και όχι, ή μέτριες...δεν γίνεται δουλειά....
Αμαλία τέλος.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.378
- Πόντοι
- 456
Από τη μέχρι τώρα καταγραφή μόνο οι δύο Τζούλιες αξίζουν. Η μικρή (Γ118) με τις ενστάσεις που διατύπωσες στην κριτική σου αλλά τουλάχιστον χαμογελάει.
Λαρίσα στα δεν παρότι είναι η πιο όμορφη.
jonbu
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 21
- Like
- 458
- Πόντοι
- 31
Το συγκεκριμένο μαγαζί το θεωρώ το πιο "άκυρο"σπανίως το επισκέπτομαι. Τις περισσότερες φορές φέρνει μέτριες κοπέλες ή με υπηρεσίες μίνιμαλ. Αυτή η Καίτη δείχνει νίναρος στην φωτό αλλά είναι όντως έτσι?Studio k μια Αγαπη πηγε κανεις να μας πει εντυπώσεις;
Αγάπη: πρόγραμμα απ' όλα πλην πρωκτικού.
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Είχα όρεξη σήμερα και είπα να πάρω τηλ να ρωτήσω ποιες δουλεύουν. Μαθαίνω πως είναι ανοιχτή η Λουξ (πρωινιατικα; Πρώτη φορά μου τυχαίνει) και έτσι λέω να πάω να δω τι παίζει.
Όταν φτάνω ήταν ερημιά, σκέφτομαι "ωραία, δεν θα έχει πελάτες και έτσι μόλις μπω ίσως είναι ξεκούραστη και πιο ευχάριστη η κοπελα".
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.
Όσο περίμενα άκουσα κάτι φωνές από την κοπέλα προς την τσατσά αλλά λέω οκ μπορεί να χουν τα δικά τους. Μπαίνω μέσα και η κοπέλα (Σόνια) δρούσε ρομποτικά και έτσι ξενέρωσα και έφυγα. Άφησα κριτική στο 118 μιας και η Λουξ υπάγεται σε αυτόν τον όμιλο : D
Δεν την συνιστώ σε κανέναν και έχω μείνει με τις καύλες γιατί έφυγα απο την ξενερα και δε πήγα σε άλλο και γράφω εδω να γλυτώσει και κάποιος άλλος.
Κρίμα που χάνουμε τις καλές και μένουν οι φολες.
Τώρα σκέφτομαι είτε τρίο με Κορίνα και Λάρισα μαζί αλλά με όσα έχω διαβάσει για Λάρισα δεν ξέρω αν θα αξίζει ή να πάω στο studiok που έχει φέρει μια καινουργια αυτή τη βδομάδα. Έχει κανείς γνώμη για αυτές τις κοπέλες να μου πει;
Όταν φτάνω ήταν ερημιά, σκέφτομαι "ωραία, δεν θα έχει πελάτες και έτσι μόλις μπω ίσως είναι ξεκούραστη και πιο ευχάριστη η κοπελα".
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.
Όσο περίμενα άκουσα κάτι φωνές από την κοπέλα προς την τσατσά αλλά λέω οκ μπορεί να χουν τα δικά τους. Μπαίνω μέσα και η κοπέλα (Σόνια) δρούσε ρομποτικά και έτσι ξενέρωσα και έφυγα. Άφησα κριτική στο 118 μιας και η Λουξ υπάγεται σε αυτόν τον όμιλο : D
Δεν την συνιστώ σε κανέναν και έχω μείνει με τις καύλες γιατί έφυγα απο την ξενερα και δε πήγα σε άλλο και γράφω εδω να γλυτώσει και κάποιος άλλος.
Κρίμα που χάνουμε τις καλές και μένουν οι φολες.
Τώρα σκέφτομαι είτε τρίο με Κορίνα και Λάρισα μαζί αλλά με όσα έχω διαβάσει για Λάρισα δεν ξέρω αν θα αξίζει ή να πάω στο studiok που έχει φέρει μια καινουργια αυτή τη βδομάδα. Έχει κανείς γνώμη για αυτές τις κοπέλες να μου πει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K