Μιας κ θα επισκεφτω την Πατρα εριξα μια ματια δες και εσυ φιλε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Τετοια φαση εχω πετυχει στο μεταξι στην μαρια την βυζου στην ιασωνος 43,εκει που εχει την γραφικη τσατσα με τις ατακες
Κι εγω απο πατρα ειμαι.Εδω ειναι η πιο πεθαμενη πολη,δεν κουνιεται φυλλο.Κι εγω μονο αθηνα πηγαινω,εδω πεταμενα λεφτα ειναι
Ελα ρε φιλε σοβαρα?Ξερεις κατι?
romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και εγω του εριξα μια ματια φιλε..το site ποτε δν εδειξε τιμες ουτε βαρδιες των κοριτσιων.πιστευω πως ειναι παρατημενο εδω και καιρο..υπηρχε ενα site το οποιο τα ελεγε ολα αυτα για πολλα τετοια σπιτια στην Ελλαδα αλλα η Πατρα βγηκε απο αυτη την ενημερωση..πλεον παμε και οτι βρουμε
Εγω δεν εχω μεταφορικο να τρεχω στον ποταμο οποτε μονο ματι πηρα το σαιτ και μ φανηκαν ψιλομετριες οι γκομενες εκτος απο 2-3,αντιθετως θα μεινω σε σπιτι πολυ κοντα στο κεντρο κ στην Οθωνος Αμαλιας.Αμα ξερει καποιος ποιες ειναι εκει,βαρδιες κ αν εχεουν αλλαξει οι τιμες ας μας πει.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 2 ΚΡΙΤΙΚΕΣ μια για το 100 και μια για το 106 στην οθωνος αμαλιας. δες και κρινε. εκεινο που ηθελα να δοκιμασω οποσδηποτε, ειναι στο 106 την Αντζελα, αλλα δυστυχως τελευταια φορα που κατεβηκα Πατρα, ηταν κλειστο το μαγαζι
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε τι τα θελετε τα μπουρδελα αυτο το καιρο;σε λιγες μερες θα κατεβει η μιση ελλαδα κατω.οποτε βουρ στο
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Μια ερωτηση να κανω για να τσεκαρω κατι και αν ξερει κανεις απαντα....
εχει διωργανωθει στην πατρα σε οικο ανοχης παρτουζα με 5 αντρες και την κοπελα που εργαζοταν:
Τετοια φαση εχω πετυχει στο μεταξι στην μαρια την βυζου στην ιασωνος 43,εκει που εχει την γραφικη τσατσα με τις ατακες
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Νασαι καλα billy7 που απαντησες αλλα λεω αν γνωριζει κανεις για Πατρα
Κι εγω απο πατρα ειμαι.Εδω ειναι η πιο πεθαμενη πολη,δεν κουνιεται φυλλο.Κι εγω μονο αθηνα πηγαινω,εδω πεταμενα λεφτα ειναι
Μαλλον ειναι στα τελειώματα οι οικοι στην Οθωνος .Πρεπει να τους κλείνουν
Ελα ρε φιλε σοβαρα?Ξερεις κατι?
RIXTER 9.1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΛΑ ΝΤΕ...ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΝ ΑΝΤΖΕΛΑ
RIXTER 9.1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ............μια ερωτηση θελω να κανω εχει δει καποιος την καυλαρα την ναντια που δουλευε στο οθωνος 106, μου ειχε πει οτι θα πηγαιν για δουλεια μετα στην γλαυκου 120?
καλησπερα. ειχα κατεβει Πατρα λοιπον, και περασα απο τη ιθωνος αμαλιας, αλλα και τα 2 ηταν κλειστα. ετσι, ειπα να δοκιμασω και στο γλαυκο....
μπηκα στο πρωτο σπιτακι, αλλα η κοπελα, δεν ηταν και πολυ του γουστου μου. ειπα να δοκιμασω στο δευτερο. παω, περιμενα λιγη ωρα γιατι η κοπελα ηταν με πελατη, και οταν βγηκε, λεω εδω ειμαστε. θα μπω οπωσδηποτε. και ετσι εγινε.
η κοπελα, αν θυμαμαι καλα την λενε βιβη η κατι τετοιο, ειναι ξανθια, πλατινε μαλλι, με καλο στηθος και ωραιο κωλο.
πηρα προγραμμα απλο, με 30. ομως οιταν ηρθε μεσα, τα δωσε ολα, λες και ειχα παρει το φουλ προγραμμα. σιγουρα θα ξαναδοκιμασω....
μπηκα στο πρωτο σπιτακι, αλλα η κοπελα, δεν ηταν και πολυ του γουστου μου. ειπα να δοκιμασω στο δευτερο. παω, περιμενα λιγη ωρα γιατι η κοπελα ηταν με πελατη, και οταν βγηκε, λεω εδω ειμαστε. θα μπω οπωσδηποτε. και ετσι εγινε.
η κοπελα, αν θυμαμαι καλα την λενε βιβη η κατι τετοιο, ειναι ξανθια, πλατινε μαλλι, με καλο στηθος και ωραιο κωλο.
πηρα προγραμμα απλο, με 30. ομως οιταν ηρθε μεσα, τα δωσε ολα, λες και ειχα παρει το φουλ προγραμμα. σιγουρα θα ξαναδοκιμασω....
RIXTER 9.1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες απο οτι βλεπω τα μπουρδελα πεινανε πλεον και οσο για τα κωλαδικα επειδη τα εχω γυρισει σχεδον ολα δεν αξιζουν γιατι εχει χαθει το τσιμπουκι ποτακι και σε τιμες φαρμακι............τωρα σε σχεση VFM πιστευω πως ειναι το μουλεν ρουζ για πανω απο 50νταρι η καπου εκει γυρω...........οταν παρεις 5 η 7 ευρω η μπυρα στο κωλαδικο και 10 η 6 με 7 το ποτο της πατοζας που θα ερθει διπλα΄,ενω στο στριπ 7 η 8 με εισοδο η μπυρα το ποτο νομιζω 8 εχει και 15 ο χορος και πιανεις και κατι ωραιο απλα πρεπει να τσεκαρεις να μν πεσεις σε αρπακτικο.....
romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
περασα προσφατα απο το prosexeto που εχει δυο σπιτακια..ειχε 3,4 ατομα στο καθενα και ειπα να παω στο διπλα χωραφι με τα 3 σπιτακια..στο τερμα αριστερα ηταν μια κοπελα Μαρια αν δν κανω λαθος απο Βολο οπως ειπε η Τσατσα(δν παιρνω κ ορκο γιατι καπως μου φανηκε οτι μιλαγε σπαστα τα ελληνικα).Απο εμφανιση δν ελεγε κατι αλλα ειχα μεγαλη ορεξη οποτε και την πηρα..τωρα αγιες μερες θελω να παω παλι..παντως 30Ε εχουν παει ολα εκει περα.οποτε λογικα συμφερει το studio prosexeto.εχει καλυτερα τεμαχια.ο καθενας βεβαια διαλεγει και παιρνει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K