Τίμησα σήμερα την Αμαλία και την Τζούλια σε τρίο. Γενικά είμαι άπειρος στον χώρο και έχοντας φάει σχεδόν αποκλειστικά ξενερες σκέφτηκα να πάω στην Τζούλια με την οποία όταν βρεθήκαμε πρώτη φορά υπήρξε χημεία και είχε βγει καλό.
Φτάνω λοιπόν και όπως μπαίνω καθόταν η Τζούλια μαζί με την Αμαλία και μιλούσανε και ενώ μπήκα για τη μια το σκέφτομαι λίγο και λέω ας τις πάρω και τις 2 μαζί.
Πάω στο δωματιο, περιμένω να έρθουν τα κορίτσια και μπαίνουν μέσα. Τις περιμένω όρθιος και ερχοντε η μια σε κάθε μου πλευρά και αρχίζουν τα φιλιά και τα χάδια. Ανταποδίδω και εγώ και γενικα φάνηκε ότι θα πήγαινε καλά το πράγμα! Κάνει κίνηση για γλωσσοφιλο η Τζούλια και διστάζω για μια στιγμή αλλά σκεφτομαι ότι εδώ που φτάσαμε δε θα την αφήσω ανεκμετάλλευτη. Αρχίζω λοιπόν να φιλάω την Τζούλια όσο η Αμαλία έκανε πίπα και μετά από λίγο θέλει να μου πάρει και η Τζούλια πίπα. Αρχίζει και σηκώνεται η Αμαλία και ενώ είχε δει τα φιλια με την Τζούλια της λέω έχεις πρόβλημα; Κανένα μου λέει και αρχίζω να φιλάω αυτην τώρα ενώ με πιπωνε η Τζούλια. Ωραία λεω, εδώ είμαστε πετύχαμε λαυράκι! Λέω της Αμαλίας να μου πάρουν πίπα μαζί και αρχίζουν μια διπλή πίπα Ο ΝΕΙ ΡΟ !!!
Ξαπλώνω την Τζούλια και αρχίζω να τη πηδάω για λίγο ενώ με χάιδευε η Αμαλία και μετά από λίγο τους λέω να αλλάξουν. Στήνετε στα 4 η Αμαλία και έρχεται η Τζούλια δίπλα μου να με φιλάει και να τη χουφτωνω όσο εγώ γαμαω την Αμαλία. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν κράτησε πολύ και βγαίνω και τους λέω να κάτσουν στο πάτωμα για να τελειώσω. Στο πρόσωπο δεν ήθελαν και έτσι τα μοίρασα στα βυζιά και των δύο! Εκεί νομίζω πως ξενέρωσε λιγο η Τζούλια αλλά εγώ ήμουν καταχαρουμενος από όλη την εμπειρία.
Μην τα πολυλογω, μετά από πολλές ξενερες ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει και άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ και σίγουρα θα το ξανακάνω με την επόμενη ευκαιρία. Τα κορίτσια ήταν ορεξατα και σίγουρα έκαναν παραπάνω από όσα ήταν αναμενόμενο για να τιμήσουν τα λεφτά μου.