fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Αυτή που είδα χθες, την ξέρει σε βανάκια ;
Αυτή που είδα χθες, την ξέρει σε βανάκια ;
δε μου λεει κατι τωρα αμα περασω και την δω μπορει να την εχω δει και να καταλαβω ποια ειναι εμφανησιακα
Τυπε οντως αυτη ηταν πολυ δυνατη εμφανισιακαδε μου λεει κατι τωρα αμα περασω και την δω μπορει να την εχω δει και να καταλαβω ποια ειναι εμφανησιακα
μεσα απο το αμαξι παντως και απο μακρυα φαινονται καυλακια και πας κοντα και εχουν μαυρα δοντια και μαλακιες
η μεγαλυτερη ξενερα λεμε
εχω καιρο να ψωνιω απο παραλιακη και μονο πιπα να εχω παρει τα τελευταια 3 χρονια
την αλλη ομως που εφυγε στη βουλιαγμενης την επαιρνα την κοκκινομαλα
Εμφανιζεται ακομα αυτη; Περασα προχτες βραδακι ομως κατα τις 8 και πετυχα μονο το ξανθοχτες μετα το απογευματινο μου μπανιο στο μπολιβαρ στον αλιμο περασα απο τη γνωστη πιατσα ηταν ένα ψηλο μελαχρινο αλβανακι καλο σωμα μετρια φατσα ελληνικα μηδεν αγγλικα κατω απο το μηδεν ειπε ονομα Αννα εκει που δε συνενουμαστε σκαει μυτη η ξανθια που ειχα παρει πριν λιγο καιρο της μιλησα και αυτη κατι της ειπε στα αλβανικα για να μην κουραζω με λεπτομέρειες την πηγα στο ιμπεριαλ και με ένα 50εβρο την πηδηξα 2 φορες τη δευτερη απο κολο και για πολυ ωρα τα πηρε 2 φορες στο στομα και γενικα ηταν πολυ δεκτικη φιλαγε βογγαγε και δεν ηταν καθολου βιαστικη σωμα πολυ καλο βυζακι 2αρι στιτο το κακο ειναι που δεν μιλαει ελληνικα και που εχει ένα σημαδι στο προσωπο στο σεξ καλη το κατεχει 50 + 15 για μιαμιση ωρα με ένα κοριτσι κατω απο 25 χρονον ειναι vfm μου εδειξε και φοτο απο φιλες της που θα δουλεψουν ή δουλευουν αλλες ωρες εκει γυρω αν καταλαβα καλα γιατι ειπαμε δεν το εχει με τις γλωσσες
Χθες 21/8/19, νοιώθοντας βαθειά απογοήτευση που ουδείς συναθλητής ανταποκρίθηκε στην ερώτηση που υπέβαλλα για τυχόν ύπσρξη κορασίδας στην περιοχή της Γλυφάδας η οποία να παρέχει στοματική περιποίηση, αποφάσισα ως βετεράνος του αθλήματος, να κινηθώ κατά μόνας στον παράδρομο του παλαιού "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ", προς αναζήτηση ξεχασμένης έως gilf παλιάς γνώριμης η οποία παρείχε την εν λόγω υπηρεσία.
Και ω του θαύματος, μπορεί μεν να μην βρήκα την παλαιή γνώριμη, εντούτοις εντόπισα νεοαφηχθέν gilf το οποίο θεώρησα άμεση υποχρέωσή μου να το κεράσω.
Πράγματι, μετά από την σύντομη και αμήχανη εκ μέρους της συνεννόηση, κατευθυνθήκαμε σε γνωστή καβ(λ)άτζα της περιοχής, όπου η αρχική πρόθεσή της για μια τυπική αερόπιπα των 30 ευρώ, γρήγορα μετατράπηκε σε ανελέητο mouthfucking μέχρι δακρύων.
Πίεση χρόνου δεν υπήρχε, η εξυπηρέτηση και η καθαριότητα ήταν σε υψηλότατα επίπεδα ενώ θεωρώ ως highlight το άρμεγμα των πεσμένων βυζιών κατά την ώρα της συνεύρεσης.
Προσοχή, η κυρία είναι μόνον για gilf lovers, αλλά απότι φαίνεται, κατέχει πλήρως το άθλημα και ενδεχομένως κρύβει πλούσια παλέτα δυνατοτήτων.
Στην ίδια περιοχή, σήμερα το πρωί, εθεάθει παλαιά γνώριμη trans εντός αυτοκινήτου καθώς και παλαιά gil, πάλι εντός αυτοκινήτου, αμφότερα με φυμέ τζάμια.
Αυτά τα ολίγα, καλές βόλτες.