Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
περασα αποψε!Αυτη π ειναι στην σελλ ειναι απεναντι στην σελ?στο αλλο ρευμα δλδ προς αθηνα?ειδα εκει μια μαυρο μαλλα ολα ναζι και καυλα!Αλλα δεν μοιαζει πολυ για ντοπια!Πιατσα εκανε κ αλλη μια λιγο πιο κατω!Το κοριτσι στο κοκο ματ ελειπε :fuck2: :fuck2:

Αλλη η shell Γλυφαδα και αλλη στη μαρινα. Στο τριγωνακι απεναντι απο τη shell στη μαρινα το δες το μελαχροινο? τι ωρα?

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
την σελλ που ειναι λιγο πριν τον μαρμαριδη δεν λεμε?εχει και σταση τραμ κοντα δεν θυμαμαι ποια ειναι :wanker: περασα παλι σημερα με τα ποδια  :erection: νωρις κοντα 10 παλι δεν την ειδα!Στην απεναντι πλευρα μετα το κοκο ματ ηταν μια ξανθια με μπουτια λιγο χοντρα για μερακληδες την ιδια σελλ δεν λεμε? :2funny: :grin:

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
την σελλ που ειναι λιγο πριν τον μαρμαριδη δεν λεμε?εχει και σταση τραμ κοντα δεν θυμαμαι ποια ειναι :wanker: περασα παλι σημερα με τα ποδια  :erection: νωρις κοντα 10 παλι δεν την ειδα!Στην απεναντι πλευρα μετα το κοκο ματ ηταν μια ξανθια με μπουτια λιγο χοντρα για μερακληδες την ιδια σελλ δεν λεμε? :2funny: :grin:

Κατσε γιατι με σκαλωσες. Ο Μαρμαριδης ειανι Αλιμο. απα μιλας για τις κοπελες που καθονται απεναντι. Υπαρχει και μια Shell στη Γλυφαδα ρευμα προς Αθηνα οπου σουλατσαρει η Ελενα που λεμε πιο πανω.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
ε τοτε μαλακιες λεω εγω!χαχαχα εγω για αλιμο ελεγα!γιατι διαβασα κατι για κοκο ματ!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ισαβελα που λετε τι ωρες εμφανίζεται;

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Σύντροφοι, πέρασμα προ διημέρου από παραλιακή. Αδεια στα περισσότερα σημεία γύρω στα μεσάνυχτα, γιατι είχε περάσει αστυνομία. Μοναδική παρουσία στο τριγωνάκι απέναντι από το κίτσεν μπαρ, με εμφάνιση έκπληξη. Ομορφη, πολύ ωραίο κορμί, αλλά την πρόλαβε σύντροφος και δεν έχω εικόνα για κόστος, προσφορά και παρουσία. Πάντως, είχε δημιουργήσει τράφικ με την παρουσία της

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
η ισαβελα που λετε τι ωρες εμφανίζεται;

Ελα μου ντε.... την ειχα παρει ενα βραδυ και μετα δεν την ξαναπετυχα..... Συνηθως κατεβαινω προς τα κει κατα τις 03¨00 οποτε αρχιζω να σκεφτομαι μηπως ειχα παει λιγο νωριτερα και πλεον δεν την προλαβαινω....

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Σύντροφοι, πέρασμα προ διημέρου από παραλιακή. Αδεια στα περισσότερα σημεία γύρω στα μεσάνυχτα, γιατι είχε περάσει αστυνομία. Μοναδική παρουσία στο τριγωνάκι απέναντι από το κίτσεν μπαρ, με εμφάνιση έκπληξη. Ομορφη, πολύ ωραίο κορμί, αλλά την πρόλαβε σύντροφος και δεν έχω εικόνα για κόστος, προσφορά και παρουσία. Πάντως, είχε δημιουργήσει τράφικ με την παρουσία της

Ρε σεις επειδη δε θυμαμαι που ειναι αυτο το kitchen bar?

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Πολύ πήγες. Το Κίτσεν μπαρ είναι απέναντι από το γερμανικό νεκροταφείο και είναι αμέσως μετά την Εδεμ στο Παλιό Φάληρο, όπως πηγαίνεις προς Γλυφάδα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ισαβελλα σε ποιο υψος εμφανίζεται και τι ωρες;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πολύ πήγες. Το Κίτσεν μπαρ είναι απέναντι από το γερμανικό νεκροταφείο και είναι αμέσως μετά την Εδεμ στο Παλιό Φάληρο, όπως πηγαίνεις προς Γλυφάδα
αγγλικο εννοεις

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
και εγω γερμανικο το ηξερα!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το νεκροταφειο ειναι για τους πεσοντες του βπαγκοσμιου μαγκες

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Συμμαχικό νεκροταφείο ειναι το σωστό τύποι..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Πριν λίγο γύρισα και δεν ήταν εκεί. Εσύ την πήρες ??
Από τιμές ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom