Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Ducer13 μαλλον λογω κρισης δεν υπαρχει και μεγαλη διαθεση πιστευω.
Απο Γλαυκου 120 που περασα δουλευε η ALISA.

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Τελικά η Άντζελα μας την έκανε γι' άλλες πολιτείες;

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παει αυτη....μην ανυσηχεις καποια καλη θα εμφανιστει με τον καιρο το θεμα ειναι να ξανα ανοιξει το οθωνος 106 παλι...παντα ειχε καλα κοριτσια ανα καιρους.....π.χ ναντια για μενα ακομα καλυτερη.........απλως η αντζελα ηταν 'μονιμη' για αρκετο καιρο.Υ.Σ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΥΖΑΡΑΣ ΤΗΣ

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
MAΣ ΜΑΣΤΙΖΕΙ Η ΑΦΡΑΓΚΙΑ Η .........ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ;

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Κάποιοι μου είπαν  ότι η Άντζελα δουλεύει Γλαύκου 120…. Δεν έχω πάει να τσεκάρω, αλλά αν όντως είναι έτσι αναβαθμίζετε η Γλαύκου γιατί η Άντζελα κάνει καλή δουλειά και ωραία κοπέλα είναι….

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
δε μας γραφει και κανεις πο εχει παει τι προγραμματα κανει εκει που ειναι τωρα η αντζελα, ετσι για να ξερουμε αν αξιζει να κατεβουμε Πατρα η οχι.
θεωρω πως αφου τωρα ειναι σε studio θα εχει διαφορα προγραμματα!!!
υ.σ. βιζιτες να κανει αραγε????????????? :think:

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
telika kana neo exoume apo Patra meria?

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
περασα απο το στουντιο στην γλαυκου 120 που δουλευει η Ανριαννα.
κουκλι ελληνοισπανιδα και τα πηγαμε μια χαρα στο ....μενου.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Οι κοπέλες που δούλευαν απογευματινή βάρδια στο 120 σήμερα:

- Αριστερό σπίτι: Λόρα, γύρω στα 20κάτι, μου φάνηκε σχετικά άπειρη στην παρουσίαση.
- Μεσαίο (πήγα εκεί): Λι, Κινέζα 19 χρονη, όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμη αλλά φωτιά στο κρεβάτι. Έγραψα μια κριτική για αυτήν πριν λίγο.
- Δεξί: ψηλή γεματούλα ξανθιά με αρκετό βυζί, μάλλον θα την τιμήσω σε επόμενη επίσκεψη.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ναι, δεν το βλέπω να πέφτει καθόλου. 2 μπουρδέλα είναι όλα κι' ολα, ανταγωνισμός μηδέν, καμία σχέση με Αθήνα...

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
ΒΑΣΙΚΑ....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ξεκινησα λοιπον, πριν καμια βδομαδα, ισως κατι παραπανω, να κατεβω Πατρα μερια. Ειχα κατι δουλειες και ειπα να περασω και μια βολτα απο τα μαγαζακια μας. Ηθελα να παω απο Γλαυκου να δω αν η αντζελα ειναι εκει, γιατι με τοσα που εχω διαβασει θελω οπωσδηποτε να την δοκιμασω. τελικα ομως ειχε περασει η ωρα, οποτε και θα ειχε σχολασει. κατεβαινοντας την παραλιακη, ειδα φως στο 100 στην οθωνος αμαλιας οποτε και περασα να δω τι παιζει. ηταν μια ξανθια, Ελληνιδα κατα πασα πιθανοτητα, ηταν η...Ανναμπελ. απο σωμα καλουτσικη. μεγαλουτσικο βυζι, λιγο πεσμενο ομως και ωραιο κωλαρακι πανω απο το οποιο εχει και ενα τατου. περασα. 30 ευρω απλο προγραμμα. πιπα καλη, με παθος θα ελεγα, εκανε και ενα σχολιο για το μεγεθος μου, οτι ισως να ειναι μικρη  η καποτα  :dancing: και προχωρησαμε. μετα ανεβηκε επανω, ιεραποστολιο, doggy και τερμα. σχολιο: ενω ξεκινησαμε καλα και εδιξε πως θα παιρναγαμε καλα, τελικα αποδειχτηκε κομοδινο σκετο. επειδη μαλιστα ψιλοαργουσα λιγο να τελειωσω, την παρακολουθουσα να στηριζει το κεφαλι της με το χερι της λες και βαριοταν. οποτε την εβλεπα λοιπο να κανει κατι τετοιο, τοσο εγω την αρφωνα δυνατοτερα μπας και ξυπναγε.
τελος παντων. τελειωσαμε και εφυγα. δε θα ξαναπαιρναγα μαζι της για την συμπεριφορα της. ισως ομως μονο και μονο με μεγαλες καυλες λογω σωματος.

Υ.Σ.  Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΛΑΥΚΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ???

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Μια και ήμουνα στην Πάτρα σήμερα πέρασα και από τα μαγαζάκια της Γλαύκου να δώ τι παίζει και με περίμεναν  ευχάριστες εκπλήξεις ….. Στο 118 είδα ότι δούλευε η γνωστή Αλίσα  :P(από Συγγρού 144, Τριγγέτα 3, Βουλιαγμενης κλπ) και στο 120 η πολύ όμορφη Άντζελα  :tits: :pipa1:(έχω και κριτική) όπως μπαίνουμε στο οικόπεδο το πρώτο αριστερά , και ένα θεόμουνο (που δεν συγκράτησα όνομα) στο τρίτο δεξιά….. αν και λίγα τα σπιτάκια για ολόκληρη Πάτρα , τουλάχιστον έχουν πολύ ωραίες γυναίκες ..!!!!
Η Άντζελα με ενημέρωσε ότι θα δουλεύει κάθε μέρα εκεί τα πρωινά (10πμ-5μμ) και η Αλίσα θα πηγαινοέρχεται Αθήνα – Πάτρα   

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε ξερεις μεχρι ποτε θα ειναι η Αντζελα εκει περα?αυτο με την πρωτη βαρδια δεν με βολευει ρε γαμωτο.Πρεπει ομως να την τιμησω εχω ακουσει πολυ καλα λογια

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
οπως εγραψα και σε αναλογη κριτικη που εκανα, προημερων επισκεφθηκα στην Πατρα το studio που εινια στην Γλαυκου στο Monicas στο οποιο δουλευει η Αντζελα. Πραγματικα περασα υπεροχα. ομως ρε παιδια, χωρις να θελω να κατηγορησω την κοπελα η να την εκθεσω, εχω μια απορια και θα ηθελα την γνωμη σας. στο προγραμμα που πηρα, ειχε και 69 και της εκανα και γλειφομ..νι ξερω, σε τετοιες περιπτωσεις δε πρεπει να ρισκαρουμε. αλλα ηταν τετοια η ορεξη που...θολωσα. γνωριζει κανεις, οι κοπελες εκει κανουν εξετασεις? θα μου πειτε εκ των υστερων??? ψυχολογικα και μονο μιας και νηταν η πρωτη μου φορα που εκανα κατι τετοιο. αραγε επισης τι θα μπορουσε να κολλησει κανεις με κατι τετοιο?

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΑΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ,ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
και εγω αυτο ειδα, πως ηταν ιδιαιτερα προσεχτικη ακομα και στον τροπο που μου φορεσε το σκουφο!!! και κθαρη φαινοταν παρα πολυ

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ρε συναδελφοι..............ολοι διακοπες η ......αφραγκια;νεκρα πεφτει....

kormaki

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
50
Πόντοι
0
ξερει κανενας αν δουλευει ακομα το κινεζακι στο 120???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom