παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Εγω αυτην που λεω την πετυχα στον παραδρομο αφου περνας ποσειδωνιο κ ρομεο , πηγαινοντας προς γλυφαδα δηλαδη .σε ποιο υψος μιλαμε??παραδρομο στο ποσειδωνιο?
Εγω αυτην που λεω την πετυχα στον παραδρομο αφου περνας ποσειδωνιο κ ρομεο , πηγαινοντας προς γλυφαδα δηλαδη .σε ποιο υψος μιλαμε??παραδρομο στο ποσειδωνιο?
Ποια Γιαμαχα τυπε;Όνομα κοπέλας Gabriela ειναι συνήθως 100 μέτρα μετά τη Yamaha ρεύμα προς Αθήνα έχει κάτι άσπρα πεζούλια και αράζει εκεί , πίπα 30με , για λάτρεις των μεγάλων περιφερειών αλλά πολύ βιαστική να σε ξεπετάξει. Έδωσε και τηλέφωνο κάνει και calls στα 60 ευρώ .
Ποια Γιαμαχα τυπε;
ρε ακομα παραλιακη πατε σε σαπιες ενω υπαρχει η αλλη στη βουλιαγμενης ????
πεθανε η παραλιακη λεμε
Σε μια κοκκινομάλλα αναφέρεσαι απέναντι από το σήμα της ολυμπιακής pussy wagon?
επι της ποσειδωνος?Πολυ καλη η Παολα λιγο μετα την πλατεια Γλυφαδας συνηθως καθετεαι σε μια απο τις στασεις του λεωφορειου
επι της ποσειδωνος?
την πλατεια αγιου κωνσταντινου λες?Πολυ καλη η Παολα λιγο μετα την πλατεια Γλυφαδας συνηθως καθετεαι σε μια απο τις στασεις του λεωφορειου
Τυπε γραψε ρευμα . Με το "μετά την πλατεία γλυφάδας" κ με το "μετά το ελληνικό" μας μπέρδεψες...Επι της Ποσειδωνος καθεται συνηθως σε καποια απο τις στασεις μετα το Ελληνικο και αργοτερα το βραδυ
Τυπε γραψε ρευμα . Με το "μετά την πλατεία γλυφάδας" κ με το "μετά το ελληνικό" μας μπέρδεψες...
Σε μια κοκκινομάλλα αναφέρεσαι απέναντι από το σήμα της ολυμπιακής pussy wagon?
Kριμα..κι ελεγα να κανω μια περαντζαδα.Το μελαχρινο το ειχα αχτι,πολυ ''επιθετικο'' οταν το ειχα πετυχει:p.Ευτυχως απο την αλλη γιατι δεν ειμαι και κοντα να μπορω να κανω συχνα τη διαδρομη.Ισως ισχυει αυτο που ελεγε ενας φιλος,οτι μετα το καλοκαιρι εξαφανιζονται καποιεςΗ πιατσα στον αλιμο κοντα στο μαρμαριδη εκλεισε προς τον παρον και η ξανθια και η μελαχρινη εξαφανιστηκαν και δεν υπαρχει τιποτα φρεσκο παρασκευη σαββατο και σημερα που περασα ηταν νεκρα