Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ναι σαν και σενα που απεχεις ενα πραμα
τις γαμοκαραμελες σου σε τσουλακια τυπου λουκ
ναι σαν και σενα που απεχεις ενα πραμα
δεν είναι ανάγκη να ζηλεύεις και να γίνεσαι κακιά
τις γαμοκαραμελες σου σε τσουλακια τυπου λουκ
παρθενα?
εξαρταται τη περισταση. οπως μουχε πει καποτε μια γκομενα "αν ηξερα οτι ηθελες σχεση δε θα σου καθομουν αμεσως"
τι γολγοθά εχεις ανέβει δροσοσταλίδα μουεξαρταται τη περισταση. οπως μουχε πει καποτε μια γκομενα "αν ηξερα οτι ηθελες σχεση δε θα σου καθομουν αμεσως"
δεν είναι ανάγκη να ζηλεύεις και να γίνεσαι κακιά
αφού μόνο με σένα μου σηκώνεται
εξαρταται τη περισταση. οπως μουχε πει καποτε μια γκομενα "αν ηξερα οτι ηθελες σχεση δε θα σου καθομουν αμεσως"
δεν θα ξανανοίξεις κάμερα δηλαδή???????????????????κατω θα μεινει εις τον αιωνα των αιωνων. τενεκε
δεν θα ξανανοίξεις κάμερα δηλαδή???????????????????
τι γολγοθά εχεις ανέβει δροσοσταλίδα μου
έπρεπε να φιλήσεις πολλά βατράχια μέχρι να βρεις τον πρίγκηπα
αι μωρη θρασύπουστα:S
διασυρουν το τιμιο και ηθικο νικνεημ μου :-
σταμάτα να με πιέζεις γιατί βλέπω να γεμίζουν φουσκάλες τα χεράκια σουθα κοπουν τα ποιηματα αν συνεχισεις τις καραμελες δεξια αριστερα
αι μωρη θρασύπουστα
ναι ρε συβρε βρε βρε , εδώ είναι το παρεάκι ???
θέλετε βοήθεια ???
τράβατο με δυναμη!!!!ναι ρε συ
μήπως μπορείς να μου βγάλεις τον καθετήρα?
για παρθενες δεν ειναι το θρεντακι? κατι για τρομπες διαβαζα παραπανω...τρομπαρετε τις ψωλες σας ρε πατε καλα?
να μια επαγγελματικη λυση δια στοματος ροχαλας...φυσικος μεγεθυντης πουτσου,σας τον ρουφαμε και μεγαλωνει...αναρπαστο θα γινειΕμενα τωρα αυτο με τις τρομπες με εκανε να σκεφτω και παραπερα...Αν , λεω αν , πιπωνεις καποιον ρουφοντας πολυ δυνατα , ενδεχεται να του την ξεχειλωσεις κιολας?
Αστα τα παιδιά να τρομπάρουν να κάνουμε ανενόχλητοι εμεις την δουλειά μαςγια παρθενες δεν ειναι το θρεντακι? κατι για τρομπες διαβαζα παραπανω...τρομπαρετε τις ψωλες σας ρε πατε καλα?
εμεις δεν κανουμε δουλεια...θεαρεστο εργο κανουμε...Αστα τα παιδιά να τρομπάρουν να κάνουμε ανενόχλητοι εμεις την δουλειά μας
;) ;)