Ας κάνω και εγω μια ενημέρωση για τα "Studio" στην Πάτρα.
Καταρχάς μιλάμε για τις ίδιες και τις ίδιες γιατι πολύ απλα δεν έρχονται νέες κοπέλες, και αν έρθουν είτε ειναι για πολυ λίγο, είτε απλά δεν προσθέτουν κάτι καινούργιο στην υπάρχουσα αγορά. Οι εμπειρίες αφορούν διάστημα εως και 2 χρόνια πίσω.
Γλαύκου 118 -120 & Απέναντι απο Λουξ:
Ευρυδίκη: Αν δεν είχε τον χαρακτήρα που έχει θα μπορούσε να πάει πολύ καλά. Υπάρχει περίπτωση να πας 3-4 φορες και να ειναι σούπερ και την 5η να πετάξει ή να πει χοντρομαλακία που θα σε ξενερώσει και δεν θα θες να ξαναπάς. Της το έχουν πει πολλοί τόσα χρονια δεν υπάρχει αλλαγή όμως. Προσωπικά δεν ξαναπάω ποτέ.
Αμαλία: Πραγματικό αστεράκι, πανέμορφη, petite με μια αθωότητα που δεν μπορείς να την βρεις εύκολα. Τώρα τελευταια έχω καιρο να μάθω οτι δουλεύει οσες φορες πήρα τηλέφωνο.
Τζουλιάννα: Skinny κατάσταση, πρόθυμη αλλα η φάση της ειναι αλλού. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορεις να μιλήσεις μαζί της ουτε Αγγλικά ουτε Ελληνικά οπότε η συννενόηση ειναι με ελαχιστες λέξεις και νοήματα, αλλα επίσης το μυαλό της ταξιδεύει κάπως αλλού οταν εισαι στον αγώνα. Δεν κοιτάει αλλού...αλλα νιώθεις οτι κάτι δεν πάει καλα...δεν μπορεις να καταλαβεις αν γουστάρει ή όχι.
Μαργαρίτα: Ωραίο σώμα με tattoo, αλλα απο πρόσωπο πολύ μέτριο. Στις υπηρεσίες ειναι πάρα πολυ καλή και αξίζει για να περάσετε καλά. Τίμια στην δουλειά της.
Λαρίσα: Ωραιο πρόσωπο και σώμα αλλα πάρα πολυ ξινή σε βαθμό που σε ξενερώνει. Εχω περασει 2-3 φορες μαζι της. Την 1 ηταν πολυ καλα, τις αλλες 2 ηταν μέτρια λόγω δικής της διάθεσης.
Μαρία: Ωραια γυναίκα, για αυστηρα το τυπικό προγραμμα. Δεν διατίθεται να κάνει τιποτα παραπανω, τα πάντα με προφυλαξη σε σημείο που νομίζεις οτι σε σιχαινεται. Αν της πεις/ζητήσεις κάτι παραπάνω πχ GFE σου λεει οτι εδω ειναι δουλεια και δεν κάνει τετοια.
Μαρίνα: Εχω περάσει 1 φορά μονο μαζί της, skinny κοπέλα, δεν τρελάθηκα, προσπαθεί αλλα δεν μου εβγαλε διαθεση να ξαναπαω. Γουστα ειναι αυτά.
Αυτά!