giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Παιδια αυτες οι κοπελιες στην SHELL τι ωρα βγαινουν??..γιατι για οικογενειαρχες πρεπει να κανουν ειδικο μεσημεριανο ωραριο!!
Παιζει να δινουν κινητο για ραντεβου η μονο εαν θα τις πετυχεις?
:
κατι ασχετο σας αρεσει και σας να σας παιρνουν πιπα ενω οδηγειτε?
παντως δεν το κανουν ολες καποιες ντρεπονται η φοβουνται αλλα τρωνε μαυρο απο μενα
Ριψοκίνδυνο σε βλέπω, με τους κωλόδρομους που έχουμε σίγουρα θα πέσεις σε καμιά λακούβα και τότε παίζει και να σφίξει τα δόντια η τύπισσα με ότι...υπάρχει ανάμεσα τους
Ριψοκίνδυνο σε βλέπω, με τους κωλόδρομους που έχουμε σίγουρα θα πέσεις σε καμιά λακούβα και τότε παίζει και να σφίξει τα δόντια η τύπισσα με ότι...υπάρχει ανάμεσα τους
εγω εδωσα μια πιπα σε μια αλβανιδουλα με ενα 30αρι τις προαλλες αλλα δεν το ειχε και πολυ.εκει απεναντι απο τη σελ πρεπει να ταν.και πιο κατω ειναι το φαναρι που πας απεναντι στο παρκινγ στη μαρινα του φλοισβου νομιζω οτι ειναι αυτη δεν ειμαι σιγουρος.πιο κατω ειχε αλλες δυο αλβανιδουλες μια καστανη ψιλοχοντρουλα και μια μελαχροινη πιο ωραια που μιλαει στ αγγλικα για καποιον αδιευκρινηστο λογο
και πιο πισω παλι αλβανιδουλες εχει , εχουν παρει την πιατσα ολες τους
Ναι οντως !!!!Εγω παντως τη Νικη την πηρα Σεπτεμβρη 50 πιπα ακα και σεξακι στο αμαξι. Οσα και τη Λολα. Δε συγκρινονται παντως..... Η Λολα ειχε χαθει και το καλοκαιρι και μ ειπε οτι ειχε θεματα με μπατσους....
Ναι οντως !!!!
Δεν συγκρίνονται!!!
Μετά τις 12:00 τη νύχτα ή και αργότερα. Πάντως όταν περίμενα εκεί έσκασε μύτη ο γαλατάς με το μπλε καρούμπαλο (μπατσάδικο) με αναμένο το καρούμπαλο μέσα από το στενό που βγαίνει πάνω στο τρίγωνο πεζοδρόμιο. Όταν πήρε δρόμο, εμφανήστικε η ξανθιά την οποία την φόρτωσε αμέσως κάποιος. Επίσης γέρος πάνω από 80 ερχόταν συνέχεια στο πεζοδρόμιο κάνοντας τζοκινγκ, έκοβε κίνηση και έφευγε. Περιζήτητη φαίνεται να είναι η Λόλα.Παιδια αυτες οι κοπελιες στην SHELL τι ωρα βγαινουν??..γιατι για οικογενειαρχες πρεπει να κανουν ειδικο μεσημεριανο ωραριο!!
Μετά τις 12:00 τη νύχτα ή και αργότερα. Πάντως όταν περίμενα εκεί έσκασε μύτη ο γαλατάς με το μπλε καρούμπαλο (μπατσάδικο) με αναμένο το καρούμπαλο μέσα από το στενό που βγαίνει πάνω στο τρίγωνο πεζοδρόμιο. Όταν πήρε δρόμο, εμφανήστικε η ξανθιά την οποία την φόρτωσε αμέσως κάποιος. Επίσης γέρος πάνω από 80 ερχόταν συνέχεια στο πεζοδρόμιο κάνοντας τζοκινγκ, έκοβε κίνηση και έφευγε. Περιζήτητη φαίνεται να είναι η Λόλα.
Ελα, φιλε καλημερα... Φορτωμα στο αμαξι φιλε (και αν)και τιποτα αλλο με δαυτην. Εγω την εβαλα μεσα, που ειπε πιπα 40ε(για χοτελι δεν ρωτησα μιας και ειμαι εκτος εδρας εκει κατω). Μολις τον εβγαλα αρχισε να τον παιζει με τα χερακια της. Παει να βγαλει προφυλακτικο (την αφησα να το ανοιξει) Της ειπα οτι για πιπα σε πηρα οχι για το καλο του χρονου. Μου λεει πιπα θα σου κανω. Της εδωσα 20 και την περασα απεναντι στο ποστο της. Δεν λεω φιλε, εκει εχει κατι εμφανισιμα καλα καλντεριμια, αλλα ρε φιλε ειναι ολες της μεγαλης ξεπετας. Παντως αν καυλωνεις με το ντυσιμο της τοσο πολυ, πες της χοτελι με 50. Για μενα (μονο για μενα) δεν αξιζει καμια απο εκει κατω. Εκτος αν βρεις την Ελλη την μιλφαρα της παλαιας σχολης μαυρο μαλλι καρε μεγαλο κωλο μικρο βυζι- pet city) , την παρεις και 2η φορα τοτε κατι κανεις...Κατα τα αλλα ειναι ενα αθλημα που το εχω παρατησει χρονια, γιατι γαμηθηκαν οι γειτονιες αυτες γενικα με το μπηκαν τα Αλβανια στο παιιχνιδι. Αυτα φιλε μου....Έχει κανείς εμπειρία από την Ιωάννα(μάλλον Βουλγάρα)που κάθεται 2 στενά πριν το φανάρι της Καλαμακίου?Ζητάει 30 για στοματικό και 60 για ξενοδοχείο.Αξίζει?
απο εμφανιση ειναι οι περισσοτερες παρα πολυ καλα σκυλια. Αλλα υπηρεσιες του κωλου, φιλε...Χθες το βράδυ στο ύψος του βενζινάδικου του Shell
ήταν μια αλβανίδα με μαύρο καρέ μαλλί, καλό τεμάχιο
απο εμφανιση ειναι οι περισσοτερες παρα πολυ καλα σκυλια. Αλλα υπηρεσιες του κωλου, φιλε...
και στασεις λεωφορειων φιλε...ακου και τον νεο... ;)
απο εμφανιση ειναι οι περισσοτερες παρα πολυ καλα σκυλια. Αλλα υπηρεσιες του κωλου, φιλε...