Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 880K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Προφανως λες στη γωνια στη Γιουρομπανκ
Εχει εμφανσιτει κανα μηνα (αυτη)
Πριν στο σημειο ηταν μαλλον η αδερφη της η οποια ομως εξαφανιστηκε

Ναι εκεί λέω. Έχες κάποια εμπειρία μαζί της ή με την (ίσως) αδελφή της?

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
1
συναγωνιστες βλεπω τα πρωινα στις 1000-1100 στον αλιμο ενα δρομο πριν το χοτελ ιμπεριαλ ενα ξανθο μωρο με ωραιο προσωπο και σχετικα καλο σωμα να ψωνιζεται ειναι στο υψος της πλαζ του αλιμου απο μεσα επι της θουκιδιδου πριν το χοτελ 2 δρομους!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.993
Πόντοι
1.106
συναγωνιστες βλεπω τα πρωινα στις 1000-1100 στον αλιμο ενα δρομο πριν το χοτελ ιμπεριαλ ενα ξανθο μωρο με ωραιο προσωπο και σχετικα καλο σωμα να ψωνιζεται ειναι στο υψος της πλαζ του αλιμου απο μεσα επι της θουκιδιδου πριν το χοτελ 2 δρομους!
Ρε τυπε γινε πιο συγκεκριμενος δεν καταλαβαμε τιποτα
Δε δουλευουμε ολοι στη Πολεοδομια Αλιμου
Που ειναι το σημειο που λες;
Απο την παραλιακη φιανεται αυτη;
Λες για αυτες που καθονται στο στενο του Μαρμαριδη απεναντι στα στρωματα;

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
1
Ρε τυπε γινε πιο συγκεκριμενος δεν καταλαβαμε τιποτα
Δε δουλευουμε ολοι στη Πολεοδομια Αλιμου
Που ειναι το σημειο που λες;
Απο την παραλιακη φιανεται αυτη;
Λες για αυτες που καθονται στο στενο του Μαρμαριδη απεναντι στα στρωματα;
οκ συναγωνιστες να γινω ποιο σαφης βγαινει στις γωνιες ανδρουτσου κ θουκιδιδου κ αθ διακου κ θουκιδιδου γωνια!50 μετρα απο το ιμπεριαλ που υποθετω εκει πηγαινει η ανδρουτσου βγαινει στην παραλια στην γωνια του μαρμαριδη κ η αθ διακου ειναι η επομενη δεξια παντα απο γλυφαδα προς αθηνα!η θουκιδιδου ειναι παραλληλος της παραλιας περιπου σε 150 μετρα αποσταση!για να μην γινει μπερδεμα την κοπελα δεν την εχω δει παραλιακη!!οι ωρες ειναι 1000-1100 το πρωι!!απο την παραλιακη δεν φαινεται η κοπελα ειναι ποιο μεσα στα 150 μετρα οπως ειπα!!κ στις γωνιες που προανεφερα!μπορειτε να τα βρειτε κ στον χαρτη ....

kelenor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2015
Κριτικές
15
Like
805
Πόντοι
990
οκ συναγωνιστες να γινω ποιο σαφης βγαινει στις γωνιες ανδρουτσου κ θουκιδιδου κ αθ διακου κ θουκιδιδου γωνια!50 μετρα απο το ιμπεριαλ που υποθετω εκει πηγαινει η ανδρουτσου βγαινει στην παραλια στην γωνια του μαρμαριδη κ η αθ διακου ειναι η επομενη δεξια παντα απο γλυφαδα προς αθηνα!η θουκιδιδου ειναι παραλληλος της παραλιας περιπου σε 150 μετρα αποσταση!για να μην γινει μπερδεμα την κοπελα δεν την εχω δει παραλιακη!!οι ωρες ειναι 1000-1100 το πρωι!!απο την παραλιακη δεν φαινεται η κοπελα ειναι ποιο μεσα στα 150 μετρα οπως ειπα!!κ στις γωνιες που προανεφερα!μπορειτε να τα βρειτε κ στον χαρτη ....

Θεός! :) Τοσο πρωι μου κανει εντυπωση βεβαια που ψωνιζεται. Μηπως εχεις ρωτησει τιμες και αν ειναι μονο για χοτελ; γιατι πρωινιατικα που να σε παει με αμαξι;

pavlosspaliaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
227
Πόντοι
21
Πρωινο μπανακι σημερα στον αλιμο. Μετα λεω δεν παω να δω το ξανθο που λεει ο φιλος αν υπαρχει; Λοιπον  ειναι αλβανιδα  δεν ξερει καθολου ελληνικα μονο  30 ευρω πιπα και  50 σεξ  και μου δειχνει το ξενοδοχειο imperial απέναντι  που παιρνει αλλα 15 ευρω. μαλλον ο νταβατζης θα στριφογυριζει εκει κοντα η μεσα στο ξενοδοχειο. της ειπα για πιπα 20 ευρω  και δεν δεχτηκε  οποτε δεν ψωνισα. αυτα

pavlosspaliaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
227
Πόντοι
21
Μπανακι στον αλιμο σημερα. με τα αλατια βγαινω και παω απεναντι που εχω αφησει τη μηχανή να παρω καφε απο τα μικελ  και βλεπω εκει την ξανθια αλβανιδα   την πλησιάζω  μου λεει παλι τα ιδια  30 πιπα 50 σεξ και της λεω 50 2 φορες σεξ, το καλοσκεφτηκε και ειπε ναι. πηγαμε στο ιμπεριαλ με τη μηχανη. πολυ καλη η τυπισα   καλη πιπα αντεχει στο γαμησι τα πηρε στο στομα τηην πρωτη φορα. τηδευτερη επιχειρησα κολο αλλα ηταν πολυ σφιχτη  τη γαμησα απιστευτα  και την κωλοδαχτυλιασα αρκετα οποτε ξαναπειχειρησα κολο  και τον εβαλα αλλα πονουσε και δεν επεμεινα ηταν πολ σφιχτη παντως   τελικα την εχυσα με πιπα. συνολικος χρονος μιαμιση ωρα  50 ευρω η αλβανιδα και 15 το ξενοδοχειο   δωματιο ικανοποιητικο  το μονο αρνητικο της οτι συνενοεισαι με παντομιμα γιατι δεν ξερει ελληνικα παρα μονο ελάχιστες λεξεις. ελπιζω να βοηθησα και ο συνάδελφος gol  που την ξετρυπωσε ας δοκιμασει να μας πει κι αυτος

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.993
Πόντοι
1.106
Μπανακι στον αλιμο σημερα. με τα αλατια βγαινω και παω απεναντι που εχω αφησει τη μηχανή να παρω καφε απο τα μικελ  και βλεπω εκει την ξανθια αλβανιδα  την πλησιάζω  μου λεει παλι τα ιδια  30 πιπα 50 σεξ και της λεω 50 2 φορες σεξ, το καλοσκεφτηκε και ειπε ναι. πηγαμε στο ιμπεριαλ με τη μηχανη. πολυ καλη η τυπισα  καλη πιπα αντεχει στο γαμησι τα πηρε στο στομα τηην πρωτη φορα. τηδευτερη επιχειρησα κολο αλλα ηταν πολυ σφιχτη  τη γαμησα απιστευτα  και την κωλοδαχτυλιασα αρκετα οποτε ξαναπειχειρησα κολο  και τον εβαλα αλλα πονουσε και δεν επεμεινα ηταν πολ σφιχτη παντως  τελικα την εχυσα με πιπα. συνολικος χρονος μιαμιση ωρα  50 ευρω η αλβανιδα και 15 το ξενοδοχειο  δωματιο ικανοποιητικο  το μονο αρνητικο της οτι συνενοεισαι με παντομιμα γιατι δεν ξερει ελληνικα παρα μονο ελάχιστες λεξεις. ελπιζω να βοηθησα και ο συνάδελφος gol  που την ξετρυπωσε ας δοκιμασει να μας πει κι αυτος
τυπε τι φοραγε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
Μπανακι στον αλιμο σημερα. με τα αλατια βγαινω και παω απεναντι που εχω αφησει τη μηχανή να παρω καφε απο τα μικελ  και βλεπω εκει την ξανθια αλβανιδα   την πλησιάζω  μου λεει παλι τα ιδια  30 πιπα 50 σεξ και της λεω 50 2 φορες σεξ, το καλοσκεφτηκε και ειπε ναι. πηγαμε στο ιμπεριαλ με τη μηχανη. πολυ καλη η τυπισα   καλη πιπα αντεχει στο γαμησι τα πηρε στο στομα τηην πρωτη φορα. τηδευτερη επιχειρησα κολο αλλα ηταν πολυ σφιχτη  τη γαμησα απιστευτα  και την κωλοδαχτυλιασα αρκετα οποτε ξαναπειχειρησα κολο  και τον εβαλα αλλα πονουσε και δεν επεμεινα ηταν πολ σφιχτη παντως   τελικα την εχυσα με πιπα. συνολικος χρονος μιαμιση ωρα  50 ευρω η αλβανιδα και 15 το ξενοδοχειο   δωματιο ικανοποιητικο  το μονο αρνητικο της οτι συνενοεισαι με παντομιμα γιατι δεν ξερει ελληνικα παρα μονο ελάχιστες λεξεις. ελπιζω να βοηθησα και ο συνάδελφος gol  που την ξετρυπωσε ας δοκιμασει να μας πει κι αυτος

Τυπε ειχες δευτερο κρανος στο μηχανακι?  :think:

pavlosspaliaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
227
Πόντοι
21
Η ξανθια βαμενη αλβανιδα φορουσε καφε μπλουζα και ασπρομαυρο σορτσακι  το ιδιο σορτσακι φορουσε και την άλλη φορα που την ειχα δει. κρανος δεν ειχα μαζι μου κακως βεβαια ουτε και κρανος για το κατω κεφαλι αλλα ειχε η κοπελα. για μια φορα καλη ηταν η κοπελα αλλα δευτερη δε νομιζω να παρω

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Η ξανθια βαμενη αλβανιδα φορουσε καφε μπλουζα και ασπρομαυρο σορτσακι  το ιδιο σορτσακι φορουσε και την άλλη φορα που την ειχα δει. κρανος δεν ειχα μαζι μου κακως βεβαια ουτε και κρανος για το κατω κεφαλι αλλα ειχε η κοπελα. για μια φορα καλη ηταν η κοπελα αλλα δευτερη δε νομιζω να παρω
εμφανισιακα πως ειναι ρε κομμαντο???
Δωσε μια περιγραφη σωματοτυπου αν θες..

pavlosspaliaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
227
Πόντοι
21
εμφανισιακα πως ειναι ρε κομμαντο???
Δωσε μια περιγραφη σωματοτυπου αν θες..
υψος γυρω στο 1,60  μαλια ισια βαμενα ξανθα αλλα εχει βγει το μαυρο απο μεσα  σωματακι αδυνατο αλλα με τη χαρακτηριστικη αλβανοκολαρα και όταν γδυθηκε φανηκε κοιλιτσα λιγο χαλαρη  εχει μικρο παιδι μου ειπε με παντομιμα  ξεχασα να πω οτι όταν μπηκα για μπανιο την ειδα που εστειλε καποιο μηνυμα απο το κινητο της και το ιδιο εκανε όταν ντυνοταν  μαλλον εδινε αναφορα στο νταβατζη. ηλικια μου ειπε οτι ειναι 25 αλλα δειχνει 2-3 χρονια μεγαλυτερη

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.993
Πόντοι
1.106
Τυποι η τυπισσα ειναι παλια καραβανα εκει και εμφανιζεται και εξαφανιζεται
Συνηθως δουλευει καλοκαιρι και συνηθως αραζε στο Μαρμαριδη
Εκει τελευταια σκαει μια για ειδικα γουστα και ισως κατι παιζει με τη μοιρασια
Δεν ειναι η μουναρα αλλα θυμαμαι ειχε καλο σωμα καλο υψος
Ειχαν εκφραστει με θετικα σχολια παντως ολοι

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
υψος γυρω στο 1,60  μαλια ισια βαμενα ξανθα αλλα εχει βγει το μαυρο απο μεσα  σωματακι αδυνατο αλλα με τη χαρακτηριστικη αλβανοκολαρα και όταν γδυθηκε φανηκε κοιλιτσα λιγο χαλαρη  εχει μικρο παιδι μου ειπε με παντομιμα  ξεχασα να πω οτι όταν μπηκα για μπανιο την ειδα που εστειλε καποιο μηνυμα απο το κινητο της και το ιδιο εκανε όταν ντυνοταν  μαλλον εδινε αναφορα στο νταβατζη. ηλικια μου ειπε οτι ειναι 25 αλλα δειχνει 2-3 χρονια μεγαλυτερη
ρε τυπε παραλειπεις τα ουσιαστικα κ μου λες την ιστορια που σε ταισε???
ΒΥΖΑ ΕΧΕΙ???
ΜΕΓΕΘΟΣ???
ΑΠΟ ΡΟΓΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ???
ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΛΒΑΝΕΖΑΣ..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.993
Πόντοι
1.106
ρε τυπε παραλειπεις τα ουσιαστικα κ μου λες την ιστορια που σε ταισε???
ΒΥΖΑ ΕΧΕΙ???
ΜΕΓΕΘΟΣ???
ΑΠΟ ΡΟΓΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ???
ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΛΒΑΝΕΖΑΣ..
τυπε εισαι λιγο αδικος με την εννοια πως ειπε στο σεξ πως ηταν
Βυζολαγνο παντως σε κοβω η μου φαινεται? :grin: :2funny: :heavymetalbig:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
τυπε εισαι λιγο αδικος με την εννοια πως ειπε στο σεξ πως ηταν
Βυζολαγνο παντως σε κοβω η μου φαινεται? :grin: :2funny: :heavymetalbig:
αν εσυ γαμας τα παντα κ καλυπτεσαι με γενικολογιες πασπαλεισμενες με πυρφοριες κ ανουσιες πληροφοριες(μπλα-μπλα-μπλα),δεν σημαινει οτι εγω τον αδικω επειδη ακομη δεν εχει γραψει τα βασικα..
ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ..
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..
ΚΩΛΟΣ..
ΒΥΖΙΑ..
ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ-ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ..
ΚΟΣΤΟΣ..
τι αλλο να με νοιαζει???
ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΤΗΣ???
ΣΩΠΑ ΡΕ..
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο ρεύμα προς αθήνα, στο καλαμάκι , μπροστά στη linea-strom , χθες ένα ξανθό με σορτσάκι , μετά τα μεσάνυχτα , ξέρει κανείς τι παίζει ;;;;;; Πέρασα σφαίρα με παρέα , αλλά μου φάνηκε καλό .
Εκεί παραπάνω 2-3 δρόμους , παράληλα με παραλιακή δεν είναι ένας γαμιστρώνας ;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε μαγκες απο τοτε που εφυγε για τα ξενα το μωρακι στη βουλιαγμενης που εχει και εδω θρεντ δεν αξιζει στην πιατσα

βασικα στο δρομο ειναι 100% αλβανιδες ολες απο κατι κωλοχωρια που δεν εχουν ιδεα τι σκατα κανουν

ειχα πετυχει κατι σχετικα καλα μουνακια που δουλευουν μαζι μετα το συμμαχικο νεκροταφειο στο π φαληρο εκει στο φαναρι που συνηθως μαζευονται και πιο πισω που εχει το τριγωνο αλλα δεν πηρα

δεν τις γουσταρω καθολου ουτε για ξεφορτωμα πιπας

αν πετυχω κατι πολυ καλο που να αξιζει τοτε νταξει αλλα αυτες οι αλβανιδες της πιατσας δεν κανουν ουτε για σιδερωμα

για να δειτε αυτες τις αλβανιδες μυαλο που εχουν εχω ακουσει το κορυφαιο εγω δεν ειμαι πουτανα η δουλευω απο αναγκη

ναι το καταλαβαινω αυτο αλλα εγω δεν θελω να παω με καποια που δουλευει απο αναγκη και λεει δεν ειναι πουτανα δεν ειναι καυλωτικο αυτο

εγω θελω να παω με μια συνειδητοποιημενη βιζιτα που γουσταρει το γαμησι οχι με την κλαψιαρα αμαρτησα για το παιδι μου πορνοβια του δρομου

και αυτες οι αλβανιδες μονο καυλιαρες βιζιτες δεν ειναι τι να λεμε τωρα σαπιλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom