giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Να ρωτήσω κάτι γενικό....
Να απαντήσουν όσοι έχουν επισκεφθεί όμως τα μαγαζιά.
Ισχύει η μάσκα και τα γάντια όταν είσαι στο δωμάτιο;
Φυσικά και ισχύουν
(...)
Να ρωτήσω κάτι γενικό....
Να απαντήσουν όσοι έχουν επισκεφθεί όμως τα μαγαζιά.
Ισχύει η μάσκα και τα γάντια όταν είσαι στο δωμάτιο;
είναι μια σχετικα κοντη με το ζορι 1.60 αδυνατη μελαχροινη με μακρυ μαλλι με το ζορι της βαζω 6/10.Tα μαγαζιά στη γλαυκου διαφημίζουν ότι ήρθε η isabella ποια όμως; μήπως αυτή που ήταν παλιά στο prosexeto; Αν πάει κάποιος, ας δώσει πληροφορίες...
εφυγε η μελινα και ηρθε η τατιανα,σωμα καλο αλλα προσωπο μετριο,δεν με επεισε στο σαλονι και δεν περασα.Καλησπέρα. Ενημερώθηκα οτι η Μελίνα δυστυχώς έφυγε.. Δε τη πρόλαβα..
Αυτή η Τζένη τι είναι? Υπάρχει κάπου περιγραφή?
Σε ευχαριστώ φίλε μου! Από πρόσωπο και υπηρεσίες? αξίζει?εφυγε η μελινα και ηρθε η τατιανα,σωμα καλο αλλα προσωπο μετριο,δεν με επεισε στο σαλονι και δεν περασα.
η τζενη είναι στο 120 στο ποταμι.
υψος 1.58 με 1.60 περιπου στηθος 2.5αρι κωλος κανονικος,ηλικια από 27 εως 33 μελαχροινη με μακρυ μαλλι.
το οθωνος 100 λειτουργει μονο,τα αλλα δυο που περασα κλειστα.Κοντά στο λιμάνι έχει τίποτα να παμε?
γλαυκου 120 τζενηΚάνω συχνα ταξίδια στην Πάτρα και θα με διέφερε κάτι αξιόλογο. έχεις να μου προτίνεις κανενα καλό? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
παντως για οποιον ενδιαφερομενο
ξαναγυρισρε στο studio k η μελινα η οποια εχει φοβερο στηθος και ωραια πισω κινηση και γενικος ειναι ευδιαθετη και απο υπηρεσιες πολυ παραπανω για τα δεδομενα τις πολης.. απλα υπαρχει και η μαργαριτα την οποια δεν εχω δει ακομα στη λουξ .. οποιος ξερει ας μας περιγραψει εμφανιση