εγώ την δικιά μου θα την κάνω group N, δηλαδή πιο χοντρό μπουρί και πιο θορυβώδες
χειροποιητη με σκαστρα..
εγώ την δικιά μου θα την κάνω group N, δηλαδή πιο χοντρό μπουρί και πιο θορυβώδες
λες όταν πάμε να το κάνουμε και το δει να πάρει το μετρό να μετράει;
και τσιπαριστό επίσης. με νέο πρόγραμμα!χειροποιητη με σκαστρα..
λες να πάρει το μοναστήρι και να την βρει με της καλόγριες;τα βουνα θα παρει αλλα δεν στο λεμε για να μην στεναχωρηθεις...
και τσιπαριστό επίσης. με νέο πρόγραμμα!
λες να πάρει το μοναστήρι και να την βρει με της καλόγριες;
μετα πώς θα κατουρας?
Στο παρακάτω σχήμα έχουμε έναν κύκλο .Αν τον περιστρέψετε ώστε να κάνει μια πλήρη στροφή θα διανύσει ένα διάστημα (στην περίπτωση μας 5 cm) ,το διάστημα αυτό είναι το μήκος του κύκλου ή η περίμετρος του.Αν διπλασιάσουμε τη διάμετρο του (πατήστε το πλήκτρο "2δ") και ξαναβρούμε το μήκος του θα διαπιστώσουμε ότι διπλασιάστηκε .Αν τριπλασιάσουμε τη διάμετρο του θα τριπλασιαστεί και το μήκος .Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι :
Το μήκος του κύκλου και η διάμετρος του είναι ποσά ανάλογα ,επομένως ο λόγος
είναι σταθερός .
Ο σταθερός αυτός λόγος συμβολίζεται διεθνώς με το γράμμα π .Aν ονομάσουμε L το μήκος του κύκλου και δ την διάμετρο του θα έχουμε άρα L=δ·π , (1) και επειδή η διάμετρος είναι ίση με 2ρ (ρ είναι η ακτίνα του κύκλου) θα είναι L=2πρ , (2).Χρησιμοποιώντας τους τύπους (1) και (2) βρίσκουμε το μήκος του κύκλου αν ξέρουμε την τιμή του π .Αυτή μπορούμε να τη βρούμε προσεγγιστικά διαιρώντας το μήκος ενός κύκλου με τη διάμετρο του .Στο παράδειγμα μας προκύπτει η τιμή 3,125 πιό ακριβείς μετρήσεις έδωσαν π = 3,14159...
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Επιστημονικα πραγματα.-
δεν φταίω εγώ ο gl φταίει που βάζει συνέχεια λινκ με τσοντες.κοψε τις τσοντες
ποστ 39χρονου άντρα.Μικροψωλη Γουλφακη 7, η πουτσα μου ειναι 18,5 εκ μηκος ,5 μεγιστο πλατος .
Με το andromedical και το vacuum developer θα γινει πανω απο 20 εκ.
Αλλα δεν γαμαω πουστρακια ,φλωρακι.
Στο ανθος της ηλικιας του θα το κανει ο ανθρωπος σιγα.ποστ 39χρονου άντρα.
Το πουλί σου ιδανικό για καθαρισμό φρονιμητών
Καλα 39 χρονια με αυτο το πουλι και τωρα θα το αλλαξεις?
autofellatio