Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Αν έχω καταλάβει σωστά είναι αρκετά μετά τον μαρμαρίδη, στο ρεύμα προς αθήνα, λίγο πριν το ρέμα του φαλήρου και απέναντι από την shell που είναι και η είσοδος στην μαρίνα αλίμου. Είναι σε ένα μικρό τριγωνικό πεζοδρόμιο. Για ώρες δεν ξέρω δεν την έχω πετύχει ακόμα.

Εκει ακριβως ειναι. Δες παραπανω που χω γραψει οταν την εψαχνα.

SG27

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0
χτες ηταν παλι εκει η μικρουλα, τι μουνι ειναι αυτο ρε μαγκες...

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Το κωλί το δίνει ρε παιδιά; Αν ναί, με πόσα; Τρελαίνομαι έτσι που το βλέπω να το κουνάει!  :fuck2:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Θα ακουλουθησει update εντός ολιγου γιατι ειστε αγεωγραφητοι
Stay tunned

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
αυτη που λετε ειναι μια που ειναι με χαντς φρει συνεχεια και αμα κοιταξεις κουναει και κωλο?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: thn kyριακή βράδυ στις 22.45 περνώντας από τον Μαρμαρίδη στο γνωστό σημείο εκει στο στενό που είναι το γνωστό χοτέλι μου τράβηξε το ματι ένα λυγερόκορμο πλάσμα μελαχροινό αδύνατο στα μαυρα ντυμένο πρεπει να είναι μάλλον αυτό λέτε παίδες, δεν σταμ'ατησα διοτι δεν με ενδιέφερε,αλλά αυτο πρεπει να λέτε  ;)

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
:rolleyes: thn kyριακή βράδυ στις 22.45 περνώντας από τον Μαρμαρίδη στο γνωστό σημείο εκει στο στενό που είναι το γνωστό χοτέλι μου τράβηξε το ματι ένα λυγερόκορμο πλάσμα μελαχροινό αδύνατο στα μαυρα ντυμένο πρεπει να είναι μάλλον αυτό λέτε παίδες, δεν σταμ'ατησα διοτι δεν με ενδιέφερε,αλλά αυτο πρεπει να λέτε  ;)

Οχι φιλε πολυ πιο κατω στη μαρινα. Εξακριβωμενο. Εγω ημουν που την εψαχνα εξ αρχης και την βρηκα κανα διμηνο μετα!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

εισαι περιπου 2 χιλιομετρα πισω :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτη η κολαρα που λετε πως ειναι εμφανησιακα;μελαχρινη;

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Παντως περασα σημερα και ηταν η φιλη της η Νικη. Μια ξανθουλα που ειχα παρει παλια και δεν ψηθηκα. Να ρωτησω κατι......Για αλλη μια φορα απεναντι απο το kitchen bar δεν ειδα κατι. Εχει σταματησει αυτη που λεγατε παλιοτερα?? Αν οχι τι ωρες βγαινει?

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Έχει κανείς εμπειρία από την Ιωάννα(μάλλον Βουλγάρα)που κάθεται 2 στενά πριν το φανάρι της Καλαμακίου?Αξίζει?

SG27

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0

Λοιπον το Σαββατο ειδα αυτη που λετε, βρισκοταν ακριβως πανω στα καγκελα της γεφυρας απεναντι απο το φαναρι της Shell. Οντος ηταν εκει, με τα ακουστικα και χορευε, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το πιπινακι το μελαχρινο το καυλιαρικο που ειδα εγω 50 μετρα πιο πισω,  στο ημικυκλικο διαζωμα. Καμια σχεση η μια με την αλλη.
Επισης το σαββατο παλι δεν ηταν εκει η μικρη ηταν μια αλλη αδυνατη ξανθουλα.

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Μάγκες, τι ώρα πιάνουν δουλειά τα κορίτσια;

Stories

Νέο!

Stories