Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Παιδια αυτες οι κοπελιες στην SHELL τι ωρα βγαινουν??..γιατι για οικογενειαρχες πρεπει να κανουν ειδικο μεσημεριανο ωραριο!!

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Παιζει να δινουν κινητο για ραντεβου η μονο εαν θα τις πετυχεις?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω εδωσα μια πιπα σε μια αλβανιδουλα με ενα 30αρι τις προαλλες αλλα δεν το ειχε και πολυ.εκει απεναντι απο τη σελ πρεπει να ταν.και πιο κατω ειναι το φαναρι που πας απεναντι στο παρκινγ στη μαρινα του φλοισβου νομιζω οτι ειναι αυτη δεν ειμαι σιγουρος.πιο κατω ειχε αλλες δυο αλβανιδουλες μια καστανη ψιλοχοντρουλα και μια μελαχροινη πιο ωραια που μιλαει στ αγγλικα για καποιον αδιευκρινηστο λογο
και πιο πισω παλι αλβανιδουλες εχει , εχουν παρει την πιατσα ολες τους :2funny:

κατι ασχετο σας αρεσει και σας να σας παιρνουν πιπα ενω οδηγειτε?
παντως δεν το κανουν ολες καποιες ντρεπονται η φοβουνται αλλα τρωνε μαυρο απο μενα

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
:
κατι ασχετο σας αρεσει και σας να σας παιρνουν πιπα ενω οδηγειτε?
παντως δεν το κανουν ολες καποιες ντρεπονται η φοβουνται αλλα τρωνε μαυρο απο μενα

Ριψοκίνδυνο σε βλέπω, με τους κωλόδρομους που έχουμε σίγουρα θα πέσεις σε καμιά λακούβα και τότε παίζει και να σφίξει τα δόντια η τύπισσα με ότι...υπάρχει ανάμεσα τους  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ριψοκίνδυνο σε βλέπω, με τους κωλόδρομους που έχουμε σίγουρα θα πέσεις σε καμιά λακούβα και τότε παίζει και να σφίξει τα δόντια η τύπισσα με ότι...υπάρχει ανάμεσα τους  :grin:

οχι ρε τυπε ειπαμε,απλα μερικες δεν γουσταρουν και δεν το κανουν

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291

:2funny: :2funny: και κάπως έτσι μένεις με το πουλί στο χέρι...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εκεί στην παραλία στο ρεύμα προς Πειραιά 200μ περιπου πριν το Κρεολή πιατσάρει μια πιτσιρίκα αλβανίδα λογικα, καμιά 20αρια χρονων που όταν την πετύχαινα ή μιλούσε με τις ώρες με τα αυτοκίνητα ή τη φόρτωνε κάποιος... Λέω θα είναι κάνα καλό κομμάτι οπότε μια μέρα την πέτυχα και της μίλησα...

Εμένα μου φάνηκε κάτω του μετρίου προς αρκετά ασχημη θα έλεγα. Επίσης περπατούσε στραβά σαν κουτση μάλλον γιατί δυσκολευόταν λόγω τακουνιού... Και 30 η 40 ευρώ μου είχε πει αν θυμαμαι καλα γιατι μολις εκοψα καλα τη φατσα την εκανα ευγενικα....
Απορω με το γουστο καποιων ανθρωπων. Η αλλη τουλαχιστον λιγο πιο μετα στη Σελλ ειναι πολυ πιο ομορφη αν και ζηταει 50αρι...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
εγω εδωσα μια πιπα σε μια αλβανιδουλα με ενα 30αρι τις προαλλες αλλα δεν το ειχε και πολυ.εκει απεναντι απο τη σελ πρεπει να ταν.και πιο κατω ειναι το φαναρι που πας απεναντι στο παρκινγ στη μαρινα του φλοισβου νομιζω οτι ειναι αυτη δεν ειμαι σιγουρος.πιο κατω ειχε αλλες δυο αλβανιδουλες μια καστανη ψιλοχοντρουλα και μια μελαχροινη πιο ωραια που μιλαει στ αγγλικα για καποιον αδιευκρινηστο λογο
και πιο πισω παλι αλβανιδουλες εχει , εχουν παρει την πιατσα ολες τους :2funny:

:2funny:
Τα χεις κανει πουτανα-δεν καταλάβαμε τιποτα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Εγω παντως τη Νικη την πηρα Σεπτεμβρη 50 πιπα ακα και σεξακι στο αμαξι. Οσα και τη Λολα. Δε συγκρινονται παντως..... Η Λολα ειχε χαθει και το καλοκαιρι και μ ειπε οτι ειχε θεματα με μπατσους....
Ναι οντως !!!!
Δεν συγκρίνονται!!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Παιδια αυτες οι κοπελιες στην SHELL τι ωρα βγαινουν??..γιατι για οικογενειαρχες πρεπει να κανουν ειδικο μεσημεριανο ωραριο!!
Μετά τις 12:00 τη νύχτα ή και αργότερα. Πάντως όταν περίμενα εκεί έσκασε μύτη ο γαλατάς με το μπλε καρούμπαλο (μπατσάδικο) με αναμένο το καρούμπαλο μέσα από το στενό που βγαίνει πάνω στο τρίγωνο πεζοδρόμιο. Όταν πήρε δρόμο, εμφανήστικε η ξανθιά την οποία την φόρτωσε αμέσως κάποιος. Επίσης γέρος πάνω από 80 ερχόταν συνέχεια στο πεζοδρόμιο κάνοντας τζοκινγκ, έκοβε κίνηση και έφευγε. Περιζήτητη φαίνεται να είναι η Λόλα.

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Μετά τις 12:00 τη νύχτα ή και αργότερα. Πάντως όταν περίμενα εκεί έσκασε μύτη ο γαλατάς με το μπλε καρούμπαλο (μπατσάδικο) με αναμένο το καρούμπαλο μέσα από το στενό που βγαίνει πάνω στο τρίγωνο πεζοδρόμιο. Όταν πήρε δρόμο, εμφανήστικε η ξανθιά την οποία την φόρτωσε αμέσως κάποιος. Επίσης γέρος πάνω από 80 ερχόταν συνέχεια στο πεζοδρόμιο κάνοντας τζοκινγκ, έκοβε κίνηση και έφευγε. Περιζήτητη φαίνεται να είναι η Λόλα.

Χα χα Την εκανα διασημη.....

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Έχει κανείς εμπειρία από την Ιωάννα(μάλλον Βουλγάρα)που κάθεται 2 στενά πριν το φανάρι της Καλαμακίου?Ζητάει 30 για στοματικό και 60 για ξενοδοχείο.Αξίζει?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Έχει κανείς εμπειρία από την Ιωάννα(μάλλον Βουλγάρα)που κάθεται 2 στενά πριν το φανάρι της Καλαμακίου?Ζητάει 30 για στοματικό και 60 για ξενοδοχείο.Αξίζει?
Ελα, φιλε καλημερα... Φορτωμα στο αμαξι φιλε (και αν)και τιποτα αλλο με δαυτην. Εγω την εβαλα μεσα, που ειπε πιπα 40ε(για χοτελι δεν ρωτησα μιας και ειμαι εκτος εδρας εκει κατω). Μολις τον εβγαλα αρχισε να τον παιζει με τα χερακια της. Παει να βγαλει προφυλακτικο (την αφησα να το ανοιξει) Της ειπα οτι για πιπα σε πηρα οχι για το καλο του χρονου. Μου λεει πιπα θα σου κανω. Της εδωσα 20 και την περασα απεναντι στο ποστο της. Δεν λεω φιλε, εκει εχει κατι εμφανισιμα καλα καλντεριμια, αλλα ρε φιλε ειναι ολες της μεγαλης ξεπετας. Παντως αν καυλωνεις με το ντυσιμο της τοσο πολυ, πες της χοτελι με 50. Για μενα (μονο για μενα) δεν αξιζει καμια απο εκει κατω. Εκτος αν βρεις την Ελλη την μιλφαρα της παλαιας σχολης μαυρο μαλλι καρε μεγαλο κωλο μικρο βυζι- pet city) , την παρεις και 2η φορα τοτε κατι κανεις...Κατα τα αλλα ειναι ενα αθλημα που το εχω παρατησει χρονια, γιατι γαμηθηκαν οι γειτονιες αυτες γενικα  με το μπηκαν τα Αλβανια στο παιιχνιδι. Αυτα φιλε μου....

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χθες το βράδυ στο ύψος του βενζινάδικου του Shell
ήταν μια αλβανίδα με μαύρο καρέ μαλλί, καλό τεμάχιο 

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Χθες το βράδυ στο ύψος του βενζινάδικου του Shell
ήταν μια αλβανίδα με μαύρο καρέ μαλλί, καλό τεμάχιο 
απο εμφανιση ειναι οι περισσοτερες παρα πολυ καλα σκυλια. Αλλα υπηρεσιες του κωλου, φιλε... :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!