Καλημέρα τουλάχιστον αυτοί που θέλουν να κάνουν τους δημοσιογράφους ας μας διάβαζαν και λίγο κάτι θα μάθαιναν !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 882K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
Καλημέρα τουλάχιστον αυτοί που θέλουν να κάνουν τους δημοσιογράφους ας μας διάβαζαν και λίγο κάτι θα μάθαιναν !!!!
σωστός!!τόσος κόπος να πηγαίνει χαμένος??
ακουσα για πτωση τιμης ( γλυφαδα εως fever ) απο 50ε στα 30ε Ισχυει κατι τετοιο ?
ισχυει οντως αυτο ; αν ναι θα περασω σημερα να τεσταρω
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.555
- Πόντοι
- 6.515
ισχυει οντως αυτο ; αν ναι θα περασω σημερα να τεσταρω
αν σου πουν μα... μου... πες τους το διαβασα στο site τυπε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.523
- Πόντοι
- 1.206
Auti stin Printec απ εξω τι λεει;(ΣΚΑΙ)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα χτες το βράδυ 12 30 πέρασμα από Τροκαντερό εθεάθησαν 2 τεμάχια στο ρεύμα προς Γλυφάδα αλλά δεν πρόλαβα να εκτιμήσω όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ενημερώνει . Κατάθεση έγινε στην Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου kreoli κοντώ πουτανο ΑΠ 30 ακα με κατάποση
Καλημέρα και καλή εβδομάδα χτες το βράδυ 12 30 πέρασμα από Τροκαντερό εθεάθησαν 2 τεμάχια στο ρεύμα προς Γλυφάδα αλλά δεν πρόλαβα να εκτιμήσω όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ενημερώνει . Κατάθεση έγινε στην Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου kreoli κοντώ πουτανο ΑΠ 30 ακα με κατάποση
στο ρευμα προς γλυφαδα ; που περιπου ;
Blahnik
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πριν λίγο μία μελαχρινή μαύρα μαλλιά τέλειο κορμάκι μετά των Μαρμαρίδη, ξέρει κανείς τι παίζει από υπηρεσίες? ζητάει 30 τσιμπούκι, 50 αυτοκίνητο και 60+15 ξενοδοχείο. σκέφτομαι να την δοκιμάσω
Καλησπερα,
Νέοπας εδω,
Στο Μαρμαρίδη παρατηρω οτι παιζουν 3 ημερησιες (μετα τις 13.30) αλβανικης καταγωγης τα 2/3 ;)Λογικα και το 1/3 που απομενει ετσι θα ναι!
Απο αυτες παιζει μια ξανθο μαλλουσα κοντα 30, μια μαυρομαλλουσα κοντα 30 και μια ξανθομαλλουσα που ειναι πιο πουροφατσα!
Απο τιμες παει 50+15 ξενοδοχειο (εχει κανα δυο παρακειμενα) και αν θες anal ανεβαινει ....
Προτεινω αυτην με τα μαυρα μαλια .... τσιμπουκωνει καλα (με καποτα ) και δουλευει τελεια κωλοτρυπιδα!
Αυτα ελπιζω να βοηθησα λιγο!
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Εννοείς μια κοντούλα πιτσιρικα που κάθεται στην στάση δίπλα στην ΕΚΟ(ρεύμα προς Γλυφάδα)?Καλημέρα και καλή εβδομάδα χτες το βράδυ 12 30 πέρασμα από Τροκαντερό εθεάθησαν 2 τεμάχια στο ρεύμα προς Γλυφάδα αλλά δεν πρόλαβα να εκτιμήσω όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ενημερώνει . Κατάθεση έγινε στην Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου kreoli κοντώ πουτανο ΑΠ 30 ακα με κατάποση
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Εγω παντως ρευμα προς Γλυφαδα δεν εχω πετυχει ποτε κατι (κατεβαινω μετα τις 12¨00 το βραδυ)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.523
- Πόντοι
- 1.206
Είδε κανεις αυτην την ξανθια πριν τον ΣΚΑΙ;
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
Μια ξανθια διπλα σε ενα πρατηριο Shell λιγο πριν την Γλυφαδα την ξερει κανεις ?
50+φπα
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
50+φπα
Πεταχτα την εχω δει κανα δυο φορες αλλα δεν μπορω να σταματησω.......Δεν ειναι πουθενα εδω καμια φωτο ετσι ?
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
αυτή που λες ήταν πριν μήνες μπροστά από το παλιό αεροδρόμιο!!από εμφάνιση κάτι λέει από υπηρεσίες όμως δεν γνωρίζω
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
πολυ παλια καραβανα η συγκεκριμενη.
την εχω πετυχει αρκετες φορες . σταματησα και μια φορα αλλα δεν πηρα .
δεν πρεπει να λεει πολλα απο υπηρεσιες απο μαπα ψιλοβλεπεται παντως.
πολυ καλυτερη της ειναι η αμαντα πιο πισω στο κρεολη αλλα εχει τσιμπησει τιμες στον θεο
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
πολυ παλια καραβανα η συγκεκριμενη.
την εχω πετυχει αρκετες φορες . σταματησα και μια φορα αλλα δεν πηρα .
δεν πρεπει να λεει πολλα απο υπηρεσιες απο μαπα ψιλοβλεπεται παντως.
πολυ καλυτερη της ειναι η αμαντα πιο πισω στο κρεολη αλλα εχει τσιμπησει τιμες στον θεο
Επιβεβαιώνω για την αμάντα είναι όντως πολύ καλή σε εμφάνιση αλλά από τιμές απλησίαστη..
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Εδώ και κανά τρίμηνο περίπου,είναι μια πιτσιρίκα(μαυρομάλλα και κοντούλα)που κάθεται στο ύψος του Κρεολή,στο ρεύμα προς Γλυφάδα.Στέκεται στην στάση δίπλα από μια ΕΚΟ που υπάρχει εκεί.Δεν έχω σταματήσει για ινφο.
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Μετά τις 22.00 σίγουρα.
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η ξανθια ποθ λετε ειναι η Ελενα και δηλωνει Ελληνιδα. Εχω γραψει πιο πισω γι αυτην. Κποιοι συναγωνιστες ειπαν για παρουσιες στο ρευμα προς Γλυφαδα. Μπορει κανεις να ενημερωσει καλυτερα? Επισης εχει χαθει η Λολα απεναντι απο το kitchen bar στη μαρινα. Ξερουμε κατι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις