Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εισαι τρομερος ρε!!! :thumbsup:

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
θα μπορουσε να μου πει καποιος που ειναι η πιατσα διοτι δεν εχω καταλαβει ;;;

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χθες λοιπον ειδα και εγω κατα τις 14.30 μια με μινι φουστα και μποτες! στο ρευμα προς πειραια στην γωνια με αλιμου!μακρυ μαλλι,μπουκλωτο!καλη φαινοτανε απο την αριστερη λωριδα....

μάγκα η γκόμενα δεν έχει δόντια αν και από μακριά δείχνει κάλο κορμί δηλώνει Τσεχία είναι αλβανιδα

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1

μετά την αλιμου εχει μια στάση λεωφορείον κάνεις δεξιά και στον 2 πάλι αριστερά μέσα στα στενάκια έχει αρεα και που κάτι φαρκονερες

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
έχει και κάτι βουλγαρες αν δεν κάνω λάθος επί της παραλιακη μετά την στάση 3-4 τετράγωνο σε ένα στενό που αν ανέβεις παίζει ένα hotel

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
η ''γκόμενες'' κινούνται  οπού έχει κόκκινο

έμενα χρονιά σε αυτή την γειτονιά

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 36

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σημερα ειχα χρονο και διαθεση να το φορτωσω το τεμαχιο αλλα μου την βγηκε ενα μηχανοβιος απο στενο κσι μαλλον την αρπαξε μεσα απο τα χερια μου μετα αρχισαν τα κορναρισματα και το μονο που προλαβα ειναι να τους βγαλω φοτο!!!  η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν το  πηρε το μωρο !!! μηπως ξερει κανεις ταριφες ???
[/quote
καλημερα φιλαρακια
περασα εγω εχθες το μεσημερι στη 13:00
η τυπισα καλο κορμι αλλα μεχρι εκει, νυχι ξεβαμενο δοντια περιεργα και γενικα μου εβγαλε την αισθηση οτι ειναι ψιλοβρωμιαρα.
το καλυτερο δε ειναι η τιμη: ΟΓΔΟΜΗΝΤΑ ME TO HOTEL και αν θες πισω πορτα ΟΓΔΟΜΗΝΤΑ μονο αυτη :2funny:
δεν ειναι του γουστου παντως.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
  Κατεβαινοντας την ΑΛΙΜΟΥ βγαινεις στην Παραλιακη προς ΠΕΙΡΑΙΑ στα 50 με 80 μετρα εχει μια σταση λεωφορειου δεξια. Εκει ειναι συνηθως το μεσημερι,απο 12-12μιση ενω τα βραδυα βρισκονται διασπαρτα απο την στροφη της ΑΛΙΜΟΥ μεχρι και την ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ εκει που ειναι η ALPHA BANK.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
  Κατεβαινοντας την ΑΛΙΜΟΥ βγαινεις στην Παραλιακη προς ΠΕΙΡΑΙΑ στα 50 με 80 μετρα εχει μια σταση λεωφορειου δεξια. Εκει ειναι συνηθως το μεσημερι,απο 12-12μιση ενω τα βραδυα βρισκονται διασπαρτα απο την στροφη της ΑΛΙΜΟΥ μεχρι και την ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ εκει που ειναι η ALPHA BANK.

κανενα review έχουμε, στην γωνία του Νεφελη μια ξανθια και ενα μελαχροινο παιζουν καθε βραδυ, το μελαχροινο με τα πολλα κρυα ηταν το μονο που εβλεπες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ξεδοντιαρα λοιπον ε?

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εγώ λέω για την ξανθιά με της άσπρες μπότες
χρονιά πολλά xebourdelos  !!!!!!!!

Επισκέπτης
εγώ λέω για την ξανθιά με της άσπρες μπότες
χρονιά πολλά xebourdelos  !!!!!!!!

Κατι σαν νορθεν λαιτς εννοεις λολ! Τι λεει η ξανθια καλη ; Μαλακα παμε μαζι να τις φορτοσουμε !!! Εγω την αλλη την ψηνω καιρο αλλα ολο δεν μπορω!

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
δεν έχω άποψη  γιατί δεν προχώρησα αφού άνοιξε το στόμα να μου μιλήσει  και είδα στην αριστερή πλευρά τα δόντια της χάλια μου έπεσε  :headbang: από κορμί κάλο δείχνει άλλα τι να το κάνεις....
υγ στην συγκεκριμένη πιάτσα περιστασιακά παίζουν καλά κομματάκια
αν έχεις κοζαρει κάτι κάλο πάμε! γιατί όχι 

xinofotis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καραμπαζα ειναι ολα εκει η μια χωρις δοντια και η αλλη χωρις μαλλια και ο νταβας απεναντι
παρακολουθει ασε που εισαι καρφωμα στο μποτιλιαρισμα φορτωνεις τανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom