διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Την ίδια ακριβώς απορία έχω και εγώ sotomotoρε παιδιά τι έγινε? γιορτάσαμε τα 100.000 μέλη του φόρουμ και διαβάζω τώρα ότι τα μέλη είναι 98163
Την ίδια ακριβώς απορία έχω και εγώ sotomotoρε παιδιά τι έγινε? γιορτάσαμε τα 100.000 μέλη του φόρουμ και διαβάζω τώρα ότι τα μέλη είναι 98163
Το κάνετε επίτηδες για να βρισκεται λόγω να πηγαίνεται για celebration καθε λίγο και λιγάκι σε κωλάδικαεγιναν προγραφες....
εγώ είμαι μέσα, Οι παλιότεροι να πείτε μέρος και χρόνο, για Αθήνα φυσικά και το κανονίζουμε
μπα ....ειναι τοσο τσιπηδες που καπου εκει στα 99999 μελη θα αρχισει παλι το ξεκαθαρισμα των κλωνων του παπατρολλ.....
ποιος ΕΙΝΑΙ ο παπατρολλ ? τες πα μαλλον οι ιδιοκτητες γελανε με αυτα που γραφω αλλα θα ηταν πολυ καλο να το κανουν αυτο για τα μελλη και να κληρωσουν δωρα σαν και αυτα που ανεφερα ....μπα ....ειναι τοσο τσιπηδες που καπου εκει στα 99999 μελη θα αρχισει παλι το ξεκαθαρισμα των κλωνων του παπατρολλ.....
ποιος ΕΙΝΑΙ ο παπατρολλ ? τες πα μαλλον οι ιδιοκτητες γελανε με αυτα που γραφω αλλα θα ηταν πολυ καλο να το κανουν αυτο για τα μελλη και να κληρωσουν δωρα σαν και αυτα που ανεφερα ....
αληθεια μετα το κλεισιμο ποιος ειναι ιδιοκτητης του σιτε ?
ελπιζω οχι καποιο μπατσοσκλυλο ... ειχε ακουστει σορρυ που το λεω !!!
Στα 100.000 μέλη
θα χορέψει τσιφτετέλι,
ο αβράμης με τη μπάιτ
και θα γκρεμιστεί το σάιτ. http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn010.gif[/img[/URL]]
[/quote]
that was 15 years ago my friend :2funny:
Ancient history μωρή λουμπίνα ε;that was 15 years ago my friend
Ancient history μωρή λουμπίνα ε;
Κάνε πάρτυ ρε τσίπακλα!
Να οργανοθουν διαφορα EVENT.Ας πουμε,τη πρωτοχρονια να μαζευτουμε στη Φυλης και να κοψουμε τη πορνοβασιλοπιττα!!Ο τυχερος που θα βρει το φλουρι,θα εχει 5 γαμησια δωρο!
φτιαξε εσυ 500 κλωνους να κανω και γω αλλους τοσους και προλαβαινουμε την πρωτοχρονια
Μέχρι την πρωτοχρονιά θα είμαστε πάλι 100.000.
Ώρα για πάρτυ.
Μέχρι την πρωτοχρονιά θα είμαστε πάλι 100.000.
Ώρα για πάρτυ.