Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Το ξερω, δεν απορω.
Να μας πεις τι εγινε που την πετυχες λεω..... :ak: :bottom:

Λοιπον ειναι οντως στο τριγωνακι που νομιζα (ρευμα προς αθηνα λιγο πριν το φαναρι της μαρινας). Δικο μου λαθος δεν τη λενε Ισαβελλα αλλα Λολα. Δηλωνει 19 απο Αλβανια. Αδυνατουλα με καστανομαυρο μακρυ μαλλι. Ειχε εξαφανιστει για λιγο γιατι οπως μου πε ειχε θεματα με αστυνομια.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αυτη ειναι μια συνηθως με κολαν, hands free και χορευει ; με ωραιο κορμακι ;

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τι εμβόλια χρειάζεται να έχεις κάνει για να την πάρεις αυτή? :pipa2: :pipa2:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τι εμβόλια χρειάζεται να έχεις κάνει για να την πάρεις αυτή? :pipa2: :pipa2:

οπως ολες τις γυναικες του επαγγελματος , παντα λαστιχενια ασπιδα καθ ολη τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης και φυσικα μακρια απο φιλακια κτλ

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Συχνό πέρασμα τις τελευταίες ημέρες όπου και διαπίστωσα ότι λόγω του κλεισίματος παραλιακών μαγαζιών υπάρχει και πάλι μεγάλη συμμετοχή από κορίτσια. Κυρίως έχει κίνηση από την Άλιμου έως και το παλαιό Φάληρο. Ιδιαίτερα στο σημείο μετά το κενοτάφειο έχει πάρα πολλά νεαρά (υπερβολικά νεαρά) κορίτσια όλα σχεδόν από την Αλβανία τα οποία χθες τσακώνονταν και για τα πόστα. Κάποιες από αυτές είναι δυνατά κομμάτια αλλά οι τιμές είναι αλλού για αλλού . Πχ 80 ευρω για μισή ώρα στο ξενοδοχείο (+20 το hotel) είναι απλά αστείο, βέβαια το πιο αστείο είναι ότι κάποιοι τα δίνουν…

Εννοείται πάντως ότι δεν μπορεί να τις πετύχεις όλες με τη μία γιατί αστυνομία έχει μπόλικη και θέλει χρόνο και υπομονή για αρκετές βόλτες…

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Την περασμένη βδομάδα που πέρασα, ρεύμα προς αθήνα, στα στενά από τον μαρμαρίδη μέχρι πριν την καλαμακίου ήταν συνολικά 5 κοπέλες, οι δύο είπαν 60+15 (hotel) και μία ζήταγε 50+15. Για αμάξι ζήταγαν 40, με τις υπόλοιπες δεν ασχολήθηκα.

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 2..Παραλιακή, στο τρίγωνο πλατειάκι απέναντι απο την shell στο Εδεμ, ένα μικρό μελαχροινό, λεπτό με μία φοβερή κολάρα με έκανε να πάρω για πρώτη φορά απο τον δρόμο.. Μέσα στο πάρκινγκ της μαρίνας απέναντι, πίπα με 40 ευρώ, όχι τίποτε σπουδαίο..Αλλα έχει τέτοιο πάτο, που την επόμενη φορά θα την πάρω για ξενοδοχείο..Πρίν ρωτήσετε, δεν θυμάμαι τιμές. Μου τις είπε αλλα ήμουν τόσο γκόλ απο τα ούζα, που δεν τις θυμάμαι κάν.. Όνομα Λόλα, Αλβανάκι, 19 χρονών. Αυτά..

Υ.Γ. Και μόλις τώρα είδα παραπάνω την περιγραφή του Κώστα του μπλέ...χαχαχαχα  :2funny: Τζάμπα τα έγραφα...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 2..Παραλιακή, στο τρίγωνο πλατειάκι απέναντι απο την shell στο Εδεμ, ένα μικρό μελαχροινό, λεπτό με μία φοβερή κολάρα με έκανε να πάρω για πρώτη φορά απο τον δρόμο.. Μέσα στο πάρκινγκ της μαρίνας απέναντι, πίπα με 30 ευρώ, όχι τίποτε σπουδαίο..Αλλα έχει τέτοιο πάτο, που την επόμενη φορά θα την πάρω για ξενοδοχείο..Πρίν ρωτήσετε, δεν θυμάμαι τιμές. Μου τις είπε αλλα ήμουν τόσο γκόλ απο τα ούζα, που δεν τις θυμάμαι κάν.. Όνομα Λόλα, Αλβανάκι, 22 χρονών. Αυτά..

Καλοριζικος/σιδεροκεφαλος!!! :pipa3: :kissass: :kissass2: :pipa2: :pipa1:

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 2..Παραλιακή, στο τρίγωνο πλατειάκι απέναντι απο την shell στο Εδεμ, ένα μικρό μελαχροινό, λεπτό με μία φοβερή κολάρα με έκανε να πάρω για πρώτη φορά απο τον δρόμο.. Μέσα στο πάρκινγκ της μαρίνας απέναντι, πίπα με 40 ευρώ, όχι τίποτε σπουδαίο..Αλλα έχει τέτοιο πάτο, που την επόμενη φορά θα την πάρω για ξενοδοχείο..Πρίν ρωτήσετε, δεν θυμάμαι τιμές. Μου τις είπε αλλα ήμουν τόσο γκόλ απο τα ούζα, που δεν τις θυμάμαι κάν.. Όνομα Λόλα, Αλβανάκι, 19 χρονών. Αυτά..

Υ.Γ. Και μόλις τώρα είδα παραπάνω την περιγραφή του Κώστα του μπλέ...χαχαχαχα  :2funny: Τζάμπα τα έγραφα...

Συνάδελφε από πρόσωπο έλεγε τίποτα η κυρία?γιατί να και περνάω συχνά τώρα τελυταία δεν την έχω πετύχει.

sl40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Συνάδελφε από πρόσωπο έλεγε τίποτα η κυρία?γιατί να και περνάω συχνά τώρα τελυταία δεν την έχω πετύχει.
Ειναι πολυ ομορφη η μικρη και με απιστευτω κωλι.πολυ καλη στο :fuck1: :zfuck:και :wanker: :erection:στο ξενοδοχειο που πηγαμε!!!!!!!!!

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Ειναι πολυ ομορφη η μικρη και με απιστευτω κωλι.πολυ καλη στο :fuck1: :zfuck:και :wanker: :erection:στο ξενοδοχειο που πηγαμε!!!!!!!!!

Άρα πρέπει να εντείνω τα περάσματα από το σημείο μήπως και την πετύχω... :grin:

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Ξέρει κάποιος που είναι το μουνάκι που σύχναζε στη πλατεία με τις στάσεις λεωφορείων, έξω από το village Φαλήρου? Ευχαριστώ guys
:knockinb:

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1

Εμ για να την ψαχνω......

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
που συχναζει;τι ωρες τη βρισκουμε;μετα το μαρμαριδη ειναι;

Αν έχω καταλάβει σωστά είναι αρκετά μετά τον μαρμαρίδη, στο ρεύμα προς αθήνα, λίγο πριν το ρέμα του φαλήρου και απέναντι από την shell που είναι και η είσοδος στην μαρίνα αλίμου. Είναι σε ένα μικρό τριγωνικό πεζοδρόμιο. Για ώρες δεν ξέρω δεν την έχω πετύχει ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom