Καλησπερα παιδες!Καραντινα και παλι και επιστροφη στις γνωριμες καταστασεις.....Καταρχας οτι αφορα τις βιζιτες αυτες τις μερες στην πολη μας μονο οι γνωστες πατσαβουρες 40φευγα εχουν απομεινει να μας θυμηζουν οτι ο εμετος ειναι κατι που προκαλειται απο το στομαχι....και επειδη ειδα και το πιο πανω μνμ καλο ειναι να υπαρξουν φωτογραφιες και τιμες με υπηρεσιες οταν καποιος βαζει αγγελια και οχι ετσι στο κουτουρου....και να ειμαστε και πιο προσεκτικοι με την λεξη ¨΄΄κοπελες΄΄(εχω λογο που το λεω)
Στα του στουντιου τωρα,οπως τα ειπαν και οι πιο πανω....οι δυο καινουργιες που ηρθαν ηταν αστα να πανε....μονο θετικο οτι δινανε κωλο......αν αυτη η Τζουλιανα ηταν πιο παχια θα ηταν πολυ καλο μουνακι....Εγω πηγα 2 φορες με την Αμαλια η οποια λιγο εχει αδυνατισει αλλα αυτην την φορα γαμηθηκε πολυ δυνατα και δεν εφερε αντιρρηση καμια σε σχεση με περσυ που οταν τον εχωνα βαθεια την ποναγε και μου εκανε το σχετικο νοημα..εχει ανοιξει το μουνακι της πολυ,πηγα λιγο πιωμενος και τις δυο φορες και την σφυροκοπησα πολυ αγρια σε βαθμο που μετα απο 20 λεπτα ειπα να τον παιξω να χυσω διοτι δεν με εβλεπα να τελειωνω,αλλα δεν μου εκανε κανενα παραπονο....γι αυτο και την επιλεγω απο τοτε που εφυγε η Νικη....Επισης γαμησα μια μερα την Λαρισα,η οποια δουλευε στα απο πανω σπιτια....μελαχρινη πολυ καλο στηθος με πεταχτουλα ρωγα αφρατουλης κωλος ολιγον τι πιασιαρικη γκομενα....Πολυ γκρινιαρα βεβαια,δεν σε αφηνει πολλα πολλα αλλα στο ακαποτο τσιμπουκι ηταν καλη.....εχει ωραιες χειλαρες.....μαλλον αλβανιδα ειναι....αυτα....καλα κουραγια...