παιζει καλο γαμησι ακαποτη πιπα κλπ ?η ψεκαστε σκουπισατε?τιμες?ρουμανες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Την Γαλήνη την γνώρισα στο Xbar - Συγγρού 144…. συμπαθητική κοπέλα μικροκαμωμένη , μελαχρινή, με καλό σώμα και ακόμα καλύτερο στήθος. Για τα δεδομένα της Πάτρας και εν συγκρίσει με τις κοπέλες που έρχονται κατά καιρούς από την αλυσίδα Τριγγέτα – Συγγρού – κλπ …., πιστεύω ότι αρκετά καλή…ΓΑΛΗΝΗ δοκιμασε κανεις στο Prosexeto? Τι λεει η γκομενα αυτη?
Σε χθεσινή επίσκεψη στην Γλαύκου 120 είδα τρεις κοπέλες : στο πρώτο αριστερά η Μόνικα ιδιοκτήτρια του Monica’s house, το μεσαίο κλειστό, στο τρίτο η Αλεξάνδρα , και στο πρώτο αριστερά η Άντζελα (εγγύηση ) στην οποία και έμεινα… η Άντζελα από ότι μου είπε δουλεύει εκεί κάθε πρωί (10:00 – 17:00) και έχει προσθέσει στο πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό με 50€ και πρωκτικό με 70€…
kavliarismanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πήγε κάποιος με την Ζοζεφιν; Αν ναι ποιές οι εντυπώσεις του και ποιό πρόγραμμα πήρε; Αν κάνουμε καμια καταδρομική Πάτρα στο Γλαύκο ποιά κοπέλα προτείνετε και για ποιό πρόγραμμα! Ευχαριστώ πολύ!
Γαληνη, την πηρα 2 φορες μεσα σε μια βδομαδα. την πρωτη, περασα πολυ ωραια οπως εγραψα και σε κριτικη μου. Τη δευτερη, επισης καλα, με το μονο αρνητικο, οτι λογω του οτι αλλαξαμε 3 στασεις, ηθελε να τελειωνουμε, γιατι οπως ειπε, ειναι στη δουλεια της και οχι στο σπιτι της, με αποτελεσμα να θελει να τελειωσουμε γρηγορα. Τι να πω, νομιζουν πως τα 35 τα κοβουμε απο τον τοιχο και τους τα δινουμε. Τωρα θελω να δοκιμασω Τζοσεφιν, αλλα δεν εχω δει και πολλες κριτικες...και........................φοβαμαι
kavliarismanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εγώ την Ζοζεφιν θέλω να πάρω, αλλά δε ξέρω αν αξίζει τα λεφτά της. Την έχεις δει από κοντα; Εκτός από Γαλήνη έχεις πάει και με άλλες; Αν ναι ποια προτείνεις; Γιατί με την κρίση δεν υπάρχουν ευρώπουλα για πέταμα!!!
xortomagiko
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ayth thn kserei kanenas ??
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Μάγκες κάντε check στην Γλάυκου και δοκιμάστε την Αμαλία στον μεσαίο οίκο της Γλάυκου 12Ο. ΤΡΕΛΟ ΜΩΡΟ!! Έχει και site :
Καλησπερα παιδες, να ρωτησω, την Μονικα στο γλαυκο την εχει δοκιμασει κανεις? καμια περιγραφη κανεις τιποτα απο σωμα? Η Γαληνη την εκανε ή ερχεται που και οπου?
Καθε πληροφορια δεκτη.
Ευχαριστω. Εχω να παω κανα μηνα, οπου τοτε δεν επαιζε τιποτα καλο.... Σε ολα τα μαγαζακια, οπου και κατεληξα στην Ναντια στην Οθωνος......
Καθε πληροφορια δεκτη.
Ευχαριστω. Εχω να παω κανα μηνα, οπου τοτε δεν επαιζε τιποτα καλο.... Σε ολα τα μαγαζακια, οπου και κατεληξα στην Ναντια στην Οθωνος......
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Η Μαρία στο 120 είναι πολύ σπιρτόζα. Αν αντέξεις την βλαχορουμάνικη προφορά των Ελληνικών της. ;)
πω πω ρε π[αιδια, πολυ νεκρα επεσε τελευταια τι εγινε??? κανεις δε ξερει ή δε παει πουθενα να ενημερωθουμε κι εμεις?
αυτες τις νεες κοπελες στο prosexeto μπιανκα και νικολ που δεν εχει φωτο μπορει κανεις να τις περιαγραψει να δουμε αν αξιζει τον κοπο να επισκεφτουμε? εχει κανεις αλλο τιποτα καλο να προτεινει?
αυτες τις νεες κοπελες στο prosexeto μπιανκα και νικολ που δεν εχει φωτο μπορει κανεις να τις περιαγραψει να δουμε αν αξιζει τον κοπο να επισκεφτουμε? εχει κανεις αλλο τιποτα καλο να προτεινει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K