kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
παιδια περασα παρασκευη περιπου στις 11,30 και δεν ειδα τιποτα νεκρα.
Λογικό είναι ρε φίλε,αφού ο τίτλος γράφει 14.15-15.00
Λογικό είναι ρε φίλε,αφού ο τίτλος γράφει 14.15-15.00
Προ ημερών, εντοπίσαμε θήλυ, κατά πάσα πιθανότητα εκδιδόμενο, στο Φάληρο, στη διασταύρωση Λ. Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου.
Κοντό, μελαχρινό, όχι προκλητικά ντυμένο, περί τα 40.
Επιβεβαιώνει κανείς τη διαπίστωση;
λοιπον να επιβεβαιωσω οτι πραγματι παιζουν 2 κορασιδες(τριτη δεν ειδα)-αυτην την γεματουλα μελαχροινη και μια αρκετα αδυνατη με σχεδον 0 βυζι,φορα κοντη μινι φουστα και διχτυωτο πανω απο την μπλουζα-ντυσιματακι εποχης μαντονας 80"-σε συνομιλια με αυτην ζητα 40 στο αυτοκινητο και 70 στο χοτελ.σπαστα τα ελληνικα και μαλλον προς αλβανια μου μοιαζαν-κατι σαν και αυτες στην καποδιστριου........παντως τιποτα το σημαντικο και μαλλον αδιαφορες κατα εμου.Σε βόλτα μου είδα 3 κοπέλες επί της παραλιακής, μεταμεσονύχτιες ώρες,στο ρεύμα προς Πειραιά.
Ακριβές σημείο δε θυμάμαι,γύρω στο ύψος της Καλαμακίου πάντως.
Μέχρι να γυρίσω να τσεκάρω λεπτομερώς είχε μείνει η μια μόνο:
Μελαχρινό με πιασίματα,γύρω στα 30,τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά.
40Ε ,50Ε ,στο αμάξι,σε παρακείμενο πάρκινγκ
Η μια από τις τρεις, στο πρώτο πέρασμα όσο την είδα, χαρακτιρίζεται ενδιαφέρουσα περίπτωση
Εγώ έχω δει αρκετές φορές βράδυ ένα τρομερό ξανθό με κοντό μαλλί και φοβερό σώμα.Φοράει συνέχεια πολύ κοντά σορτσάκια και απο πάνω μπουστάκια κολλητά και η κοπέλα δημιουργεί κυκλοφοριακό στην δεξιά λωρίδα της ποσειδώνος.Τι παιζει και τι είναι δεν ξέρω περισσότερα γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω.
ναι.υπαρχει τα μεσημερια στην σταση ενα κοντοπουτανο με μακρυ μαλλι φοραει τζιν και ψηλοτακουνα μηπως γνωριζει κανεις?
είναι αυτό που λεμε στην κυριολεξιά ρεπόρτερ του δρόμουυπαρχει τα μεσημερια στην σταση ενα κοντοπουτανο με μακρυ μαλλι φοραει τζιν και ψηλοτακουνα μηπως γνωριζει κανεις?
τα ρασα δεν κανουν τον παππά......αλλα οπως ντυνονται πλεον δυσκολο να ξεχωρισεις
κατι πρεπει να ξέρεις εσύ άπό ρασα από την πλουσια ιερατική σου ζωή...τα ρασα δεν κανουν τον παππά..