- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μην απορεις τυπε. Εψαχνα μια πιατσοβια εδω και μερες...
Μην απορεις τυπε. Εψαχνα μια πιατσοβια εδω και μερες...
Το ξερω, δεν απορω.
Να μας πεις τι εγινε που την πετυχες λεω.....
αυτη ειναι μια συνηθως με κολαν, hands free και χορευει ; με ωραιο κορμακι ;
Τι εμβόλια χρειάζεται να έχεις κάνει για να την πάρεις αυτή?
Τι εμβόλια χρειάζεται να έχεις κάνει για να την πάρεις αυτή?
Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 2..Παραλιακή, στο τρίγωνο πλατειάκι απέναντι απο την shell στο Εδεμ, ένα μικρό μελαχροινό, λεπτό με μία φοβερή κολάρα με έκανε να πάρω για πρώτη φορά απο τον δρόμο.. Μέσα στο πάρκινγκ της μαρίνας απέναντι, πίπα με 30 ευρώ, όχι τίποτε σπουδαίο..Αλλα έχει τέτοιο πάτο, που την επόμενη φορά θα την πάρω για ξενοδοχείο..Πρίν ρωτήσετε, δεν θυμάμαι τιμές. Μου τις είπε αλλα ήμουν τόσο γκόλ απο τα ούζα, που δεν τις θυμάμαι κάν.. Όνομα Λόλα, Αλβανάκι, 22 χρονών. Αυτά..
Καλοριζικος/σιδεροκεφαλος!!!
Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 2..Παραλιακή, στο τρίγωνο πλατειάκι απέναντι απο την shell στο Εδεμ, ένα μικρό μελαχροινό, λεπτό με μία φοβερή κολάρα με έκανε να πάρω για πρώτη φορά απο τον δρόμο.. Μέσα στο πάρκινγκ της μαρίνας απέναντι, πίπα με 40 ευρώ, όχι τίποτε σπουδαίο..Αλλα έχει τέτοιο πάτο, που την επόμενη φορά θα την πάρω για ξενοδοχείο..Πρίν ρωτήσετε, δεν θυμάμαι τιμές. Μου τις είπε αλλα ήμουν τόσο γκόλ απο τα ούζα, που δεν τις θυμάμαι κάν.. Όνομα Λόλα, Αλβανάκι, 19 χρονών. Αυτά..
Υ.Γ. Και μόλις τώρα είδα παραπάνω την περιγραφή του Κώστα του μπλέ...χαχαχαχα Τζάμπα τα έγραφα...
Ειναι πολυ ομορφη η μικρη και με απιστευτω κωλι.πολυ καλη στο και στο ξενοδοχειο που πηγαμε!!!!!!!!!Συνάδελφε από πρόσωπο έλεγε τίποτα η κυρία?γιατί να και περνάω συχνά τώρα τελυταία δεν την έχω πετύχει.
Ειναι πολυ ομορφη η μικρη και με απιστευτω κωλι.πολυ καλη στο και στο ξενοδοχειο που πηγαμε!!!!!!!!!
Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 2..Παραλιακή, στο τρίγωνο πλατειάκι απέναντι απο την shell στο Εδεμ, ένα μικρό μελαχροινό, λεπτό με μία φοβερή κολάρα με έκανε να πάρω για πρώτη φορά απο τον δρόμο.. Μέσα στο πάρκινγκ της μαρίνας απέναντι, πίπα με 40 ευρώ, όχι τίποτε σπουδαίο..Αλλα έχει τέτοιο πάτο, που την επόμενη φορά θα την πάρω για ξενοδοχείο..Πρίν ρωτήσετε, δεν θυμάμαι τιμές. Μου τις είπε αλλα ήμουν τόσο γκόλ απο τα ούζα, που δεν τις θυμάμαι κάν.. Όνομα Λόλα, Αλβανάκι, 19 χρονών. Αυτά..
Υ.Γ. Και μόλις τώρα είδα παραπάνω την περιγραφή του Κώστα του μπλέ...χαχαχαχα Τζάμπα τα έγραφα...
που συχναζει;τι ωρες τη βρισκουμε;μετα το μαρμαριδη ειναι;Ειναι πολυ ομορφη η μικρη και με απιστευτω κωλι.πολυ καλη στο και στο ξενοδοχειο που πηγαμε!!!!!!!!!
που συχναζει;τι ωρες τη βρισκουμε;μετα το μαρμαριδη ειναι;