You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
μπορεις να μας δωσεις μια περιγραφη της καθως και τη βαρδια της? πρωινη? απογευματινη?
romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ισχυει?θα ανοιξει νεος οικος?
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Ένα απόγευμα που πήρα τηλ στο 120 μου είπε ότι έχουν έρθει κάποιες καινούργιες, Σύλβια, Χριστίνα και Έλενα. Εγώ κλασικά πήγα για την Άντζελα το πρωί, δεν ξέρω τι παίζει με αυτές.
Στο 118 μια φορά έχω πάει πρόσφατα. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ever, δεν συγκράτησα καν το όνομά της. Βαριόταν του θανατά, λίγο ακόμα και θα κοιμόταν.
Στο 118 μια φορά έχω πάει πρόσφατα. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ever, δεν συγκράτησα καν το όνομά της. Βαριόταν του θανατά, λίγο ακόμα και θα κοιμόταν.
περνωντας απο Πατρα πριν 3 μερες, αλλα λογω ελλειψης χρονου, διχως σταση, ειδα οτι ανοιξε το 106 στην λεωφορο οθωνος αμαλιας. κυκλοφορει τιποτα καλο εκει? ξερει κανεις? παντως η αντζελα ειναι ακομα στο γλαυκο για οσους ρωτουν!!! στο 100 τι παιζει αληθεια και εκει? αλλαξε τιποτα? τελευταια ειχα συναντησει την ανναμπελ, καλη σαν σωμα, αλλα ψιλοκομοδηνο!!!
takis79patra
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αυτο που θελω να καταθεσω εγω ειναι οτι πριν 1 μηνα εκανα μια ωραια παρτουζα στις μονικας...με 80 ευρω την αντζελα και την νατασσα μαζι....τρελο λεσβιακο κ πολυ γλειφομουνι η μια στην αλλη....
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Στο 120 τελικά δοκίμασα την Χριστίνα, είναι τρελό σπίρτο. Καστανόξανθο κοντό μαλλί και μικρό στήθος.
Η Εσμεράλδα είναι βυζαρού όπως η Άντελα αλλά κάπως παχουλούλα, αν τα γουστάρετε αυτά.
Την Έλενα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
Στο 120 τελικά είναι 4 σπιτάκια, τα 3 δεξιά δουλεύουν μαζί.
Η Εσμεράλδα είναι βυζαρού όπως η Άντελα αλλά κάπως παχουλούλα, αν τα γουστάρετε αυτά.
Την Έλενα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
Στο 120 τελικά είναι 4 σπιτάκια, τα 3 δεξιά δουλεύουν μαζί.
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Ναι το 106 ξανάνοιξε, είναι η ίδια τσατσά. Δουλεύει η Άντζυ, από ότι μου είπε είναι γύρω στα 30κάτι. Πολύ καλή MILF!
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Πήρα το απλό πρόγραμμα, δεν έμαθα για τα υπόλοιπα. Λογικά είναι τα στάνταρ που παίζουν σε όλα τα μαγαζάκια της Πάτρας.
Το αν είναι πολλά τα 30κάτι χρονάκια είναι θέμα γούστου και της ηλικίας σου.
πιπα με σκουφο και δηλαδη και παει 30 εδω στην Πατρα ε ?μπα δεν ειμαι μικρος απλα ειμαι νεος στην πολη.... απλα για ενα και σε μπουρδελο νομιζω τα 30 ειναι πολλα..ειδικα να δε ξερεις τι θα σου βγει...αλλα δε βλεπω και τιποτα σε σπιτακια αλλα να κινειται διαφορετικα...να τα σκασεις και να το χαρεις αν ειναι..
Πήρα το απλό πρόγραμμα, δεν έμαθα για τα υπόλοιπα. Λογικά είναι τα στάνταρ που παίζουν σε όλα τα μαγαζάκια της Πάτρας.
μπορεις να μας δωσεις μια περιγραφη της καθως και τη βαρδια της? πρωινη? απογευματινη?
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Να σου πω δεν θυμάμαι καλά γιατί πέρασε αρκετός καιρός, από σώμα όμως είναι πολύ καλή με μεσαία βυζιά. Απ' ότι μου είπε δουλεύει συνέχεια, πρωινή-απογευματινή.
παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε. τι γινεται παιζει τιποτα καλο στα μαγαζια της πατρας? εκει στην οθωνος 100 εχει τιποτα καλο? στα studio στο Γλαυκο? πριν κανα μηνα πηγα και πηρα την Izabella στο prosexeto η οποια ειδα σταματησε. θελω ομως να ξανακατεβω να δοκιμασω τι γινεται. εχει κανεις υποψην του τιποτα? η Morena στο prosexeto λεει τιποτα? στις φωτο καλη δειχνει. αν εχει κανεις δοκιμασει ας μου πει γιατι λεω να κατεβω αυριο Πατρα, μην κανω τζαμπα δρομο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K