jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
λοιπον να σημειωσω ότι με τη μαργαριτα εχω παει 2 φορες,δηλωνει ισπανιδα αλλα είναι από βενεζουελα η κολομβια μαλλον,σχετικα απειρη την πρωτη φορα που εγραψα κριτικη όλα καλα την δευτερη φορα όμως που πηγα μου βιαζοταν πολύ,πονηρεψε και ηθελε μεσα σε 10 λεπτα να με ξεπεταξει,κοντη δεν είναι απλα δεν φοραει ψιλοτακουνα 20ποντα στο σαλονι,εχει υψος γυρω στο 1.68 με 1.70 προσωπο πολύ μετριο στηθος μικρο κωλος μετριος.Μιας και είχα χρόνο,έκανα μια βόλτα για ένα scouting..Καινούργιες κοπέλες που δεν είχα δει οπότε ήταν ότι έπρεπε.Πέτυχα την ίδια την Μόνικα στο σπίτι που δούλευε η γνωστή σε όλους Ντάνα...Ας γράψω στοιχεία λοιπόν....
Αθηνά - Κανονικό ύψος,ξανθιά,βυζάρα και ωραίος κώλος. Μάλλον θα είναι η επόμενη που θα πάω.Αρκετά ζεστή στο σαλόνι
Μαργαρίτα - Σχετικά κοντούλα,μελαχρινή σαν λατίνα όπως είπε ένας συναγωνιστής, μικρό στήθος και κωλαράκι. Ότι είχε βγεί από πελάτη και μου ήρθε στο σαλόνι όλα στην φόρα...μουνάκι πένα!!
Μισέλ - Κανονικό ύψος,μελαχρινή,αδύνατη,καλός κώλος αλλά μικρό βυζί.Βγήκε με κάτι τακούνια τεράστια και χάζευα τα πόδια της.20 ετών δηλώνει...
Μένει να πάω να δω την Μιχαέλα στο λιμάνι
Στο Studio K. είναι μια Τατιάνα φωτογραφία της οποίας υπάρχει στο FB
Για το πόσο καλές ή όχι είναι στα του αγώνα δεν ξέρω μιας και δεν έχω πάρει καμία.. Εννοείται ότι αν πάω,θα γράψω για ενημέρωση...Αν προλάβει άλλος,ας γράψει!!
η μιχαελα στο λιμανι είναι η δημητρα
την αθηνα την ειδα χθες αλλα περιμενω να δοκιμασει καποιος συναγωνιστης να μας πει τι λεει από υπηρεσίες.
στο στουντιο κ στη σελιδα στο φβ διαφημιζει μια ρεββεκα με την τατιανα ειχα παει αρχες του μηνα καλη και δεκτικη κοπελα απλα είναι ηλικιακα γυρω στα 35 και..