Επισκέπτης
Βάλτε φωτογραφία τις πούτσες σας και μην τσακώνεστε άδικα.Εμπιστευτείτε την κρίση των γυναικών του site και ποστάρετε το πυροβολικό ή ..τα φασολάκια σας.Θα είμαστε επιεικείς με τους αδυνάμους.
μαναρι ακομη ασπρο το ποπουδακι σου? ;)Βάλτε φωτογραφία τις πούτσες σας και μην τσακώνεστε άδικα.Εμπιστευτείτε την κρίση των γυναικών του site και ποστάρετε το πυροβολικό ή ..τα φασολάκια σας.Θα είμαστε επιεικείς με τους αδυνάμους.
Βάλτε φωτογραφία τις πούτσες σας και μην τσακώνεστε άδικα.Εμπιστευτείτε την κρίση των γυναικών του site και ποστάρετε το πυροβολικό ή ..τα φασολάκια σας.Θα είμαστε επιεικείς με τους αδυνάμους.
Ναι σαν γάλα είμαι..Είναι passe το μαύρισμα..Με 60 δείκτη έσκαγα στην παραλία([size=8pt]Βασικά δεν θέλω να κάνω ρυτίδες[/size])μαναρι ακομη ασπρο το ποπουδακι σου? ;)
ολα τα ξερω εγω! ;)Ναι σαν γάλα είμαι..Είναι passe το μαύρισμα..Με 60 δείκτη έσκαγα στην παραλία([size=8pt]Βασικά δεν θέλω να κάνω ρυτίδες[/size]
Εσυ όμως που το ξέρεις για την ασπρίλα μου???εεεε?
Τυπε μου το adromenical εχει ανακαλυφθει πολυ πριν απο το 2001,αρα λες ψεμματα οτι ανακαλυφθηκε προσφατα.Τον Φεβρουαριο 40 .
Γι'αυτο θα γιορτασω τα 40 ,
με την πουτσα μου >20 εκ.
Με την χρηση των vacuum developer ,andromedical και συμπληρωματων διατροφης.
Δεν φταιω που το andromedical ανακαλυφθηκε προσφατα.
Αν ειχε ανακαλυφθει οταν ημουν 18 ετων ,θα το χρησιμοποιουσα τοτε.
Ειναι μια γκομενα ,που της σηκωνω τα ποδια στους ωμους και πιανω πατο .Με αλλα 2 -2,5 εκ. θα πιανω πατο ,χωρις να σηκωνει τα ποδια στους ωμους .
Για κεινη το κανω ,να μην κουραζεται να σηκωνει τα ποδια ,απο ευγενεια το κανω.
Τυπε μου το adromenical εχει ανακαλυφθει πολυ πριν απο το 2001,αρα λες ψεμματα οτι ανακαλυφθηκε προσφατα.
To googlara για να δω τι ειναι,για να μπορω να εκφερω γνωμη οχι σαν και εσενα που αμολας τις μαλακιες σου απο δω και απο κει.Κι εσυ που το ξερεις? Busted!
To googlara για να δω τι ειναι,για να μπορω να εκφερω γνωμη οχι σαν και εσενα που αμολας τις μαλακιες σου απο δω και απο κει.
Θεωρειται προσφατη η εφευρεση του 2001 ,αφου προκειται για ΙΑΤΡΙΚΗ συσκευη και χρειαζεται ΧΡΟΝΟ για να φανουν οι πιθανες παρενεργειες .Εξαλλου μπορει να εφευρεθηκε το 2001 ,αλλα δεν ηταν γνωστο στο ευρυ κοινο.Και δεν υπηρχε στην Ελλαδα καποιος να το εμπορευεται .Προσφατα μια εταιρεια το πουλαει στην Ελλαδα.Και το βρηκα πολυ προσφατα .Εσυ ποτε το βρηκες ?Το ηξερες απο παλια ?Τυπε μου το adromenical εχει ανακαλυφθει πολυ πριν απο το 2001,αρα λες ψεμματα οτι ανακαλυφθηκε προσφατα.
Γιατί γαμημένες γενιούνται πια?παρθενα τωρα ειναι ειδος προς εξαφανιση