Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 879K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπον το Σαββατο ειδα αυτη που λετε, βρισκοταν ακριβως πανω στα καγκελα της γεφυρας απεναντι απο το φαναρι της Shell. Οντος ηταν εκει, με τα ακουστικα και χορευε, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το πιπινακι το μελαχρινο το καυλιαρικο που ειδα εγω 50 μετρα πιο πισω,  στο ημικυκλικο διαζωμα. Καμια σχεση η μια με την αλλη.
Επισης το σαββατο παλι δεν ηταν εκει η μικρη ηταν μια αλλη αδυνατη ξανθουλα.

Αυτο το μελαχροινο στο διαζωμα λεω κι εγω τοσο καιρο... Η ξανθουλα δεν ειναι αδυνατη.... ετσι μ φανηκε κι εμενα αλλα εχει λιγο κοιλιτσα... την εχω παρει μια φορα.

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Οι φήμες λένε ότι η Αλεξάνδρα κοινώς φουρέιρα έχει επιστρέψει στην παραλιακή..την έχει πετύχει κανένας να το επιβεβαιώσει?

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Λοιπον το Σαββατο ειδα αυτη που λετε, βρισκοταν ακριβως πανω στα καγκελα της γεφυρας απεναντι απο το φαναρι της Shell. Οντος ηταν εκει, με τα ακουστικα και χορευε, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το πιπινακι το μελαχρινο το καυλιαρικο που ειδα εγω 50 μετρα πιο πισω,  στο ημικυκλικο διαζωμα. Καμια σχεση η μια με την αλλη.
Επισης το σαββατο παλι δεν ηταν εκει η μικρη ηταν μια αλλη αδυνατη ξανθουλα.

Πέρασα και εγώ από το σημείο προχτές ήταν αυτή που λέει ο φίλος, μελαχρινή χόρευε συνέχεια, δεν ήταν κάτι φοβερό..το πιπινάκι δεν το πέτυχα ακόμα είναι τόσο καλή?

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Πέρασμα αργά το βράδυ κατά τις 4 από παραλιακή υπήρχε μόνο η γνωστή στο μαρμαρίδη στο clio και μία ακόμα στη γωνία του κρεολή!
Μελαχρινή ωραία φαινόταν μέχρι να κάνω στροφή είχε φύγει..ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
H μελαχρινή στο Κρεολή είναι η Αμάντα.Σωματάρα απλά.

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Από υπηρεσίες γνωρίζει κανείς για την Αμάντα?Αξίζει δοκιμή ή μακριά?
Προτίμησε καλύτερα τη φίλη της την Έλενα,την ξανθιά που καθεται λίγο πιο κάτω στη γωνία της Shell.Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Σας εμπιστεύομαι δεν είναι καιροί για ρίσκα και λάθος επιλογές..

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Aυτη η αμαντα ειναι οντως πολυ καλη σε εμφανιση απο παλιοτερα π τη θυμαμαι. Στα του αγώνα καλή γενικά αλλά όχι κάτι τρομερό...
50 ευρώ όμως ειναι τραγικα πολλά...

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Την Ελενα την εχω παρει και ηταν αρκετα καλη. Αμαντα εχω δει πολλες φορες αλλα δεν εχω δοκιμασει.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Η Λόρα από το τρίγωνο πεζοδρόμιο στη Shell απένατι είναι στην Ολλανδία "διακοπές" μου είπε μια φίλη της, Νίκη στο όνομα, ξανθιά με μπούτια η οποία ζητάει κάτι τρελά λεφτα. 50 το τσιμπούκι στο αμάξι,  120 ξενοδοχείο κλπ. Κάτι λιγούρια την φορτώνανε όσο ήμουνα εκεί. Έχουν φράγκα οι Έλληνες ακόμη απ΄ ότι φαίνεται.

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Η Λόρα από το τρίγωνο πεζοδρόμιο στη Shell απένατι είναι στην Ολλανδία "διακοπές" μου είπε μια φίλη της, Νίκη στο όνομα, ξανθιά με μπούτια η οποία ζητάει κάτι τρελά λεφτα. 50 το τσιμπούκι στο αμάξι,  120 ξενοδοχείο κλπ. Κάτι λιγούρια την φορτώνανε όσο ήμουνα εκεί. Έχουν φράγκα οι Έλληνες ακόμη απ΄ ότι φαίνεται.

Ο Έλληνας πάντα θα βρει τον τρόπο να μαμίσει...φανταστείτε να ήμασταν και σε καλές εποχές...

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Μια με  πολύ μεγάλα βυζιά είναι αυτή η Νίκη?

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1

Εγω παντως τη Νικη την πηρα Σεπτεμβρη 50 πιπα ακα και σεξακι στο αμαξι. Οσα και τη Λολα. Δε συγκρινονται παντως..... Η Λολα ειχε χαθει και το καλοκαιρι και μ ειπε οτι ειχε θεματα με μπατσους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom