Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
σημερα κατα τις 3 00 -3 30 ηταν ενα σαν αλβανακι στριβοντας δεξια απ αλιμου διπλα στη σταση.στανταρ αλβανακι χαλια κατασταση...αδυνατη ξερακιανη με τζιν και ενα μπλουζακι με τιραντακια και ενα μπουκαλι νερο(ειχε πολυ ηλιο)..πολυ την εκοβαν δε σταματησε κανεις...μαλλι ισιο προς το κοκκινο νομιζω (επεφτε ηλιος ισως να ταν πιο σκουρο)..

Φιλε το βλεπω κ εγω καθε μερα αυτο το μωρο ! Τυχενει να περναω απο εκεινο το σημειο καθε μερα απο 11:30 εως 12:30 και ειναι παντΑ εκει ! Εχει πλησιασει κανεις ξερετε τι πεζει απο τιμες και εξυπηρετηση;;; Οποτε με βλεπει μου σκαει χαμογελα! Χτες της εριξα και μια χερετουρα!!! Χαχαχα και γελαγε μετα!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Επισης φοραει παντα τζιν κλασσικο ειναι ενα ασπρο τζινακι κολητο και σχεδον πουτε δεν ειναι με γυαλια που κανει εντυπωση γιατι ειναι μεσα στον ηλιο! Δεν μου πολυ φενετε για αλβανη παντος ! Για σερβα η λιθουανη μου μοιαζει!

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σήμερα κατά τις 12:30-13:00 γωνία Λ.Ποσειδώνος και Ανδρούτσου ξανθοκάστανο αλλοδαπέ μάλλον ψιλοαλβανέ ξεκωλάκι....40ε  :pipa1: :fuck1: στο αμάξι...ωραίο κορμάκι αλλά από μάπα ψιλομέτρια οπότε δε το τίμησα.....

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
ΧΤΕΣ βραδυ 2 το πρωι δηλαδη 2 τεμαχια στον παραδρομω στου μαμαρ  επιπλα 50 ετων σιγουρα  ι μια πολυ παλια ντιβα της σολονως για οποιν την θυματε υοτε τσιμπουκια τοτε δεν επερνε τωρα περνει αλλα πιοσ της τα δινει 30ευρω η ταριφα αλλα πρεπει να εχεισ πολες αγαμιες αφτα

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Kαλημερα και καλο μηνα χτες το μεσημερι πηρα το αλβανακι για μια βολτα με το αμαξη δεν εινε κακο αλλα πρεπει να προσαρμοστη στην κριση

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
φιλε εφορε δωσε μια πιο αναλυτικη επεξηγηση

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
φιλε εφορε δωσε μια πιο αναλυτικη επεξηγηση
Ναι.
Kαλημερα και καλο μηνα χτες το μεσημερι πηρα το αλβανακι για μια βολτα με το αμαξη δεν εινε κακο αλλα πρεπει να προσαρμοστη στην κριση
Δλδ πληρη διαδρομη βολτας, που σας βρηκε φαναρι, αν ειχε μπλοκα για αλκοτεστ κλπ.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
πες μας εσυ ρε φιλε εξυπνε απο αυτα τα ολιγα που διαβασες τι καταλαβες?αντε εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβα εξηγησε μου εσυ που εισαι τζιμανι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

πες μας εσυ ρε φιλε εξυπνε απο αυτα τα ολιγα που διαβασες τι καταλαβες?αντε εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβα εξηγησε μου εσυ που εισαι τζιμανι

Συναγωνιστή, δεν διεκδικώ το τίτλο του ειδήμονα ή του πανέξυπνου. Κάθε άλλο μάλιστα, τη στιγμή που σε αυτό το σπόρ, σε όλους μας έχουν τύχει και καλές, αλλά και κακές στιγμές που τότε κλαίμε τα λεφτά μας. Όταν όμως ο φίλος πιό πάνω, αναφέρεται ειδικά στον τομέα της κρίσης, μάλλον οι υπηρεσίες της κορασίδας φαίνεται ότι είναι καλές, αλλά μάλλον ζητάει περισσότερα απ'όσο αξίζουν αυτά που δίνει, εν των μέσω οικονομικής δυσπραγίας.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
Συναγωνιστή, δεν διεκδικώ το τίτλο του ειδήμονα ή του πανέξυπνου. Κάθε άλλο μάλιστα, τη στιγμή που σε αυτό το σπόρ, σε όλους μας έχουν τύχει και καλές, αλλά και κακές στιγμές που τότε κλαίμε τα λεφτά μας. Όταν όμως ο φίλος πιό πάνω, αναφέρεται ειδικά στον τομέα της κρίσης, μάλλον οι υπηρεσίες της κορασίδας φαίνεται ότι είναι καλές, αλλά μάλλον ζητάει περισσότερα απ'όσο αξίζουν αυτά που δίνει, εν των μέσω οικονομικής δυσπραγίας.

δεν το ειπα σε εσενα φιλε μου στον ακριβως απο πανω το ειπα

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πριν από λίγο 2 στενά προς Αθήνα μετά τα έπιπλα αβαξ στη Ποσειδώνος ξανθό με τιγρέ κολάν....τρελό κορμί :cum: αλλά μύτη γυπαετού :grin: γαμώτο....

deepboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειναι δυο η κοπελες και εχω τίμηση την μια. ειναι μια ρουμανα που εχει ψηλο καυλοντικο προσοπο,λιγο χοντρες η γαμπες της όμως. ειναι και μια αλλη ξανθια λογικα ρουμανα και αυτη με ωραιο προσοπο αλλα σκυλε φατσα. παιρνουν 40  :pipa2: και 50  :fuck2: στο αμαξι σε ενα παρκινγκ. Αν θελετε, πανε και σε ξενοδοχειο με 80 απο οτι θυμαμαι. αυτα.

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Pou akribos einai oi kopeles autes sti paraliaki?kai ti ores paizoun?

the player

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κοσμε

Στη παραλιακη στο ρεωμα προς πειραια λιγο μετα την αλιμου κανουνε πιατσα περιπου 5-6 κοπελες (απ οσο εχω δει) η μια ειναι βουλγαρα 2 αλβανιδες και οι αλλες αγνωστου προελευσεως...

τιμες 40 ευρω για αμαξι

απο εμφανιση μετρια

επισης μια αλβανιδα κανει και πιατσα μερα μεσηεμρι!!!!
ελπιζω να αναβαθμιστει το μερος!!!

αυτα απο μενα

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε piayer μπορεισ σε παρακαλω να μου στειλεισ ενα pm να δω αν ερχονται κανονικα.σε ευχαριστο.

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Καλησπερα κοσμε

Στη παραλιακη στο ρεωμα προς πειραια λιγο μετα την αλιμου κανουνε πιατσα περιπου 5-6 κοπελες (απ οσο εχω δει) η μια ειναι βουλγαρα 2 αλβανιδες και οι αλλες αγνωστου προελευσεως...

τιμες 40 ευρω για αμαξι

απο εμφανιση μετρια

αυτα απο μενα

Δεν μας είπες και κάτι καινούργιο
Δάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα
καταλάβεις .......

dhmhtrhs__

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Απόψε στο ρεύμα προς Πειραιά μετά τον Άβακα στο σχολείο στη γωνία μια αρκετά περιποιημένη με καλή εμφάνιση  40 ευρώ για αυτοκίνητο. Άλλη δεν εντόπισα.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Καλησπερα κοσμε

τιμες 40 ευρω για αμαξι

απο εμφανιση μετρια

αυτα απο μενα

μηπως εννοεις πριν την αλιμου ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom