You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
τις τελευταιες μερες εχω μπανισει ενα τεμαχιο να αραζει στο πεζοδρομιο που συνανταει η παλια παραλιακη την καινουργια,πριν απ τον φλοισβο..
....... χθες το απογευμα περιπου στις 8 στο πιο πανω σημειο ...εθεαθη νεαρα καλλιγραμη - με σορτσακι, μακρυα μαυρα μαλλια - ειμουν τερμα αριστερα και δεν μπορουσα να τσεκαρω!!! ....
γνωριζει κατι κανεις?!
....... χθες το απογευμα περιπου στις 8 στο πιο πανω σημειο ...εθεαθη νεαρα καλλιγραμη - με σορτσακι, μακρυα μαυρα μαλλια - ειμουν τερμα αριστερα και δεν μπορουσα να τσεκαρω!!! ....
γνωριζει κατι κανεις?!
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
τις τελευταιες μερες εχω μπανισει ενα τεμαχιο να αραζει στο πεζοδρομιο που συνανταει η παλια παραλιακη την καινουργια,πριν απ τον φλοισβο..
γνωριζει κατι κανεις?!
και εγώ την πέτυχα και μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν νωρίς κατά τις 9..αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω είχα πάρει φόρα
ANTONISBASILEIOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Γ Εθνική με τιμές Α
Γ Εθνική με τιμές Α
Α -ΑΓΓΛΙΑΣ
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
Γ Εθνική με τιμές Α
Το θέμα είναι να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα...αλλιώς οι τιμές εκεί θα μένουν
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ουτε οι τιμες θα πεσουν εκει, αλλα ουτε και οι υπηρεσιες θα αναβαθμιστουν. Τα παντα ολα ξεπετες του κερατα....Το θέμα είναι να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα...αλλιώς οι τιμές εκεί θα μένουν
καλησπερα,δεν πολυγραφω,χρονια παρακολουθω το site και ακομα πιο πολλα στο αθλημα,ενα πραγμα που δεν εχω κανει πολλες φορες (5-10 συνολο) ειναι να παρω απο δρομο...
για αρκετα χρονια πηγαινω 5 με 6 φορες την βδομαδα το βραδυ παραλιακη(πειραια-γλυφαδα) αλλα ποτε δεν σηκωσα.......το τελευταιο καιρο κουνιεται στο κρεολη συστηματικα ενα τεμαχιο(αμαντα),ειχα πει οτι αυτο θα το παρω......
εχτες με εχει βγαλει ο δρομος χαιδαρι κατα τις 02:00,τελειωνω απο κατι αλλα και μου ρχεται να στριψω για περιστερι στο χαλαρα,δεν το κανω και κατεβαινω παραλιακη για γυρισμο.....
με το που πιανω εκει κοντα,κανω δεξια για ναμπω στην στροφη μεσα(για αγια σκεπη),αφου μπαινω δεν βλεπω κατι στο πεζοδρομιο και στο φαναρι της αγιας σκεπης κανω επιτοπου,
σηκωνω το κεφαλι δεξια οπως προχωραω και βλεπω απεναντι απ το περιπτερο(απ την μεσα μερια) ενα αμαξι να ψιλοσταματαει καποια να του μιλαει απ εξω και κατι τετοια...
δεν δινω σημασια,βαριεμαι να ξαναγυρισω(μηχανη-κρυο).....εκει ομως μαλλον κατι παιζει.......παραλιακη ευθεια περναω απ το πλαταιακι(απενατνι απο shell)ενα καυλακι ομορφο,
πρεπει να ηταν το μικρο αλβανακι που αναφερετε εδω,καλο αν και απο μακρια....συνεχιζω πιο περα ενα που δεν ειχα ξαναδει....σιγουρα ειχε και αλλες,αλλα εγω ειμαι στο αντιθετο ρευμα
και αυτο το τιμουν οι πουτανες μονο τα καλοκαιρια......φτανω κρεολη,βγαζω φλας να στριψω και απο μακρια προσπαθω να δω αν ειναι εκει,καθως προσεχα και να μην γινω
η πινακιδα του ταξιτζη που ειχα μπροστα μου...φτανω φαναρι,αφαντη,δεν περνανε 10 δευτερολεπτα και να την μεσα απο την πλατεια....
περναω κοκκινο και με το συναντιομαστε αραζω αριστερα σβηνω και σηκωνω ζελατινα....πως σε λενε εσενα της λεω...λεει αυτη αμαντα,50 στο παρκινκ 100 ξενοδοχειο....δεν γελασα,ουτε
για το παρκινκ ουτε για τις τιμες........τις λεω τι παρκινκ αφου βλεπεις μηχανη....μου λεει εχει ενα οικοπεδο εδω.....ειχα την καυλα που την βλεπω καθε μερα σχεδον,μου πε και για εξωτερικο χωρο,
πολυ θελει ο ανθρωπος....τι που ειχε ψωλοκρυο,την κοιταω και τις λεω παμε..........αραζω απεναντι απ το οικοπεδο και βλεπω ενα αμαξι με εναν τυπο μεσα να τρωει να πινει,μεχρι να βγαλω κρανος εχει
ερθει αυτη(σιγα μην ανεβαινε)....της λεω δικο σου ο τυπος,μου λεει οχι,δεν εχω δικο μου....συνεχιζω να μην γελαω...της λεω δεν εννοω γκομενος,μου λεει δεν ειναι δικος μου,της λεω και γω
κακο αυτο,καλυτερα να ταν δικος σου........μπαινουμε,προσπαθει να περπατησει μες τα κατσαβραχα με τα τακουνια...παμε πισω απ το δεντρο παραταω το κρανος κατω και αρχιζουμε.....
της λεω ειμαι μιση ωρα πανω στην μηχανη και το χω δαγκωσει,δυσκολη σε βλεπω.....μου λεει σε δεκα λεπτα θα στον εχω φτιαξει....σηκωνει το μινι,κατεβαζει καλτσον λεω με κρυοπαγηματα θα φυγει αυτη απο δω και αρχιζει να με φιλαει σε λαιμο μεχρι αυτια,δεν φιλαει στομα....αφου παιζει λιγο με φιλια και τα χερια της απ εξω,κατεβαινει....βγαζει προφυλακτικο και την κοιταω καλα-καλα....τις λεω που θα το βαλεις αυτο,δεν εχει σηκωθει καν...μου λεει σωπα μωρε,θα το καταφερουμε,την αφηνω και γω.....να πω εδω οτι σε οτι και αν ειπαμε σου μιλαει ομορφα......πραγματικα το εβαλε και αρχισε να γλυφει...μπραβο λεω.....στο γλυψιμο καλη,ακουμπουσε λιγο καποιες φορες δοντι.......που δεν ξερω αν ετρεμε το στομα της απο το κρυο ή το ακουμπουσε πιο πολυ και ειχε μουδιασει ο πουτσος μου απο το κρυο και δεν καταλαβαινα .....μολις το σηκωνει λιγο αρχιζει χωρις χερια γερα και με dt...εριχνε αρκετα καλες ματιες,πηγαινε εγλυφε αρχιδια,στον επαιζε και σε κοιταγε,ξανα μεσα στο στομα,ξανα αρχιδια,γενικα το παλευε αρκετα.....αφου ψιλοσηκωθηκε αλλα οχι αρκετα,μου λεει θα με γαμησεις...της κανω ενα νευμα,γυρναει και νομιζω οτι μου κανει πλακα.....εκει που δεν ειναι καλα σηκωμενος,εκεινη σκυμενη προσπαθει να σταθει στα τακουνια μεσα σε χωματα πετρες και φυτα,κανει δυο κινησεις και τον βαζει μεσα της :o......μπραβο παλι στο κοριτσι.........αν δεν κρατουσα την μεση της θα χειροκροταγα......κολαρακι αρκετα καλο,λιγο πλαδαρο,απο αφη πολυ ωραια αισθηση.....ειχε σφυξει και απο το κρυο........προσπαθωντασ να καταλαβω τι γινεται,εχουμε βρεθει πισω απο ενα δεντρο,αυτη με σηκωμενο το μινι και κατεβασμενο το καλτσον και το κυλοτακι....και γω,με το μπουφαν της μηχανης απλα ξεκουμπωμενο,μια κουκουλα στο κεφαλι απ την μπλουζα την απο μεσα και κατεβασμενο λιγο το παντελονι,το ισοθερμικο,μποξερακι και ενα κρανος διπλα μου κατω.......ετοιμος ημουνα να φωναξω τον μαγκα της απ εξω να μας τραβηξει μια φωτογραφια....και γω τοσα χρονια πηγαινοερχομαι,χριστουγεννιατικα μου ρθε.........τελος παντων την περνω λιγη ωρα και χυνω.......ρωταω για τηλεφωνο για να δω και υπαρχει και συνεχιζω για προγραμματα..........λοιπον,50 να την παρεις ορθια ή παρκινκ,50 για πιπα χωρις πλαστικο αλλα δεν την χυνεις στο στομα(παλι δεν γελασα),+30 ειναι και η πιπα χωρις και μετα γαμησι,+50 κωλος,100 ξενοδοχειο για μιση με 35 λεπτα μια φορα,τα extra τα ιδια,δεν θυμαμαι για την δευτερη φορα,καθως τα λεμε μου λεει οτι ξεχασα να σου πω,αν ειναι πρωινες ωρες ειναι συν 50 το ταξι.....τις λεω δηλαδη για να σε παρουμε εσενα 1ωρα στο ξενοδοχειο,πρωινη ωρα,με ακαποτα τσιμπουκια,κωλο και δευτερη φορα θες 250-300 κατοσταρικα......εκει μαλακες γελασα........καπου την ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε απο λαρισα.........
Γενικα επειδη κουνιεται πολυ,πιστευα οτι θα ναι φολα,οπως σριπτιτζαδικα,κωλομπαρα,στουντιο κτλ....που κατα μεγαλο ποσοστο τα στραπατσα ερχονται απο κει που βλεπεις πολυ φως.........παντως το παλευει,ξερει να κινηθει και δεν μπορεις να την πεις ξεπετα......αυτα οσο αφορα με εμενα...
Εύγε φίλος!!Απ'τις καλύτερες περιγραφές!
Christina1960
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παραείναι ακριβή η κυρία πάντως...
ισχυει αρκετα ακριβη για τα σημερινα δεδομενα. αρκετα ομιλιτικη στο σεξ για οσους τους ενδιαφερει και τους ξενερωνει η μουγκα γενικα. καλη περιπτωση αλλα πρεπει να ριξει τιμες. αλλα για να παραμενουνε εκει οι τιμες εδω και 2 χρονια σημαινει οτι εχει βρει στανταρ πελατολογιο
κανανε δουλεια παλι τα φιλαρακια μας
γνωριζει κατι κανεις?!
Μία φορά που σταμάτησα, είδα πολύ άσχημη φάτσα και ιδιαίτερα λεπτά πόδια. Οι τιμές, κλασικές της περιοχής. 40-50
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω ποιες και αν όντως έπιασαν κάποιες τις προάλλες,απόψε πάντως από Γλυφάδα εως Καλαμακίου όλες οι γνωστές ήταν στα στέκια τους.Plus μια καινούρια πιτσιρίκα στο ρεύμα προς Γλυφάδα,στο ύψος του Κρεολή λίγο πριν την ΕΚΟ.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Δεν ξέρω ποιες και αν όντως έπιασαν κάποιες τις προάλλες,απόψε πάντως από Γλυφάδα εως Καλαμακίου όλες οι γνωστές ήταν στα στέκια τους.Plus μια καινούρια πιτσιρίκα στο ρεύμα προς Γλυφάδα,στο ύψος του Κρεολή λίγο πριν την ΕΚΟ.
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
Νομίζω τις πιάνουν τις κρατάνε για λίγο, τρώνε πρόστιμο, τις αφήνουν την ίδια μέρα αυτές ξαναβγαίνουν και περιμένουν το δικαστήριο..κααααι ξανά από την αρχή...
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Και άντε τις κοπέλες το καταλαβαινω να τις αφήνουν.Τους νταβάδες όμως?Εκτός αν δουλεύουν μόνες τους
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
Και άντε τις κοπέλες το καταλαβαινω να τις αφήνουν.Τους νταβάδες όμως?Εκτός αν δουλεύουν μόνες τους
κάποιες ναι κάποιες όχι..για τους νταβάδες συμφωνώ και εγώ απορώ
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
περασμα χθες τη νυχτα , οχι πολλες κοπελες αλλα και οσες ηταν τα ιδια και τα ιδια .. 50αρια ζητανε , μυαλο δεν βαζουν
Εγώ έχω σταματήσει και να περνάω πλέον..σιγά μην βάλουν μυαλό εκεί πέρα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις