Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Φίλε η κατάσταση γενικά είναι ψώφια.
Περνάω και βολτάρω συχνά λόγω του ότι μένω προς Νότο... Η μόνη που βλέπω εγώ ψιλοσταθερά στο πόστο της είναι μια ξανθιά πριν το κρεολή στο ρεύμα προς γλυφάδα στο βενζινάδικο της Σελλ! Εμφανίσιμη ειναι αλλα ζηταει πολλά... Και το λογικότερο να ειναι ξεπετα και αυτη. Πιο μετά προς γλυφαδα νέκρα ενώ παλιότερα έβλεπες αξιόλογες περιπτώσεις ...

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Φίλε η κατάσταση γενικά είναι ψώφια.
Περνάω και βολτάρω συχνά λόγω του ότι μένω προς Νότο... Η μόνη που βλέπω εγώ ψιλοσταθερά στο πόστο της είναι μια ξανθιά πριν το κρεολή στο ρεύμα προς γλυφάδα στο βενζινάδικο της Σελλ! Εμφανίσιμη ειναι αλλα ζηταει πολλά... Και το λογικότερο να ειναι ξεπετα και αυτη. Πιο μετά προς γλυφαδα νέκρα ενώ παλιότερα έβλεπες αξιόλογες περιπτώσεις ...

Η ξανθια που λες ειναι η Ελενη. Δηλωνει Ελληνιδα.

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
μου ειπε μια κοπελα πχ "παω μονη μου adult" και επισης το δα και καπου αλλου εδω μεσα αλλα δε θυμαμαι που και αναρωτιεμαι τι ειναι..

Τι να σου πω.... Ισως ειναι καλα μπαρ... Δεν εχω ιδεα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885
μου ειπε μια κοπελα πχ "παω μονη μου adult" και επισης το δα και καπου αλλου εδω μεσα αλλα δε θυμαμαι που και αναρωτιεμαι τι ειναι..

Το ανταλτ είναι πορνο-σινεμά στο μεταξουργείο μύστη  :rockon: :rockon:,πολύ ρομαντικό μέρος,το έχουμε όλοι οι μύστες τεράστια ανάγκη  :knockinb: :knockinb:.Έπρεπε να προτείνεις στο κορίτσι να πάτε μαζί  :erection: :erection:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εχει "υδραυλικα" η κοπελα που σου ειπε οτι παει μονη της στο adult ?  :huh:

kostis2014

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Πριν λιγο στο ρευμα προς Αθηνα διπλα στο cocomat Αλβανοβουλγαρακι τουμπανο ολα τα λεφτα, κορμακι μικροκαμωμενο, κωλαρακι τελειο, φορουσε ενα μαυρο κοντο φορεμα και τα ζουμερα μπουτακια της εκοβαν τις ανασες των οδηγων και φυσικα και τη δικη μου. Αστερι το μικρο, και απο προσωπο φοβερη, καμια σχεση με τις αλλες πιο κατω. Ζητουσε 30 ευρω πιπα, 40 γαμησι, και απο οτι ειδα, τα εβγαζε ευκολα, αφου ειχε ηδη δημιουργηθει μια μικρη ουρα απο αμαξια. Με παζαρια δεν επεσε χαμηλοτερα, και δεν την τιμησα , αλλα ετσι οπως την ειδα αξιζει τα λεφτα της. Μου ειπε οτι καθοταν μεχρι τις 5 εκει (!).

Φίλος, λες στο τριγωνακι απεναντι απο το κίτσεν μπαρ?

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
πιατσα κανει κ ενα ασχημο αλβανακι λιγο πριν το φαναρι για μαρινα φλοισβου!Την ξανθια που ειναι στο κοκο ματ την βλεπω συνεχεια την ειδα και αποψε...Οντως τουμπανο!

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
πιατσα κανει κ ενα ασχημο αλβανακι λιγο πριν το φαναρι για μαρινα φλοισβου!Την ξανθια που ειναι στο κοκο ματ την βλεπω συνεχεια την ειδα και αποψε...Οντως τουμπανο!

Για αυτη κοντα στη μαρινα, ξανθια η μελαχροινη γιατι εχω πετυχει 2

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Για αυτη κοντα στη μαρινα, ξανθια η μελαχροινη γιατι εχω πετυχει 2

Παιδιά, αν μιλάμε για το τριγωνάκι στο κίτσεν μπαρ, υπάρχει αλβανάκι τούμπανο. Κοντό, αλλά πλέον με πιασίματα, παλιότερα μαύρο μαλλί τώρα ξανθό. Υπηρεσίες καλές, αν και τα 40-50 για τον δρόμο είναι πολλά

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
παιδια η ρεντχεαντ που γουσταρε να το πεζει πουτανα τι εγινε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom