Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
αυτό το μελαχροινό με τις αψηλές μπότες πριν στο στενο με το ξενοδοχείο πριν την εμπορική τράπεζα το έχει πάρει κανένας? δεν μασαει απο κρύο τίποτα πάντως

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα
Σάββατο βράδυ όπως κατέβαινα παραλιακή κατά τις 1.00 πήρε το μάτι μου μια ψηή ξανθιά, μαύρο μπουφάν και μπλέ φούστα αν δεν κάνω λάθος λίγο πριν το coffeat, σχεδόν 200 μέτρα μετά το ελληνικό μπροστά σε μια καφετέρια που είχε ανοίξει και έκλεισε σε ένα μήνα. Δεν μπόρεσα να σταματήσω λόγω συνοδείας....
εχει κανείς καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται??????
Την είδα και εγώ Κυριακή βράδυ.
Σιγουρα κάνει πιάτσα.
Φαίνεται πολύ καλή.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
Καλησπέρα
Σάββατο βράδυ όπως κατέβαινα παραλιακή κατά τις 1.00 πήρε το μάτι μου μια ψηή ξανθιά, μαύρο μπουφάν και μπλέ φούστα αν δεν κάνω λάθος λίγο πριν το coffeat, σχεδόν 200 μέτρα μετά το ελληνικό μπροστά σε μια καφετέρια που είχε ανοίξει και έκλεισε σε ένα μήνα. Δεν μπόρεσα να σταματήσω λόγω συνοδείας....
εχει κανείς καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται??????
Ναι καθημερινα απο τις 10 και μετα εκει ειναι

Paikths

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Καλημερα!!!

Χτες το βραδυ κατα τις 1.30 καθως επεστρεφα σπιτι ειπα να παω να τσεκαρω τις κοπελες στην παραλιακη μια και μενω διπλα.

Στην σταση μετα τον ΑΒΑΞ ειχε 3 εμφανισημες κοπελες 2 ξανθιες και μια μελαχροινη (την οποια δοκιμασα).

Με πλησιασε και μου ειπε 40 πιπα 50 πιπα και γαμησι. Της αντιπροτεινα 40 και πιπα και γαμησι και δεχτηκε.

Η κοπελα ειναι μελαχροινη με καρε μαλι γλυκο προσωπο και σωμα με πιασιματακια. Μου ειπε οτι την λενε Αννιτα και ειναι απο Βουλγαρια.

Με πηγε στο παρκινγκ ενος κοντινου ξενοδοχειου και ξεκινησαμε.

Η πιπα πολυ μετρια εως απαραδεκτη!!!
Μετα ξαπλωνει στο καθισμα του συνοδηγου και μου λεει να παω πισοκολλητα.
Την ωρα που τη γαμουσα μου ελεγε τις γνωστες μαλακιες (τελειωνε καυλιαρη και τετοια και ξενερωσα ασχημα).
Μετα απο αρκετη προσπαθεια και αυτοσυγκεντρωση καταφερα και τελειωσα.

Να σας αναφερω επισης οτι φορουσε πολυ βαρυ αρωμα (πατσουλι) και οταν πηγα σπιτι αναγκαστηκα επιτοπου να κανω μπανιο φοβουμενος μην με καταλαβει η γυναικα μου.

Με λιγα λογια ακομα κλαιω τα 40 τιμια ευροπουλα!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα!!!

Χτες το βραδυ κατα τις 1.30 καθως επεστρεφα σπιτι ειπα να παω να τσεκαρω τις κοπελες στην παραλιακη μια και μενω διπλα.

Στην σταση μετα τον ΑΒΑΞ ειχε 3 εμφανισημες κοπελες 2 ξανθιες και μια μελαχροινη (την οποια δοκιμασα).

Με πλησιασε και μου ειπε 40 πιπα 50 πιπα και γαμησι. Της αντιπροτεινα 40 και πιπα και γαμησι και δεχτηκε.

Η κοπελα ειναι μελαχροινη με καρε μαλι γλυκο προσωπο και σωμα με πιασιματακια. Μου ειπε οτι την λενε Αννιτα και ειναι απο Βουλγαρια.

Με πηγε στο παρκινγκ ενος κοντινου ξενοδοχειου και ξεκινησαμε.

Η πιπα πολυ μετρια εως απαραδεκτη!!!
Μετα ξαπλωνει στο καθισμα του συνοδηγου και μου λεει να παω πισοκολλητα.
Την ωρα που τη γαμουσα μου ελεγε τις γνωστες μαλακιες (τελειωνε καυλιαρη και τετοια και ξενερωσα ασχημα).
Μετα απο αρκετη προσπαθεια και αυτοσυγκεντρωση καταφερα και τελειωσα.

Να σας αναφερω επισης οτι φορουσε πολυ βαρυ αρωμα (πατσουλι) και οταν πηγα σπιτι αναγκαστηκα επιτοπου να κανω μπανιο φοβουμενος μην με καταλαβει η γυναικα μου.

Με λιγα λογια ακομα κλαιω τα 40 τιμια ευροπουλα!!!
Ο φιλος μολις μας ενημερωσε αναλυτικα !!!!!!!!!
40 ευρω η απολυτη ξεπετα !!!!!!!
Αξιζει ???????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Χθες το βραδυ, επιστροφη απο την δουλεια στο σπιτι και λεω δεν κανεις μα βολτα ????
Βρισκω την Κατερινα την Τσεχα, κατα τα λεγομενα της, γιατι για εμενα, σιγουρα ειναι απο την Αλβανια.
Για να μην μακρυγορω, μου λεει 40 στο αυτοκινητο και 70 στο χοτελι !!!!!!!!
Της λεω 30 εχει το χοτελ ???????  Οχι μου απαντα, αλλα εγω παιρνω 50 γιατι κανω περισσοτερο χρονο !!!!!!!
Της λεω 30 για το οχημα, με κοιταει, μενει λιγο σιωπηλη, και ανοιγει την πορτα και μπαινει !!!
Με παει σε ενα οικοπεδο,πισω απο την πιατσα τους, μου ζηταει τα λεφτα, την πληρωνω, και αφου γδυνομαστε, μου κανει μια πιπα σχεδον αδιαφορη !!!!!!!!!
Οταν ηρθα σε στυση, εκατσε κανονικα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, εβαλα ΤΕΛΟΣ !!!
Στην επιστροφη την ρωτησα εαν δινει και το κολαρακι της, μου απαντα αμεσως ΝΑΙ, ποσο παει την ρωταω, 50 μου λεει !!!
Δηλαδη, της λεω 50 για τον κολο και 70 για το υπολοιπο συνολο αρα 120, αλλα για ποσες φορες ???
Για μια μου απαντα, αν θελεις δυο φορες τοτε ειναι 200 !!!!!!!!!!
Καλα της λεω, θα τα ξαναπουμε !!!!!!!!!!!
Ουτε τα κοριτσια που ειναι, citytours δεν χρεωνουν τοσο !!!!!!!
Καλα εχουν παλαβωσει !!!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
αυτη στο φαναρι μετα τη BP (απο τη Γλυφαδα προς Αλιμου)τι λεει τελικα?

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
αυτη στο φαναρι μετα τη BP (απο τη Γλυφαδα προς Αλιμου)τι λεει τελικα?

Την εχω δει και εγω.. κανει πιατσα μονη της εκει.. απο μακρια φαινετε δυνατο μωρο.. δεν ξερω κατι παραπανω.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
μετακομισε εκει απο οταν ανοιξε το μαγαζι ο Περρυς με τα σοκολατακια του και εκανε στον δρομο την νυχτα μερα με τα φωτα του.................καταστρεφουν τα δαση και τις πιατσες οι πολυεθνικες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
μετακομισε εκει απο οταν ανοιξε το μαγαζι ο Περρυς με τα σοκολατακια του και εκανε στον δρομο την νυχτα μερα με τα φωτα του.................καταστρεφουν τα δαση και τις πιατσες οι πολυεθνικες
:2funny: :2funny: φοβερος!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πολυ καλο !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
τον πουστη τον Περρυ..............

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:ολοι οι συναγωνιστες να μπουκοταρουν το εν λογω μαγαζι

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
να γινει μια διαμαρτυρια εξωθεν..........να βγει στα καναλια, η δικη μου προταση...ειδαλως με καθε κιλο σοκολατακια να μας κανουν και μια πιπα πισω απο τον παγκο για να ρεφαρουμε, η δευτερη δικη μου προταση

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Στειλτε του τον ΣΥΡΙΖΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories