Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 718K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Arkaios

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
60
Πόντοι
0
Βόλτα σήμερα μετά απο πολύ καιρό στα μαγαζιά..πήγα στο Κ ήταν μια "κοπελίτσα" για την ηλικία της πολύ καλοδιατηρημένη.. σε πρόγραμμα ακά έφτανε τα 50 ευρώ..δεν μπήκα γτ δεν είμαι φαν των...gilf? πήγα δίπλα στην βίκυ..ήταν απασχολημένη..οπότε ανέβηκα στο τρίο στρούτζες της γλάυκου. Λαρίσσα πίσω..ρεμπέκα μπροστά..πήρα την ρεμπέκα σε ακά 30ε..ούτε κρύο ούτε ζέστη. Επίσης κάλεσα 2-3 απο κάνεσεξ καμία δεν απάντησε χριστίνα τζένη και δε θυμάμαι ποια άλλη..έψαχνα όμως κάτι γρήγορο και δεν...αυτά..χάλια..

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
αν οντως ισχυει την ηπιαμε.....Την αμαλια την πηδαγα τουλαχιστον 2 χρονια .....βασικα απο τοτε που ηρθε......ειδικοτερα απο τοτε που εφυγε η νικη πηγαινα μονο με αυτην.....εχω γραψει κριτικες πολλες........ηταν ενα μπιμπελο με στενο μουνακι που ποναγε στις αρχες οταν το γαμουσα γιαυτο φροντιζα και το εγλυφα πολυ ωρα......τεσπα......κριμα γιατι ηταν αγνο μουνακι....

Το πιο gfe μωρό στα χρονικά της πόλης και από τα πιο γλυκά πλάσματα..Απώλεια μεγάλη...

Arkaios

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
60
Πόντοι
0
Με τη Χριστίνα πως παίζει η επικοινωνία παίδες μόνο viber;

Fititisneos21

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω βοήθεια καθώς πριν λίγες μέρες ήρθα Πάτρα. Υπάρχει τίποτα στο κέντρο οικονομικό μέχρι 25-30€?

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Μαίρη-Ευρυδίκη-Τζουλιάνα-Σόνια στην αλυσίδα της Μόνικας..Και αν βασιστούμε στις κριτικές, δεν κάνει καμία τίποτα ιδιαίτερο...Πλην Ευρυδίκης και αυτή αν έχει όρεξη
Και Λένα στο Studio K που δεν έχω εικόνα και άποψη..Αν έχει πάει κάποιος ας πει

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Τί στον πούτσο σε αυτή την πόλη ρε μύστες?? Πρέπει να ξενιτευτούμε για να ρίξουμε ένα πήδημα?

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.374
Πόντοι
456
Παιδιά θέλω βοήθεια καθώς πριν λίγες μέρες ήρθα Πάτρα. Υπάρχει τίποτα στο κέντρο οικονομικό μέχρι 25-30€?
Θα σου πρότεινα τη Τζούλια στο Γ 120 ως καλύτερη περίπτωση. Δυστυχώς δεν είναι κέντρο.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες γράψε άλλα τρία post.

ΥΓ. Με όλη τη συμπάθεια νέε συνάδελφε, γιατί στην ηλικία σου δεν ασχολείσαι με τις συμφοιτήτριές σου.

Όποτε κυκλοφορώ Πάτρα είναι γεμάτη κοριτσόπουλα που κυκλοφορούν είτε μόνα τους είτε σε γυναικοπαρέες.

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Όποτε κυκλοφορώ Πάτρα είναι γεμάτη κοριτσόπουλα που κυκλοφορούν είτε μόνα τους είτε σε γυναικοπαρέες.

Για να είναι σε γυναικοπαρέες μόνες τους τις πιο πολλές φορές υπάρχει λόγος...Για δηθενιά, belvedere και φωτογραφίες στο Instagram είναι....

Patrpas

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά καλημερα μάλλον νέα φοιτήτρια κάνει βίζιτες prive σε δίκης της γκαρσονιέρα σε ήσυχο δρόμο λιγο έξω από το κέντρο και την προμοταρει και της κανονίζει τα ραντεβού κολλητός της ( αδερφή). Αν ισχύει η κοπελιά είναι μουναρος. Θα προσπαθήσω να μάθω αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας πει.

Patrpas

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Λοιπόν έμαθα ισχύει και κλεινει συναντήσεις μέσω messenger. Είναι περίπου 1,70 αδύνατη 22 χρόνων μελαχρινή πολύ ωραίο σώμα και μάλλον δίνει και κουλούρι. Παιδιά ας μάθετε κάτι ακόμα πείτε

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Παιδιά καλημερα μάλλον νέα φοιτήτρια κάνει βίζιτες prive σε δίκης της γκαρσονιέρα σε ήσυχο δρόμο λιγο έξω από το κέντρο και την προμοταρει και της κανονίζει τα ραντεβού κολλητός της ( αδερφή). Αν ισχύει η κοπελιά είναι μουναρος. Θα προσπαθήσω να μάθω αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας πει.
Καλησπερα μπορουμε να παρουμε πληροφορίες απο καποιον που τον δουμε βα μπαινει απο τη στιγμη που γνωριζεις το σπιτι

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.374
Πόντοι
456
Ή πες μας σε ποιό δρόμο είναι να τη στήσουμε απέξω.

Patrpas

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Λοιπόν στο ψάξιμο είμαι! Μαθαίνω και σας ενημερωνω, ότι μάθω σας το λέω.Η τύπισσα κανονιζει μέσω messenger. Θα μάθω όνομα και θα το βρούμε πιστεύω. Καινούργια είναι τώρα ήρθε Πάτρα.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
Μάθε να μας φτιάξεις μάγκες..
Για κάτι τέτοια σκηνικά πεταγομαστε κ στην όμορφη Πάτρα..

Theo104188

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν στο ψάξιμο είμαι! Μαθαίνω και σας ενημερωνω, ότι μάθω σας το λέω.Η τύπισσα κανονιζει μέσω messenger. Θα μάθω όνομα και θα το βρούμε πιστεύω. Καινούργια είναι τώρα ήρθε Πάτρα.
Ελπίζω να μην ζητάς 10 Ευρώ για να μας δώσεις πληροφορίες... εεε?

nikos-power2013

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2013
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα, αν έχεις νέα, όνομα κτλ, στείλε και εδώ! Ευχαριστώ!!!

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Studio k μια Σαμανθα έχει κανείς άποψη.. Επίσης η τσατσά γλαυκο μου είπε για 2 καινουργιες από παρασκευη.. Για να δουμε.. Αυτό με την φοιτήτρια το ακουμε εδώ και 20 χρόνια και αρχιδια Μιραλεικα.. Μακάρι να είναι αλήθεια αλλά χλωμό το βλέπω

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Studio k μια Σαμανθα έχει κανείς άποψη.. Επίσης η τσατσά γλαυκο μου είπε για 2 καινουργιες από παρασκευη.. Για να δουμε.. Αυτό με την φοιτήτρια το ακουμε εδώ και 20 χρόνια και αρχιδια Μιραλεικα.. Μακάρι να είναι αλήθεια αλλά χλωμό το βλέπω
Απο ποια μαγαζιά του Γλαύκου?
Το μονικας που ειναι το 118 η τα αλλα στο 120 τα τρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom