Οχι εγω με τα πόδια ήμουν δεν είχα αμάξι.Για ξενοδοχείο μου είπε ναι.Τώρα απο πότε έχει να φανεί τι να σου πω φίλε.Δεν την ξέρω και καλά την περιοχή,περιστασιακά κατεβαίνω λόγω δουλειάς.Πάντως αν είναι αυτή θα μπήκε προφανώς απο μικρή στα ''βάσανα'' Να είχε μάθει και λίγο τη γλώσσα καλά θα ήταν.Θα μου πεις αν μιλάει τη γλώσσα του κρεβατιού μας περισσεύει Αν την ξαναπετύχω θα δοκιμάσω.Τώρα δεν έβγαινα για 50άρι,λαικό παιδί γαρ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Τύποι θα δώσω λίγο πληροφορίες με το σταγονόμετρο , με συγχωρείτε γι αυτό , μήπως πιάσουμε κάνα ψάρι . Πριν 3-4 μέρες ,ρεύμα προς Αθήνα , αμέσως μετά το κρεολή έχει το φένιξ ,ένα άλλο ξενοδοχείο . Εκεί στο φανάρι ήταν μια ξανθιά με κότσο . Υπάρχει άλλη μια που είναι ακριβώς στο προηγούμενο φανάρι συνήθως , δεν λέω αυτήν. Την αφήνω να δω κ τα υπόλοιπα κ ξαναπερνάω μετά απο κάνα τέταρτο κ δεν την βλέπω . Ξαναπέρασα κ καμιά ώρα μετά . Παίζει κανείς να χει δει αυτό που αναφέρω ? Είχε τις ενδείξεις ότι κάνει πιάτσα διότι ήταν αρκετά ξέκωλα ντυμένη κ σε άκυρο σημείο για να περιμένει κάτ.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε κοντη;Τύποι θα δώσω λίγο πληροφορίες με το σταγονόμετρο , με συγχωρείτε γι αυτό , μήπως πιάσουμε κάνα ψάρι . Πριν 3-4 μέρες ,ρεύμα προς Αθήνα , αμέσως μετά το κρεολή έχει το φένιξ ,ένα άλλο ξενοδοχείο . Εκεί στο φανάρι ήταν μια ξανθιά με κότσο . Υπάρχει άλλη μια που είναι ακριβώς στο προηγούμενο φανάρι συνήθως , δεν λέω αυτήν. Την αφήνω να δω κ τα υπόλοιπα κ ξαναπερνάω μετά απο κάνα τέταρτο κ δεν την βλέπω . Ξαναπέρασα κ καμιά ώρα μετά . Παίζει κανείς να χει δει αυτό που αναφέρω ? Είχε τις ενδείξεις ότι κάνει πιάτσα διότι ήταν αρκετά ξέκωλα ντυμένη κ σε άκυρο σημείο για να περιμένει κάτ.
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Όχι ιδιαίτερα . Κανονική θα λεγα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Ασχετη ηταν τοτεΌχι ιδιαίτερα . Κανονική θα λεγα
Δεν υπαρχει εκει κατι μονο απεναντι
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Κ απεναντι εχω καιρο να την δω , αυτην πριν την εκο φανταζομαι λες . Μηπως σταματησε?Ασχετη ηταν τοτε
Δεν υπαρχει εκει κατι μονο απεναντι
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Οχι εκει ειναι αλλα εχει ισως την περισσοτερη πελατεια απ ολεςΚ απεναντι εχω καιρο να την δω , αυτην πριν την εκο φανταζομαι λες . Μηπως σταματησε?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Εκει εχει 3Προχτές που πέρασα από Φλοίσβο δοκίμασα το skinny ξανθό στην είσοδο του Φλοίσβου με πίπα στο αμάξι. Ωραίο κορμάκι και μέτρια πίπα στα 30€
Ρευμα προς Γλυφαδα οντως ειναι αυτη που λες αλλα εντελως διεκπαιρεωρικη πιπα γι αυτο τη βρισκεις συνεχεια (δεν εχει καθολου δουλεια κυριως λογω υπηρεσιων
Ενω εχει αλλες 2 σχεδον απεναντι απο το περιπτερο πιο κατω:μια χοντρη ψιλομεγαλη και μια ψηλη με μαλλι βιντεοκασετας
Η ψηλη της βιντεοκασετας κατι λεει
Εκει εχει 3
Ρευμα προς Γλυφαδα οντως ειναι αυτη που λες αλλα εντελως διεκπαιρεωρικη πιπα γι αυτο τη βρισκεις συνεχεια (δεν εχει καθολου δουλεια κυριως λογω υπηρεσιων
Ενω εχει αλλες 2 σχεδον απεναντι απο το περιπτερο πιο κατω:μια χοντρη ψιλομεγαλη και μια ψηλη με μαλλι βιντεοκασετας
Η ψηλη της βιντεοκασετας κατι λεει
Δεν το έθεσα σωστά... μάλλον την βιντεοκασέτα πήρα...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Με τις υγειες σουΔεν το έθεσα σωστά... μάλλον την βιντεοκασέτα πήρα...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπεβτελικα παιζει να εχεις δικαιοΤύποι θα δώσω λίγο πληροφορίες με το σταγονόμετρο , με συγχωρείτε γι αυτό , μήπως πιάσουμε κάνα ψάρι . Πριν 3-4 μέρες ,ρεύμα προς Αθήνα , αμέσως μετά το κρεολή έχει το φένιξ ,ένα άλλο ξενοδοχείο . Εκεί στο φανάρι ήταν μια ξανθιά με κότσο . Υπάρχει άλλη μια που είναι ακριβώς στο προηγούμενο φανάρι συνήθως , δεν λέω αυτήν. Την αφήνω να δω κ τα υπόλοιπα κ ξαναπερνάω μετά απο κάνα τέταρτο κ δεν την βλέπω . Ξαναπέρασα κ καμιά ώρα μετά . Παίζει κανείς να χει δει αυτό που αναφέρω ? Είχε τις ενδείξεις ότι κάνει πιάτσα διότι ήταν αρκετά ξέκωλα ντυμένη κ σε άκυρο σημείο για να περιμένει κάτ.
Ειδα σημερα στην απεναντι σταση μια καπως ετσι εκανα μια γυρα να την ξαναδω τιποτα...
Μετα απο καμμια ωρα παλι τιποτα...
Πρεπει ομως να ηταν αυτη ηταν στο σημειο που ειναι και η αλλη στη σταση ρευμα προς Γλυφαδα
Οποιος ξερει ας ενημερωσει
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Μακαρι γιατι με μια πρωτη ματια φαινοταν αρκετα καλο..
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Το μυστηριο λυθηκεΜακαρι γιατι με μια πρωτη ματια φαινοταν αρκετα καλο..
Ειναι αυτη που ηταν παντα απλα εχει βαψει τα μαλλια ξανθα περιεργα
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Τι εννοεις ηταν παντα? Εγω σ αυτο το σημειο δεν ειχα ξαναδει . Εκτος αν αυτη απ το κρεολη πηγε ενα φαναρι παρακατω. Ή η αλλη απ την ΕΚΟ μεταφερθηκε απεναντι. Μιλαω παντα για ρευμα προς αθηνα.Το μυστηριο λυθηκε
Ειναι αυτη που ηταν παντα απλα εχει βαψει τα μαλλια ξανθα περιεργα
Διαγραμμένο μέλος 170407
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χθες το βράδυ πέρασμα από παραλιακή όπου είχε αρκετές και στα δύο ρεύματα. Μου κίνησε την περιέργεια μία με ωραία σωματάκι και βυζιά στο ρεύμα προς Αθήνα, δύο στενά πριν την Αμφιθέας. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Προφανως λες στη γωνια στη ΓιουρομπανκΧθες το βράδυ πέρασμα από παραλιακή όπου είχε αρκετές και στα δύο ρεύματα. Μου κίνησε την περιέργεια μία με ωραία σωματάκι και βυζιά στο ρεύμα προς Αθήνα, δύο στενά πριν την Αμφιθέας. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν?
Εχει εμφανσιτει κανα μηνα (αυτη)
Πριν στο σημειο ηταν μαλλον η αδερφη της η οποια ομως εξαφανιστηκε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις