You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Τσέκαρε την Άντζυ στο Όθωνος 106. Επίσης το Γλαύκου 120 στο δεξί σπιτάκι φέρνει κατά καιρούς MILF (όχι όμως πάντα).
φιλε και στο τριτο αριστερα αν δοκιμασεις την Αμαλια, δε θα φυγεις παραπονεμενος! καλο κοριτσι δυνατο στο κρεβατι. Ωστε η Αντζελα ειναι ακομα εκει εε? ακομα πρωινη?
Δεκτικη και διχως συσανασχετησεις την παιρνεις σε πολλες στασεις. Ευχαριστη σαν χαρακτηρας μεσα στο δωματιο. Εχει και piercing πανω απο το ανω χειλος. Οταν την παιρνεις σε ιεραποστολικη σταση, τυλιγει τα ποδια γυρω σου σαν να σε θελει μεσα της.....!!!
κανει και ισπανικο.... γενικα ειναι μια καλη περιπτωση και απο οτι μου ειχε πει, δουλευει μια πρωι μια απογευμα ενω ειναι μερες που δουλευει και ολη μερα. Ανετα θα την επαιρνα και σε ξενοδοχειο για ολοκληρη βραδια αν το εκανε!!!
ολη την ημερα σημερα Δευτερα η αυριο Τριτη?
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
αλανια ξερει κανενας αν παιζει κανενα milf(η οτιδηποτε αλλο) στην πατρα σε οποιοδηποτε μαγαζι???
ας βοηθησει καποιος οσο πιο συντομα γινεται.
Τσέκαρε την Άντζυ στο Όθωνος 106. Επίσης το Γλαύκου 120 στο δεξί σπιτάκι φέρνει κατά καιρούς MILF (όχι όμως πάντα).
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Ναι, είναι ακόμα εκεί. Τηλέφωνο δεν έχουν. Έχει δύο κοπέλες, δουλεύουν εναλλάξ, μια μέρα η Άντζυ και την άλλη μέρα η άλλη.
καλησπερα στην παρεα. τελικα πηρα την μεγαλη αποφαση και κατεβηκα επιτελους στην Πατρα, αποκλειστικα για επισκεψη στα ιδρυματα της Πατρας. Πηγα μονο Γλαυκο, μιας και ετσι μου την εδωσε εκεινη τη στιγμη. ειχα ενημερωθει να πω την αληθεια, πως την ωρα που θα εφτανα, θα αλλαζε βαρδια και θα ηταν η Morena στο prosexeto. Τελικα, δεν περασα καθολου απο εκει, μιας και πρωτοπηγα μεν, αλλα ειχε καμποσα αυτοκινητα, οποτε λεω δεν κανω πρωτα μια βολτα απο το διπλα? παω λοοιπον στο monicas, μπαινω στο πρωτο, ηταν η Νατασα, ωραιο γκομενακι, λιγο γεματουλικο, αλλα δε την λες χοντρη, απλα εχει λιγο παραπνω πιασιματα. η τσα2 ευγενικη και με οριακα παρακαλια, προσπαθουσε να με κανει να περασω, δεν λεω, δεν θα ελεγα οχι, απλα ηθελά να δω τι παιζει και τριγυρω γενικοτερα και επειτα να εβγαζα αποφαση, μιας και για μπουρδελοτσαρκα βγηκα αποκλειστικα. παω στο διπλα, ηταν μια κοπελα, να δεις πως μου την ειπε η τσα2 δεν θυμαμαι,α καλο σωματακι, καλο κωλαρακι, ομως της ελειπε (για τα δικα μου γουστα) λιγο ακομα βυζι. παω και στο τριτο, με υποδεχεται η τσα2 μου λεει, περιμενε γιατι η κοπελα μολις ηρθε και ετοιμαζεται. ωραια λεω, θα ειμαι ο πρωτος για την βαρδια της, και μου αρεσε αυτο, για λογους ιδεας και μονο... βγανει τελικα η κοπελα, ΑΜΑΛΙΑ την λενε, μια ξανθια, με ωραιο μπουστο, και ωραια μπουτια το προσωπο της μου αρεσε επισης.
Τελικα παιρνω απλο προγραμμα, περναω μεσα και περιμενα περιμενα, ισως και 10-12 λεπτα. ψιλοβαρεθηκα να πω την αληθεια, αλλα λεω χαλαλαι της, ειναι ωραιο μ...νι. τελικα ερχεται, λεμε τις κλασσικες μαλακιες, γδυνεται, βαζει λιγη αλοιφη και ξεκιναει με ισπανικο, μετα με ενα τσιμπουκακι καλο, σφιχτο διχως χερια, καιαφου με εκανε τουρμπο, μου λεει πως θες? ανεβα της κανω, ανεβηκε, μετα την πηρα ιεραποστολικο με μερικα καρφωματα και λιγες φωνουλες απο μερους της, οπου και εκει της τον μπαινοβγαζα αργα αργα καποιες στιγμες να το ευχαριστηθω. σε καποια δοση, τραβιεμαι λιγο, τον βγαζω εξω και της εχουν πεταχτει τα γλυκαδια εξω, πωπω λεω μεσα μου, ετοιμος να της τα ρουφηξω ημουν. τελικα της τον ξανακαρφωσα και μετα την πηρα στα 4 οπου και τελειωσα μετα απο λιγο. γενικος ηταν δεκτικη κανενα προβλημα σε τιποτα. και να σας πω, σκεφτομαι την επομενη να την παρω στα ορθια φορωντας αυτη τα ψηλοτακουνα . με τετοια μπουτια, σκετη κολαση ειναι...την συνιστω ανεπιφυλακτα!!!! και ανυπομονω ποτε θα ξανακατεβω!!!
Τελικα παιρνω απλο προγραμμα, περναω μεσα και περιμενα περιμενα, ισως και 10-12 λεπτα. ψιλοβαρεθηκα να πω την αληθεια, αλλα λεω χαλαλαι της, ειναι ωραιο μ...νι. τελικα ερχεται, λεμε τις κλασσικες μαλακιες, γδυνεται, βαζει λιγη αλοιφη και ξεκιναει με ισπανικο, μετα με ενα τσιμπουκακι καλο, σφιχτο διχως χερια, καιαφου με εκανε τουρμπο, μου λεει πως θες? ανεβα της κανω, ανεβηκε, μετα την πηρα ιεραποστολικο με μερικα καρφωματα και λιγες φωνουλες απο μερους της, οπου και εκει της τον μπαινοβγαζα αργα αργα καποιες στιγμες να το ευχαριστηθω. σε καποια δοση, τραβιεμαι λιγο, τον βγαζω εξω και της εχουν πεταχτει τα γλυκαδια εξω, πωπω λεω μεσα μου, ετοιμος να της τα ρουφηξω ημουν. τελικα της τον ξανακαρφωσα και μετα την πηρα στα 4 οπου και τελειωσα μετα απο λιγο. γενικος ηταν δεκτικη κανενα προβλημα σε τιποτα. και να σας πω, σκεφτομαι την επομενη να την παρω στα ορθια φορωντας αυτη τα ψηλοτακουνα . με τετοια μπουτια, σκετη κολαση ειναι...την συνιστω ανεπιφυλακτα!!!! και ανυπομονω ποτε θα ξανακατεβω!!!
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Νατάσα στο Γλαύκου 120: ΜΑΚΡΙΑ! Πιο ζωντανό γαμήσι θα έκανα σε άγαλμα και δεν θα μύριζε και το μουνί του την απίστευτη μπόχα. Αν πέταγα €30 στον υπόνομο καλύτερη δουλειά θα έκαναν. Κριτική στην σελίδα του στούντιο.
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Κριτικές για Μπάρμπι και Σαντάλ στο Γλαύκου 118, και για Αλεξάνδρα στο 120. Η Νάντια ακόμα απουσιάζει από το Όθωνος 106, χθες που πήγα Κυριακή.
Είχα πάνω από εξάμηνο να επισκεφθώ τα μαγαζιά της Πάτρας… αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι στο 120 έχει προστεθεί καινούργιο σπιτάκι (έχουν γίνει τέσσερα τώρα) και έχει μεγαλώσει και το πάρκιν…. Στο 118 δούλευε στο πρώτο μια κοπέλα ονόματι Μπάρμπι (μικροκαμωμένη καυλίτσα)… Στο 120 τα τρία ήταν ανοιχτά με την Άντζελα στο πρώτο αριστερά όπου και κατέληξα γιατί δεν είχα την πολυτέλεια σήμερα για πειράματα…
Είχα πάνω από εξάμηνο να επισκεφθώ τα μαγαζιά της Πάτρας… αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι στο 120 έχει προστεθεί καινούργιο σπιτάκι (έχουν γίνει τέσσερα τώρα) και έχει μεγαλώσει και το πάρκιν…. Στο 118 δούλευε στο πρώτο μια κοπέλα ονόματι Μπάρμπι (μικροκαμωμένη καυλίτσα)… Στο 120 τα τρία ήταν ανοιχτά με την Άντζελα στο πρώτο αριστερά όπου και κατέληξα γιατί δεν είχα την πολυτέλεια σήμερα για πειράματα…
φιλε και στο τριτο αριστερα αν δοκιμασεις την Αμαλια, δε θα φυγεις παραπονεμενος! καλο κοριτσι δυνατο στο κρεβατι. Ωστε η Αντζελα ειναι ακομα εκει εε? ακομα πρωινη?
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Στο 120 είναι Άντζελα (μόνο πρωί) και Κορίνα, Αλεξάνδρα και Νατάσα. Στο 118 είναι η Μπάρμπι και η Μορένα.
Ναι.. Η Αντζελα είναι ακόμα εκεί μόνο πρωί.... την Αμαλία δεν την ξέρω ... είναι νταρντάνα σαν την Αντζελα με βυζάρες κλπ ??? για κάνε περιγραφή..φιλε και στο τριτο αριστερα αν δοκιμασεις την Αμαλια, δε θα φυγεις παραπονεμενος! καλο κοριτσι δυνατο στο κρεβατι. Ωστε η Αντζελα ειναι ακομα εκει εε? ακομα πρωινη?
Ναι.. η Αντζελα ειναι εκεί μόνο πρωί... την Αμαλία δεν την ξέρω... είναι νταρντάνα σαν την Αντζελα με βυζάρες κλπ..??? για κάνε περιγραφη...φιλε και στο τριτο αριστερα αν δοκιμασεις την Αμαλια, δε θα φυγεις παραπονεμενος! καλο κοριτσι δυνατο στο κρεβατι. Ωστε η Αντζελα ειναι ακομα εκει εε? ακομα πρωινη?
Αμαλια, ενα κοριτσι ξανθο με σπαστο μαλλι-μπουκλες, δε τη λες κονττη, οχι ομως και το υψος της αντζελας,δεκτικη και καθαρη. Εγω οταν την πρωτο πηρα, την ειδα τυλιγμενη με μια πετσετα γιατι οτι ειχε ερθει και εκανε μπανιο να ετοιμαστει. Βυζαρες, ισως πιο στητες απο αυτες της Αντζελας. Ωραιο κωλαρακι, και μ...νι ξυρισμενο καθαρο και με τα μο...χειλα οταν ερεθιζεται να ξετυλιγουν σαν τριανταφυλλο.....Ναι.. η Αντζελα ειναι εκεί μόνο πρωί... την Αμαλία δεν την ξέρω... είναι νταρντάνα σαν την Αντζελα με βυζάρες κλπ..??? για κάνε περιγραφη...
Δεκτικη και διχως συσανασχετησεις την παιρνεις σε πολλες στασεις. Ευχαριστη σαν χαρακτηρας μεσα στο δωματιο. Εχει και piercing πανω απο το ανω χειλος. Οταν την παιρνεις σε ιεραποστολικη σταση, τυλιγει τα ποδια γυρω σου σαν να σε θελει μεσα της.....!!!
κανει και ισπανικο.... γενικα ειναι μια καλη περιπτωση και απο οτι μου ειχε πει, δουλευει μια πρωι μια απογευμα ενω ειναι μερες που δουλευει και ολη μερα. Ανετα θα την επαιρνα και σε ξενοδοχειο για ολοκληρη βραδια αν το εκανε!!!
Αμαλια, ενα κοριτσι ξανθο με σπαστο μαλλι-μπουκλες, δε τη λες κονττη, οχι ομως και το υψος της αντζελας,δεκτικη και καθαρη. Εγω οταν την πρωτο πηρα, την ειδα τυλιγμενη με μια πετσετα γιατι οτι ειχε ερθει και εκανε μπανιο να ετοιμαστει. Βυζαρες, ισως πιο στητες απο αυτες της Αντζελας. Ωραιο κωλαρακι, και μ...νι ξυρισμενο καθαρο και με τα μο...χειλα οταν ερεθιζεται να ξετυλιγουν σαν τριανταφυλλο.....
τι εγινε πηγες? την πηρες? αν πας, ενημερωσε μας για αυτη τη βδομαδα ποιες μερες θα ειναι απογευματινη ετσι να ξερουμε....
εγω παντως σου λεω, παρολο οτι εξω την ειδα τυλιγμενη με την πετσετα και δεν ειδα λεπτομερειες παρα τις μπουταρες της και το οτι φαινοταν να εχει βυζι καλο, περασα σχεδον με κλειστα ματια!!!
εγω παντως σου λεω, παρολο οτι εξω την ειδα τυλιγμενη με την πετσετα και δεν ειδα λεπτομερειες παρα τις μπουταρες της και το οτι φαινοταν να εχει βυζι καλο, περασα σχεδον με κλειστα ματια!!!
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Η Νάντια έχει επιστρέψει στο Όθωνος 106. Μου είπε ότι θα είναι όλη την ημέρα αύριο.
Η Αμαλία στο δεξί στο Γλαύκου 120, παίζει να είναι η ίδια Αμαλία, η Σουηδέζα που ήταν παλιά στα αριστερά;
Η Αμαλία στο δεξί στο Γλαύκου 120, παίζει να είναι η ίδια Αμαλία, η Σουηδέζα που ήταν παλιά στα αριστερά;
Η Νάντια έχει επιστρέψει στο Όθωνος 106. Μου είπε ότι θα είναι όλη την ημέρα αύριο.
ολη την ημερα σημερα Δευτερα η αυριο Τριτη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K