- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Παντως χωρίς να ειμαι κανένα ειδήμων, Απο την μικρή εμπειρία μου σε Ελλάδα και εξωτερικό λίγα κορίτσια βγάζουν τέτοια καβλα σαν τη Λολα. Κρίμα να το χάσαμε το μωρο....
και χθες ειχε 2 με 3 κει περα
Η Λόλα είναι Αλβανία μάγκες δεν θα έρθει πάλι. Τουλάχιστον έτσι λεει
Ελα ρε...Αυτες πρεπει να τις παντρευτεις πρωτα και μετα να τις γαμησεις...Προσεχε φιλε ;)Δεν θα σκάση καμία μπουργκα στην παραλιακή ?
Πέρασμα την περασμένη εβδομάδα από παραλιακή ύψος Κρεολή κοντά στην Γλυφάδα. Ώρα 02:00 πρωινή.
Αρχικά στο ρεύμα προς Γλυφάδα κοντά στο βενζινάδικο της ECO κοντοπούτανο μικρό που ακούει στο όνομα Στέλλα. Μελαχρινό, τσαχπίνικο με κατσαρό μαλλί, μικρό στήθος "γεμάτη" περιφέρεια. Ο τιμοκατάλογος υπηρεσιών αμάξι 30 πίπα με προφύλαξη 50 σεξ και ξενοδοχείο με 80. Στο αμάξι παίζει και πίπα χωρίς (τελειωτικό) επίσης στα 50.
Ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Shell. Εκεί παίζουν δύο τεμάχια, τούμπανα και τα δύο!!!!
Αμάντα καστανή, γύρω στα 35, μπουτάρες, κωλάραααα φορούσε μίνι φούστα με κόκκινες τρίπατες γόβες. Ωραίο τυπάκι δήλωσε εκ Λαρίσης. Τιμοκατάλογος ξεκινάει από 50 σε αμάξι (πίπα με & σεξ) και ανεβαίνει +20€ 69, +30€ πίπα χωρίς (δηλαδή για όλα αυτά στο αμάξι 100€) +50€ πρωκτικό! ενώ για ξενοδοχείο οι τιμές αρχίζουν από 100€ για το βασικό και ανεβαίνουν με τον ίδιο ρυθμό (φτάνεις τα 200€ χωρίς το Hotel).
Έλενα ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, γύρω στα 30, τρελό τούμπανο επίσης με μπουτάρες, κωλάρα (φόραγε καυτό σορτσάκι ) τρομερό σκέρτσο!!!
Οι τιμές και εδώ ανάλογες με την Αμάντα.
μηπως ξεπερνανε κοιλας τα call girl, λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλοοι τιμες πλησιαζουν τα call girl οταν τις παμε σε χοτελ καλυτερα πλατεια λαυριου
καλα ναι, απλα λεω οτι σε αρκετες περιπτωσεις ξεπερνανε και ενα call girlβασικα ελευθερη αγορα ειναι οτι θελουν ζητανε
βασικα ελευθερη αγορα ειναι οτι θελουν ζητανε
αμα το πας με τη ψυχρη λογικη μαλακια ειναι, απλα καποιοι τη βρισκουν με την ολη διαδικασιαΕλεύθερη αγορά είναι συμφωνώ..ότι υπάρχει κάποιος που συνεχίζει και τα δίνει για να τα ζητάνε ακόμα μου κάνει εντύπωση
Ελεύθερη αγορά είναι συμφωνώ..ότι υπάρχει κάποιος που συνεχίζει και τα δίνει για να τα ζητάνε ακόμα μου κάνει εντύπωση