Δεν θελω να το παιξω πονηρος, αλλα 90 ειναι και με το ξενοδοχειο μεσα !!!
Τότε, το όλο πακέτο, γίνεται πιό συμπαθητικό. Αλλά στις εποχές που ζούμε, μπορεί να γίνει ακόμη πιό συμπαθητικό με περαιτέρω διόρθωση του συνολικού κόστους.
Δεν θελω να το παιξω πονηρος, αλλα 90 ειναι και με το ξενοδοχειο μεσα !!!
Πέρασμα από την παραλιακή Τετάρτη στις 18:45Δεν θελω να το παιξω πονηρος, αλλα 90 ειναι και με το ξενοδοχειο μεσα !!! Εαν ο jouliani εχει διαφορετικη αποψη, να την πει για να μην υπαρξη, λαθος συμπερασμα !!! Παντως και τα 90 για κοριτσια που ειναι στον δρομο ειναι πολλα και ας προσφερουν τα παντα και με το ξενοδοχειο μεσα, αυτη ειναι η αποψη μου !!!
τραβα ρε φιλος να πουμε σε κανα μασατζιδικο που με αυτα τα λεφτα γαμας και δερνειςΧθεσινό πέρασμα από παραλιακή, περίπου στις 5:30~6:00 το απόγευμα.
Στημένη στην γωνία, στο τετράγωνο του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ, μπανίζω ένα μικρό να στέκεται μόνο του.
1.65(με τις γόβες), λεπτό με στενό τζιν παντελόνι, μελαχρινή, περίπου τα 20-25, με όμορφο προσωπάκι.
Είπα να κάνω τον γύρω του τετραγώνου, για να την ξαναδώ, μιας και είχε αρκετή κίνηση ο δρόμος.
Ξαναπερνάω λοιπόν, την βλέπω ότι κοιτάζει, στρίβω αργά στο στενάκι, και μου έρχεται.
70€ με το ξενοδοχείο, 90€ και για κώλο.
Μιας και ήμουν αρκετά καυλωμένος, της λέω "πάμε". Λίγα μέτρα πιο πάνω υπάρχει ένα hotel για αυτή την χρήση. ;)
Για να μην μακρηγορήσω, δεν με εντυπωσίασε με τις υπηρεσίες της. Δεν λέω.. από σώμα καλό, και πολύ καλό βυζί, αλλά μέχρι εκεί.
Η κοπέλα είναι αρκετά του ..όχι.. μη... κ.λ.π. , ακάποτο δεν.. γλειψίματα δεν... και γενικά εμένα δεν με έφτιαξε..
Και όταν τρώω τέτοιες ήττες εγώ, μου είναι δύσκολη και η συνέχεια!!! :S
Τέλος πάντων. Για εμένα πεταμένα λεφτά!!!!!!!!
Χθες κατα τις 10 το βραδυ την ρωταω την κοπελα της φωτογραφιας και το μαλακισμενο μου απανταει 50 στο αυτοκινητο και 100 στο ξενοδοχειο !!! και το ξαναρωταω καινουργιες τιμες ειναι, η θελεται να σας πληρωσουμε και τα κοινοχρηστα ??? Τι ειναι μου λεει καινουργιες τιμες και της απανταω, αντε γειαααααααααα !!!εχω βαλει !!!
Χθεσινό πέρασμα από παραλιακή, περίπου στις 5:30~6:00 το απόγευμα.
Στημένη στην γωνία, στο τετράγωνο του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ, μπανίζω ένα μικρό να στέκεται μόνο του.
1.65(με τις γόβες), λεπτό με στενό τζιν παντελόνι, μελαχρινή, περίπου τα 20-25, με όμορφο προσωπάκι.
Είπα να κάνω τον γύρω του τετραγώνου, για να την ξαναδώ, μιας και είχε αρκετή κίνηση ο δρόμος.
Ξαναπερνάω λοιπόν, την βλέπω ότι κοιτάζει, στρίβω αργά στο στενάκι, και μου έρχεται.
70€ με το ξενοδοχείο, 90€ και για κώλο.
Μιας και ήμουν αρκετά καυλωμένος, της λέω "πάμε". Λίγα μέτρα πιο πάνω υπάρχει ένα hotel για αυτή την χρήση. ;)
Για να μην μακρηγορήσω, δεν με εντυπωσίασε με τις υπηρεσίες της. Δεν λέω.. από σώμα καλό, και πολύ καλό βυζί, αλλά μέχρι εκεί.
Η κοπέλα είναι αρκετά του ..όχι.. μη... κ.λ.π. , ακάποτο δεν.. γλειψίματα δεν... και γενικά εμένα δεν με έφτιαξε..
Και όταν τρώω τέτοιες ήττες εγώ, μου είναι δύσκολη και η συνέχεια!!! :S
Τέλος πάντων. Για εμένα πεταμένα λεφτά!!!!!!!!
Τι να τον κανει τον κολο, με τετοια ηττα που εφαγε ο ανθρωπος ???κωλο πηρες ?
την ειδανα βγαινει απο ημιπολυτελες ασπρο γερμανικο αμαξι συναδελφου. ημουν απεναντι, προς γλυφαδα, υψος φαναρια αλιμου. γυρναω και ρωταω. κατα δηλωση κατερινα, εκ τσεχιας, 1,65, λεπτη, ασπρο κολαν μαυρη μποτα ψηλη, ενα δοντι ελειπε. κατα τα αλλα, γελαστη και cool.
40 αμαξι, 50 ξενοδοχειο. ειχα να γαμησω αμαξι απο φοιτητης, ειχα και μιση ωριστα καβατζα, μπες της λεω.
με οδηγει, μεσα απο στενα, στο πισω μερος του γκολφ. ενας ερημικος δρομος με ενα ερηπωμενο εργοστασιο. σε παραδιπλανο αμαξι, υπηρχε πεοθηλασμος σε εξέλιξη απο μελαχρινη συναδελφο της.
βγαζει μποτα, καλσον με διπλη καλτα απο μεσα. αναδυεται ελαφρια μποχα. μαλακια με χερι, προφυλακτικο, πιπα μετριωτατη έως συζυγικη. μικροσωμη, ανεβαινει επανω και κουνιεται μονη της. με κλειστα παραθυρα, μου ηρθε ασφιξια και υδρωνα. της λεω να κατσει διπλα, να ντυθει, φευγουμε.
ηρθα γραφειο, εκανα ντουσακι, και εκλεισα γνωστη regular cg το απογευμα να ξεχασω την τραυματικη αυτη, as a whole, εμπειρια.
Ευτυχως που περνας και εσυ και βγαζει κανα φραγκο....
Ναι αλλα το μηχανημα, για την συσκευασια αεροστεγος, ποσο θα το πληρωνες ?????H ζημια, συνολικα, ηταν 40+70=110. στο παρακείμενο επιπλαδικο, θα αγοραζα ενα κομοδινο, εχοντας το ιδιο αποτελεσμα στην ικανοποιηση. Μικρο το κακο. το σπορ εχει σημαντικες αστοχιες και το ανωτερψ ποσο ειναι εντος των επισφαλειων.
KΛΗΜΕΡΑ αδερφια να ροτισω
Μονο η αλβανιδα κανει πιατσα εκει η πεζει και καμια αλλη
Για βοηθατε γιατι υο αλβανη νωμιζει οτι εινε καποια
Και εαν πεις και για τις τιμες, αστα να πανε, μαυρα χαλια !!!!!!!!αιχι 3-4. Μοια Τσαιχα, 2 αλβανειδαις κε μηα ρουμανα. χαλοια, ωλαις.
Και εαν πεις και για τις τιμες, αστα να πανε, μαυρα χαλια !!!!!!!!
Καλησπέρα
Σάββατο βράδυ όπως κατέβαινα παραλιακή κατά τις 1.00 πήρε το μάτι μου μια ψηή ξανθιά, μαύρο μπουφάν και μπλέ φούστα αν δεν κάνω λάθος λίγο πριν το coffeat, σχεδόν 200 μέτρα μετά το ελληνικό μπροστά σε μια καφετέρια που είχε ανοίξει και έκλεισε σε ένα μήνα. Δεν μπόρεσα να σταματήσω λόγω συνοδείας....
εχει κανείς καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται??????