Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Εδώ και κανά τρίμηνο περίπου,είναι μια πιτσιρίκα(μαυρομάλλα και κοντούλα)που κάθεται στο ύψος του Κρεολή,στο ρεύμα προς Γλυφάδα.Στέκεται στην στάση δίπλα από μια ΕΚΟ που υπάρχει εκεί.Δεν έχω σταματήσει για ινφο.

Ωραιος τυπε. Ξερεις περιπου ωρες γιατι κατεβαινω αργα?

theod7799

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
KAMOIA ISTORIA-EMPEIRIA GIA TIN AMANDA IPARXEI ? AKSIZEI PAIDIA ? TIMES ?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασμα σαββατου ξημερωματα για τη ξανθια που λετε ουτε φωνη ουτε ακροαση κατα της μια τα ξημερωματα 3 περασματα μετα τη shell στη γλυφαδα με κατευθυνση προς αθηνα κανεις καμια πληροφορια;

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
περασμα σαββατου ξημερωματα για τη ξανθια που λετε ουτε φωνη ουτε ακροαση κατα της μια τα ξημερωματα 3 περασματα μετα τη shell στη γλυφαδα με κατευθυνση προς αθηνα κανεις καμια πληροφορια;

Ειναι σχχεδον παντα εκει φιλε. Εχει τυχει κι εγω να περασω καμμια φορα και να λειπει αλλα φανταζομαι θα ναι με πελατη.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι να πω ρε φιλε πιο συγκεκριμενα μετα τη shell δεν ειναι;το κιτσεν μπαρ σε ποιο υψος ειναι;

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
τι να πω ρε φιλε πιο συγκεκριμενα μετα τη shell δεν ειναι;το κιτσεν μπαρ σε ποιο υψος ειναι;

Για την ακρίβεια είναι ακριβώς πάνω στην shell στην γωνία της!!
το kichen bar είναι πολύ πιο κάτω μετά την μαρίνα αλίμου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
χθες κατά τις 23:00 50μέτρα από το 3xxx στη ποσειδώνος ψηλό με τρελό κορμί κοκκινομάλικο με πράσινα μάτια ζήτησε 60 συν ξενοδοχείο.έχει κανείς πληροφορίες? :huh:

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1

Ωπα μισο.... Υπαρχουν 2 shell. Μια γλυφαδα μετα το κρεολη οπου ειναι η Ελενα η ξανθια και μια στη μαρινα Αλιμου.

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Ωπα μισο.... Υπαρχουν 2 shell. Μια γλυφαδα μετα το κρεολη οπου ειναι η Ελενα η ξανθια και μια στη μαρινα Αλιμου.

Νομίζω ο φίλος πιο πάνω αναφέρεται στην shell της γλυφάδας που είναι η έλενα η ξανθιά όπως είπες
Στην άλλη στην μαρίνα συνήθως κάθονται μια-δυο στο απέναντι ρεύμα προς αθήνα

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Νομίζω ο φίλος πιο πάνω αναφέρεται στην shell της γλυφάδας που είναι η έλενα η ξανθιά όπως είπες
Στην άλλη στην μαρίνα συνήθως κάθονται μια-δυο στο απέναντι ρεύμα προς αθήνα

Ακριβως γι αυτο το διευκρινησα γιατι νομιζω την Ελενα εψαχνε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
την ελενα ψαχνω μετα τη shell στη γλυφαδα απο υπηρεσιες εμφανιση τι λεει;εχει κολαρα;

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
την ελενα ψαχνω μετα τη shell στη γλυφαδα απο υπηρεσιες εμφανιση τι λεει;εχει κολαρα;

Φιλε την πηρα 2 φορες σε ξενοδοχειο κατα το καλοκαιρι. Τιμια στη δουλεια της. Προσπαθει να ικανοποιησει. Καλη πιπα καλα στησιματα. Κωλαρακι δεν με αφησε αν και κανει απ οτι καταλαβα. Αρχισε ομως κατι περιεργα σχετικα με extra οταν πηγα να γλυψω λιγο μουνακι και φυσικα και για το κωλαρακι. Τεσπα, τα λεφτα σου δεν θα τα κλαψεις.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Φιλε την πηρα 2 φορες σε ξενοδοχειο κατα το καλοκαιρι. Τιμια στη δουλεια της. Προσπαθει να ικανοποιησει. Καλη πιπα καλα στησιματα. Κωλαρακι δεν με αφησε αν και κανει απ οτι καταλαβα. Αρχισε ομως κατι περιεργα σχετικα με extra οταν πηγα να γλυψω λιγο μουνακι και φυσικα και για το κωλαρακι. Τεσπα, τα λεφτα σου δεν θα τα κλαψεις.Οοοοο ρε φίλε τι είπες τώρα έχω να γλύψω  street μουνι  πολλά χρόνια

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Για την ακριβεια ενα πεταχτο φιλακι πηγα να σκασω οπως τσιμπουκωνε η δεσποινις και μου πε ναζιαρικα " αυτο κοστιζει μωρο μου". Προσπαθησε να μου τσιμπησει το 20ρικακι πανω στην καβλα αλλα δεν μ εψησε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πηρα την ελενη  στη shell που λετε σε ξενοδοχειο 100 γιουρο δε ξετρελαθηκα κιολας και 23 το χοτελι μου ειπε οτι ειναι απο βολο δε τρελαθηκα κιολας για μια φορα καλα ηταν

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
πηρα την ελενη  στη shell που λετε σε ξενοδοχειο 100 γιουρο δε ξετρελαθηκα κιολας και 23 το χοτελι μου ειπε οτι ειναι απο βολο δε τρελαθηκα κιολας για μια φορα καλα ηταν

Αν δεις παλαιότερη κριτική μου στο νημα πάνω κατω τα ίδια εγραψα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οντως και ανεβαζε τιμες με εξτρα με τιμες ταβερνας του στυλ ακαποτο 30 εξτρα για αυτο μακρυα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom