Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
μαλλον αυτη ειναι!τυπε μου ειναι καυλαρα το μουνι δεν ξερω απο σερβις αξιζει το 50αρακι?Αυτήν εννοείς μάλλον (Αμάντα).
μαλλον αυτη ειναι!τυπε μου ειναι καυλαρα το μουνι δεν ξερω απο σερβις αξιζει το 50αρακι?Αυτήν εννοείς μάλλον (Αμάντα).
τυπε ανηκω στα σκυλοροπυρηνικα ατομα του μπου λες να μην γνωριζα ποια ειναι τανα κ ποια οχι?ειναι 2-3 στην σειρα και κανουν μπαμ απλα ειχα καιρο να περασω απο το σημειο και ηθελα να μαθω σερβιςΤώρα που καλοκαιριάζει όλες κυκλοφορούν με ενα σορτς μεσα στον κώλο,οπότε μπορεί να μπερδεύτηκες.
Οχιμαλλον αυτη ειναι!τυπε μου ειναι καυλαρα το μουνι δεν ξερω απο σερβις αξιζει το 50αρακι?
50 δεν ειναι και λιγα για δρομο...κριμα που δεν αξιζει το αμαντακι
Τώρα που καλοκαιριάζει όλες κυκλοφορούν με ενα σορτς μεσα στον κώλο,οπότε μπορεί να μπερδεύτηκες.
Ποια ειναι η μελλαχρινη με το αφάνε μαλλι;Πριν απο μερικες μερες πηρα την πιτσιρικα μπροστα απο τον οικο ευγηρειας στη Γλυφαδα. Μαρια νομιζω την ελεγαν απο Αλβανια (οχι την ξανθια, αυτη εχει τιμηθει παλαιοτερα, τη μελαχροινη με το αφανε μαλλι που εχει 2-3 μηνες εκει). Λοιπον ειναι πιτσιρικα και φαινεται. Οχι μονο συμπεριφορα αλλα και σωματακι. Καθαρα πετιτ φαση. Στα + οτι δε βιαζεται και θελει να εξυπηρετησει. Τιμια η προσπαθεια της. Βεβαια η τιμη οπως επιβαλλει η περιοχη. 50 ακα πιπα και σεξ στο αμαξι. Γενικα οχι κατι το τρομερο αλλα νομιζω εχει προοπτικες για πολυ καλυτερα. Θα γινει δευτερη συναντηση σιγουρα οποτε θα μπορω να γραψω πιο εγκυρα.
Ποια ειναι η μελλαχρινη με το αφάνε μαλλι;
Ποιος ειναι ο οίκος ευγηρίας;
Στο σημειο απο Μιραντα μέχρι Σελλ (προς Αθηνα) ΟΛΕΣ πλην αυτη 1 στενο ΠΡΙΝ το Κρεολη ειναι πάνω απο χρονο εκει...
Αυτη ναι ειναι καινουρια... Η προηγούμενη και οι επόμενες 2 οχιΛιγο πριν το Κρεολη εννοω. Που ειναι στη γωνια και μια αλβανιδουλα ξανθια με ενα τζιν σορτσακι συνηθως. Εγω εχω κανα χρονο που τραβιεμαι προς τα εκει και αυτο το κοριτσακι με το σπαστο-αφανε μαλλι το πετυχαινω εδω και ενα διμηνο. Τωρα τι να πω ισως ηταν και παλαιοτερα και δεν το πετυχαινα εγω.
Αυτη ναι ειναι καινουρια... Η προηγούμενη και οι επόμενες 2 οχι
[/
Εμ, αυτο δε λεω? Καλα δεν ξερω οι αλλες ποσο καιρο εχουν. (εχω δοκιμασει την Ελενα την Ελληνιδα και το ξανθο το Αλβανακι).
Χασαμε και τη Λολα.....................
περασα πριν λιγο απο παραλιακη..δεν εχει πολλα τεμαχια σημερα..2 ειδα ολα κι ολα..ενα κοντα στο sivilia και το αλλο το γνωστο διπλα στο Κρεολη..ουτε απεναντι στην ΕΚΟ υπηρχε κοπελα ουτε πιο κατω στην shell. Εχω παρατηρησει οτι Σαββατο δεν εχει πολλες, ισως ομως ειναι συμπτωση..
Σημερα δουλεύουν (κατα σειρα):περασα πριν λιγο απο παραλιακη..δεν εχει πολλα τεμαχια σημερα..2 ειδα ολα κι ολα..ενα κοντα στο sivilia και το αλλο το γνωστο διπλα στο Κρεολη..ουτε απεναντι στην ΕΚΟ υπηρχε κοπελα ουτε πιο κατω στην shell. Εχω παρατηρησει οτι Σαββατο δεν εχει πολλες, ισως ομως ειναι συμπτωση..
τυπε εγω μονο 2 ειδα..οι αλλες θαταν με πελατη μαλλον..στην shell νεκρα, δεν υπηρχε ψυχη..Σημερα δουλεύουν (κατα σειρα):
Αυτη η ξανθια φαφουτα (στο γηροκομείο) με σουπερ μινι παντως
(Απέναντι)ΕΚΟ ρεπο
Στενο πριν το Κρεολη "πιπινι άχαρο περπάτημα" ρεπο
Σελλ κανονικα με τζιν σορτς του κωλου(κυριολεκτικά)
3ΧΧΧ με κολλάν LSD ή ματζικ μασρουμς
ΖΕΝ ρεπο (μόνιμα)
Μαρμαριδης (αδεια )
Cocomat ΝΕΑ άφιξη νταρντανα ξανθια ψιλοΡομποκοπ
Πεζοφαναρο duo α.α
Αλφαμπανκ ξανθιά μυταρου α.α.
Πρώην Μαννετι παρούσα..
Παίρνουν ρεπό για clubbing...
ελα τυπε εγω περασα πριν καμμια ωρα τι θες να μαθεις?κανείς; και θέλω να βρω σήμερα το σγουρομάλικο το πιτσιρίκι...