Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 718K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Χτες που πηρα τηλέφωνο έτσι μου είπαν.. Τέλος σταμάτησε και εφυγε απο την πατρα
Το χάσαμε το κορμί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια Μαίρη που λέτε είναι στο 118 ή στο 120;

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Από εμένα όχι.. Αλλά τι να πω γουστάρω είναι αυτά.. Στην καιτη studio k μήπως έχεις άποψη ; η στην Βίκυ την Ελληνίδα στο παλιο nantias
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γουστα εννοούσα

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Όχι είχα διακόψει λίγες μέρες. Τώρα θα ξαναρχίσω τις επιδρομές. Και ελλείψει Αμαλίας ψάχνω για την επόμενη.

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Όχι είχα διακόψει λίγες μέρες. Τώρα θα ξαναρχίσω τις επιδρομές. Και ελλείψει Αμαλίας ψάχνω για την επόμενη.
Ίσως μας διαφωτίσει κάποιος άλλος από εδώ μέσα.. Σίγουρα το έχουν διαβασει αρκετοι

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Τπτ παιδια χαμένος χρονος οκες πατσαβουρες.. μονο απο το κανεσεξ νικολ και σαρα σερβα κορμι δυνατο που εχει ερθει

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Τπτ παιδια χαμένος χρονος οκες πατσαβουρες.. μονο απο το κανεσεξ νικολ και σαρα σερβα κορμι δυνατο που εχει ερθει
Τι είναι αυτό το πραγμα με τη πατρα ρε αδελφέ.. Νικόλ έχω παει... Σαρα αξίζει;

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Απο τις φωτο φενεται υπερτουπανο με κωλαρα δυνατη .. η νικολ ειναι καλα απο κοντα;
Οχι φίλε είχα παει πριν 2 χρόνια.. Καμιά σχέση με τις φωτογραφίες... Μέτρια πραγματα.. Καλός χαρακτήρας όμως..

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Πηγα την ειδα οντως κοντη χοντρη με βυζια τπτ δλδ.. λοιπον πηγαινε να γαμησεις την σαρα σου δινω εγγυηση εγω .. μου ι απο τα λιγα

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Αν όντως έφυγε η Αμαλία συναγωνιστές, πρέπει να βρούμε κάτι άλλο...Κρίμα γιατί ήταν αν όχι το καλύτερο, στο top 3 σίγουρα τουλάχιστον για μένα...Αν δεν γίνουν αλλαγές στις κοπέλες πάνω στον Γλαύκο, θα πάει η αναδουλειά σύννεφο... Με τις ίδιες κοπέλες που άλλες είναι ωραίες και έχουν σηκώσει τον αμανέ (πχ Λαρίσα) και άλλες είναι μη και όχι, ή μέτριες...δεν γίνεται δουλειά....

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Αν όντως έφυγε η Αμαλία συναγωνιστές, πρέπει να βρούμε κάτι άλλο...Κρίμα γιατί ήταν αν όχι το καλύτερο, στο top 3 σίγουρα τουλάχιστον για μένα...Αν δεν γίνουν αλλαγές στις κοπέλες πάνω στον Γλαύκο, θα πάει η αναδουλειά σύννεφο... Με τις ίδιες κοπέλες που άλλες είναι ωραίες και έχουν σηκώσει τον αμανέ (πχ Λαρίσα) και άλλες είναι μη και όχι, ή μέτριες...δεν γίνεται δουλειά....

Αμαλία τέλος.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456

Από τη μέχρι τώρα καταγραφή μόνο οι δύο Τζούλιες αξίζουν. Η μικρή (Γ118) με τις ενστάσεις που διατύπωσες στην κριτική σου αλλά τουλάχιστον χαμογελάει.

Λαρίσα στα δεν παρότι είναι η πιο όμορφη.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Ενημερωτικά ακα και αναλ με τη μικρή Τζούλια (Γ118) στα 60 €.

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Studio k μια Αγαπη πηγε κανεις να μας πει εντυπώσεις;

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Studio k μια Αγαπη πηγε κανεις να μας πει εντυπώσεις;
Το συγκεκριμένο μαγαζί το θεωρώ το πιο "άκυρο"σπανίως το επισκέπτομαι. Τις περισσότερες φορές φέρνει μέτριες κοπέλες ή με υπηρεσίες μίνιμαλ. Αυτή η Καίτη δείχνει νίναρος στην φωτό αλλά είναι όντως έτσι? :wink:

Αγάπη: πρόγραμμα απ' όλα πλην πρωκτικού.

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
242232795_1458184464568954_5369568842063961798_n.jpg

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Είχα όρεξη σήμερα και είπα να πάρω τηλ να ρωτήσω ποιες δουλεύουν. Μαθαίνω πως είναι ανοιχτή η Λουξ (πρωινιατικα; Πρώτη φορά μου τυχαίνει) και έτσι λέω να πάω να δω τι παίζει.
Όταν φτάνω ήταν ερημιά, σκέφτομαι "ωραία, δεν θα έχει πελάτες και έτσι μόλις μπω ίσως είναι ξεκούραστη και πιο ευχάριστη η κοπελα".
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.
Όσο περίμενα άκουσα κάτι φωνές από την κοπέλα προς την τσατσά αλλά λέω οκ μπορεί να χουν τα δικά τους. Μπαίνω μέσα και η κοπέλα (Σόνια) δρούσε ρομποτικά και έτσι ξενέρωσα και έφυγα. Άφησα κριτική στο 118 μιας και η Λουξ υπάγεται σε αυτόν τον όμιλο : D
Δεν την συνιστώ σε κανέναν και έχω μείνει με τις καύλες γιατί έφυγα απο την ξενερα και δε πήγα σε άλλο και γράφω εδω να γλυτώσει και κάποιος άλλος.

Κρίμα που χάνουμε τις καλές και μένουν οι φολες.

Τώρα σκέφτομαι είτε τρίο με Κορίνα και Λάρισα μαζί αλλά με όσα έχω διαβάσει για Λάρισα δεν ξέρω αν θα αξίζει ή να πάω στο studiok που έχει φέρει μια καινουργια αυτή τη βδομάδα. Έχει κανείς γνώμη για αυτές τις κοπέλες να μου πει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom