Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.108
Πόντοι
6.515
χθες βραδυ μετα 11.30 εντυπωσιακη ψηλη με κοντο φουστακι, ψιλοτακουνα στη Shell μετα τη γλυφαδα, κουνιοτανε χασκογελαγε...

παρα κατω μετα το μαρμαριδη σε διαφορετικα σημεια 2 κορμια με κολαν, ψιλοτακουνα με κινητα στο χερι...

Κηφισσος μετα τα πρακτορια καλλιγραννη νεαρα, μινι, και σταματημενος ταριφας να διαπραγματευεται ...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Καλησπερα Κε Κλωνε, και σε εσενα καλο βραδυ...

(μεταξυ μας αυτα ολα ετσι? Ξερεις εσυ...Εγω δεν ξερω τιποτα. Ουτε απο εδω μεσα αλλα ουτε και απο εξω).

Ποιανου κλωνος ειμαι για πες να γελασω για να μην σε... :badair: :badair:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ και εγώ με τους κυρίους από πάνω μέτρια πράγματα μόνο φουρέιρα έλεγε και αυτή άφαντη πλέον

Η Φουρειρα ηταν απο τις μετριες προς καλες ισως......εχουν πει πολλες φορες για τα πολυ καλα τεμαχια.....τουλαχιστον αλλα 3-4, + 1 τελευταια

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
χθες βραδυ μετα 11.30 εντυπωσιακη ψηλη με κοντο φουστακι, ψιλοτακουνα στη Shell μετα τη γλυφαδα, κουνιοτανε χασκογελαγε...

παρα κατω μετα το μαρμαριδη σε διαφορετικα σημεια 2 κορμια με κολαν, ψιλοτακουνα με κινητα στο χερι...

Κηφισσος μετα τα πρακτορια καλλιγραννη νεαρα, μινι, και σταματημενος ταριφας να διαπραγματευεται ...
σε ποιο ρευμα προς αθηνα?

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Η Φουρειρα ηταν απο τις μετριες προς καλες ισως......εχουν πει πολλες φορες για τα πολυ καλα τεμαχια.....τουλαχιστον αλλα 3-4, + 1 τελευταια

Πάντως το τελευταίο χρόνο σίγουρα μην πω παραπάνω δεν υπάρχουν καλά τεμάχια που να αξίζουν και για τα λεφτά που ζητάνε

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πάντως το τελευταίο χρόνο σίγουρα μην πω παραπάνω δεν υπάρχουν καλά τεμάχια που να αξίζουν και για τα λεφτά που ζητάνε
2 ηταν οι καλες...Βουλγαρες πισω απο Μαρμαριδη...Εφυγαν λογω Αλβανικου Μπλοκ και πηγαν στην ΕΒΓΑ Ι. Οδο.  Εκει εκατσαν 5 μηνες. Τις εβλεπα πολυ συχνα, μιας και το μερος εκει πισω απο το εργοατασιο προσφεροταν για ρομαντικο οδηγημα...Οταν εβαλε χερι η ΕΒΓΑ στον δημο, εφυγαν. Ουτε που ξρω που πηγαν. Τα τηλεφωνα τους, εκλεισαν...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η αληθεια ειναι οτι μονο αλβανιδες δουλευουν εγω θελω ρουμανακια γι αυτο η παραλιακη δε μου κανει

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.287
Πόντοι
1.106
Έλα να βγαίνουν τα καταδρομικά έξω για κατασκοπεία..δεν την έχω πετύχει ακόμα, επειδή στο σημείο έχει δυο αλφα μία στην γωνία πριν το στενό και μία στο περίπτερο φαντάζομαι λες την δεύτερη σωστά συνάδελφε?
Ανάμεσα αλλα δεν ξαναφανηκε εκτοτε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.287
Πόντοι
1.106
Παραλιακη συνηθως γεμίζει καλοκαιρι
Το επιπεδο ειναι σε σχεση με τι;;Με τη Συγγρου το Ρουφ το τρίγωνο;
Ολα σχετικά ειναι
Παντου υπάρχουν επιλογες για ολα τα γούστα
Οι τιμες τωρα ειναι αλλο θεμα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ολα σχετικά ειναι

στο μπουρδελακι με 20 γαμας καλυτερες με υπηρεσιες χιλιες φορες ανωτερες
στο δρομο μονο φολες
μονο αν εχεις φετιχ με αυτοκινητο αξιζει και εγω καμια φορα γι αυτο το λογο παω κατα τ αλλα πεταμενα λεφτα

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Ολα σχετικά ειναι

:hi: ισχύει αυτό για το καλοκαίρι και εννοείται έχεις δίκιο στο θέμα των επιλογών!
για το επίπεδο σε σχέση με πιο παλιά έλεγα εγώ ότι έχει πέσει δεν συγκρίνω με άλλες περιοχές γιατί δεν έχω εικόνα

Christos255

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα μαγκες.. προσπαθησα να διαβασω οσο πιο πολλες σελιδες μπορεσα για να βγαλω νοημα πως να κινηθω σαν νεος στην πιατσοβολτα.. αλλα δεν τα καταφερα.. εχω κανει δυο τρεις περατζαδες παραλιακη και εχω καταφερει να βρω μονο 2 κορασιδες (μια κοντα στις δυο alpha bank και μια εξω απο eurobank κοντα στον φλοιβο).. μηπως θα μπορουσε καποιος πιο εμπειρος της παραλιακης να με ενημερωσει με ενα προσωπικο μηνυμα η εδω .. ξερω ειναι βαρετο να λετε τα ιδια κ τα ιδια αλλα ενα περιληπτικο κειμενακι θα βοηθουσε τους νεους .. ευχαριστω ..

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
Καλημερα μαγκες.. προσπαθησα να διαβασω οσο πιο πολλες σελιδες μπορεσα για να βγαλω νοημα πως να κινηθω σαν νεος στην πιατσοβολτα.. αλλα δεν τα καταφερα.. εχω κανει δυο τρεις περατζαδες παραλιακη και εχω καταφερει να βρω μονο 2 κορασιδες (μια κοντα στις δυο alpha bank και μια εξω απο eurobank κοντα στον φλοιβο).. μηπως θα μπορουσε καποιος πιο εμπειρος της παραλιακης να με ενημερωσει με ενα προσωπικο μηνυμα η εδω .. ξερω ειναι βαρετο να λετε τα ιδια κ τα ιδια αλλα ενα περιληπτικο κειμενακι θα βοηθουσε τους νεους .. ευχαριστω ..

Οπως τα λες, κανεις περατζαδα και αν δεις κατι καλο, μιλα του και χτυπα το επιτοπου
μου εχει τυχει αρκετες φορες να περσω και ή να ειναι απασχολημενη ή να μην προλαβω να φρεναρω και μεχρι να κανω αναστροφη η κοπελα πεταξε(γενικα μιλαω)
οσο για γουστα σταματας σε οτι σε ιντριγκαρει

vg777777777

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
πριν λίγο μία μελαχρινή μαύρα μαλλιά τέλειο κορμάκι μετά των Μαρμαρίδη, ξέρει κανείς τι παίζει από υπηρεσίες? ζητάει 30 τσιμπούκι, 50 αυτοκίνητο και 60+15 ξενοδοχείο. σκέφτομαι να την δοκιμάσω

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
πριν λίγο μία μελαχρινή μαύρα μαλλιά τέλειο κορμάκι μετά των Μαρμαρίδη, ξέρει κανείς τι παίζει από υπηρεσίες? ζητάει 30 τσιμπούκι, 50 αυτοκίνητο και 60+15 ξενοδοχείο. σκέφτομαι να την δοκιμάσω
κοντο μαλλι καρε φιλε? γυρω στα 40?

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
ακουσα για πτωση τιμης ( γλυφαδα εως fever ) απο 50ε στα 30ε Ισχυει κατι τετοιο ?  :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom