Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 735K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
οχι να κανουμε και προμοσιον απο εδω

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
ΓΑΛΗΝΗ δοκιμασε κανεις στο Prosexeto? Τι λεει η γκομενα αυτη?

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
ΓΑΛΗΝΗ δοκιμασε κανεις στο Prosexeto? Τι λεει η γκομενα αυτη?
Την Γαλήνη την γνώρισα στο Xbar - Συγγρού 144…. συμπαθητική κοπέλα μικροκαμωμένη , μελαχρινή,  με καλό σώμα και ακόμα καλύτερο στήθος.  Για τα δεδομένα της Πάτρας και εν συγκρίσει με τις κοπέλες που έρχονται κατά καιρούς από την αλυσίδα Τριγγέτα – Συγγρού – κλπ …., πιστεύω ότι αρκετά καλή…   

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
οκ, θα δοκιμασουμε σημερα......

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Σε χθεσινή επίσκεψη στην Γλαύκου 120 είδα τρεις κοπέλες : στο πρώτο αριστερά η Μόνικα ιδιοκτήτρια του Monica’s house, το μεσαίο κλειστό, στο τρίτο η Αλεξάνδρα , και στο πρώτο αριστερά η Άντζελα (εγγύηση ) στην οποία και έμεινα… η Άντζελα από ότι μου είπε δουλεύει εκεί κάθε πρωί (10:00 – 17:00) και έχει προσθέσει στο πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό με 50€ και πρωκτικό με 70€…   

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγε κάποιος με την Ζοζεφιν; Αν ναι ποιές οι εντυπώσεις του και ποιό πρόγραμμα πήρε; Αν κάνουμε καμια καταδρομική Πάτρα στο Γλαύκο ποιά κοπέλα προτείνετε και για ποιό πρόγραμμα!  :think:  :helpplea:Ευχαριστώ πολύ!

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Η Αμαλία τα κανει σχεδον ολα...πισω μπρος κλπ.και με την Αντζελα που εχω παει τα ιδια.Με την Μονικα υπηρχαν και καλες και μετριες φορες. Και αυτη αναλογα με το τι πληρωνεις κανει.Αν εχει καποιος φιλος αλλα να προσθεσει...

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Γαληνη, την πηρα 2 φορες μεσα σε μια βδομαδα. την πρωτη, περασα πολυ ωραια οπως εγραψα και σε κριτικη μου. Τη δευτερη, επισης καλα, με το μονο αρνητικο, οτι λογω του οτι αλλαξαμε 3 στασεις, ηθελε να τελειωνουμε, γιατι οπως ειπε, ειναι στη δουλεια της και οχι στο σπιτι της, με αποτελεσμα να θελει να τελειωσουμε γρηγορα. Τι να πω, νομιζουν πως τα 35 τα κοβουμε απο τον τοιχο και τους τα δινουμε. Τωρα θελω να δοκιμασω Τζοσεφιν, αλλα δεν εχω δει και πολλες κριτικες...και........................φοβαμαι  :headbang:

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ την Ζοζεφιν θέλω να πάρω, αλλά δε ξέρω αν αξίζει τα λεφτά της. Την έχεις δει από κοντα; Εκτός από Γαλήνη έχεις πάει και με άλλες; Αν ναι ποια προτείνεις; Γιατί με την κρίση δεν υπάρχουν ευρώπουλα για πέταμα!!!

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Apo konta oxi dεν την εχω δει. Εχω δει φωτο της και ενα βιντεο της. Μεχρι εκει ομως. Την Αντζελα στο διπλα εχω παρει επισης, καλη και αυτη. Την Αμαλια, 2 φορες

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Πήγατε διακοπές και .....έπεσε μούγκα;

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
τι εγινε ρε μαγκες κανα νεο απο το μετωπο? παιζει τιποτα καλο? κανα καινουργιο κοριτσι τιποτα?

takis_mon

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Αδερφια Πατρινοι παιζει τιποτα σε πιο πριβε εκει κατω η θα περασει ετσι το Σ/Κ? θα ειμαι 17-18 Αυγουστου... ΑΝ παιζει κατι σε Call girl θα εκτιμουσα ενα πμ

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδες, να ρωτησω, την Μονικα στο γλαυκο την εχει δοκιμασει κανεις? καμια περιγραφη κανεις τιποτα απο σωμα? Η Γαληνη την εκανε ή ερχεται που και οπου?
Καθε πληροφορια δεκτη.
Ευχαριστω. Εχω να παω κανα μηνα, οπου τοτε δεν επαιζε τιποτα καλο.... Σε ολα τα μαγαζακια, οπου και κατεληξα στην Ναντια στην Οθωνος......

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Η Μαρία στο 120 είναι πολύ σπιρτόζα. Αν αντέξεις την βλαχορουμάνικη προφορά των Ελληνικών της.  ;)

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
πω πω ρε π[αιδια, πολυ νεκρα επεσε τελευταια τι εγινε??? κανεις δε ξερει ή δε παει πουθενα να ενημερωθουμε κι εμεις?
αυτες τις νεες κοπελες στο prosexeto μπιανκα και νικολ που δεν εχει φωτο μπορει κανεις να τις περιαγραψει να δουμε αν αξιζει τον κοπο να επισκεφτουμε? εχει κανεις αλλο τιποτα καλο να προτεινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom