Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
μετα την αλιμου ειναι τεσσερα στενα και ειναι χρονια τωρα ολες πατσολες μια μονο αξιζει που κανει
πιατσα στη γωνια του ξενοδοχειου στην οδο φαν βαικ μια ξανθια κοντη με ξεκολο φορεμα γυρω στα 35

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
απ την σταση με επιπλα αβξ και μετα  ,πιο παλια κανανε πιατσα και απο πανω δρομους στο ιμπεριαλ μεταξυ θουκιδιδου και θεμιστοκλεους αλλα σκαγανε μπατσοι...σημερα κατα τις 8 παντως που περασα δεν ειχε κατι εκανε και κρυο...

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
απ την σταση με επιπλα αβξ και μετα  ,πιο παλια κανανε πιατσα και απο πανω δρομους στο ιμπεριαλ μεταξυ θουκιδιδου και θεμιστοκλεους αλλα σκαγανε μπατσοι...σημερα κατα τις 8 παντως που περασα δεν ειχε κατι εκανε και κρυο...
πριν 10 χρονια και παλι ολες ηταν για κλαμματα

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
απο 98-2000 δουλευα στο εδεσμα μετα που ξαναπερναγα δεν υπηρχε καμια τωρα αν πηγαινανε σταδιακα τι να πω

ikaros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2010
Κριτικές
28
Like
34
Πόντοι
10
καλισπερα συναθλητες! ημουν πριν κατα τις 11 στα γηπεδακια ποδοσφαιρου δεξια τελος της αλιμου και μολις τελειωα ειπα να κανω μια γυρα να δω αν υπαρχει κατι. λογω της ωρας πετυχα μονο μια ελληνιδα λιγα μετρα διλπλα στο ιμπεριαλ. θα την ελεγα milf προς mature μετρια γενικα. σαν γνωστος μπουρδελιαρης  σταματησα και ρωτησα και ζηταγε 30 ευρω μεσα στο αμαξι και 70 για ξενοδοχειο( 50 δικα της και 20 το ξενοδοχειο). οταν εφευγα παρατηρησα και ενα κοντομαλλο ξανθο πανω στην παραλιακη αλλα δυστυχως δεν ρωτησα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
την ειδανα βγαινει απο ημιπολυτελες ασπρο γερμανικο αμαξι συναδελφου. ημουν απεναντι, προς γλυφαδα, υψος φαναρια αλιμου. γυρναω και ρωταω. κατα δηλωση κατερινα, εκ τσεχιας, 1,65, λεπτη, ασπρο κολαν μαυρη μποτα ψηλη, ενα δοντι ελειπε. κατα τα αλλα, γελαστη και cool.

40 αμαξι, 50 ξενοδοχειο. ειχα να γαμησω αμαξι απο φοιτητης, ειχα και μιση ωριστα καβατζα, μπες της λεω.

με οδηγει, μεσα απο στενα, στο πισω μερος του γκολφ. ενας ερημικος δρομος με ενα ερηπωμενο εργοστασιο. σε παραδιπλανο αμαξι, υπηρχε πεοθηλασμος σε εξέλιξη απο μελαχρινη συναδελφο της.

βγαζει μποτα, καλσον με διπλη καλτα απο μεσα. αναδυεται ελαφρια μποχα. μαλακια με χερι, προφυλακτικο, πιπα μετριωτατη έως συζυγικη. μικροσωμη, ανεβαινει επανω και κουνιεται μονη της. με κλειστα παραθυρα, μου ηρθε ασφιξια και υδρωνα. της λεω να κατσει διπλα, να ντυθει, φευγουμε.

ηρθα γραφειο, εκανα ντουσακι, και εκλεισα γνωστη regular cg το απογευμα να ξεχασω την τραυματικη αυτη, as a whole, εμπειρια.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
παιζει ενα καλο μουνακι πανω στην ποσειδωνος 3 στενα μετα την αλιμου προς πειραια την εχω δει μεσημερι να
ψωνιζεται ειναι καλοοοοοοοο!δεν  εχω παρει ουτε ξερω τιμες

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
επισης ειδα την προηγουμενη εβδομαδα ερχομενος απο αλιμου κ κανοντας δεξια στα στενα για να βγω παραλιακη βγαινω στη τραπεζα...δε θυμαμαι πια νομιζω μαρφιν(πριν την αλφα που χει στη καλαμακιου) την πρωτη μαυρουλα που σκασε εκει... :2funny: :2funny: :2funny:θα ρωταγα αλλα δε μπορουσα στο στενακι ερχομενος ειχε κινηση και δεν εχει που να σταθεις....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
την ειδανα βγαινει απο ημιπολυτελες ασπρο γερμανικο αμαξι συναδελφου. ημουν απεναντι, προς γλυφαδα, υψος φαναρια αλιμου. γυρναω και ρωταω. κατα δηλωση κατερινα, εκ τσεχιας, 1,65, λεπτη, ασπρο κολαν μαυρη μποτα ψηλη, ενα δοντι ελειπε. κατα τα αλλα, γελαστη και cool.

40 αμαξι, 50 ξενοδοχειο. ειχα να γαμησω αμαξι απο φοιτητης, ειχα και μιση ωριστα καβατζα, μπες της λεω.

με οδηγει, μεσα απο στενα, στο πισω μερος του γκολφ. ενας ερημικος δρομος με ενα ερηπωμενο εργοστασιο. σε παραδιπλανο αμαξι, υπηρχε πεοθηλασμος σε εξέλιξη απο μελαχρινη συναδελφο της.

βγαζει μποτα, καλσον με διπλη καλτα απο μεσα. αναδυεται ελαφρια μποχα. μαλακια με χερι, προφυλακτικο, πιπα μετριωτατη έως συζυγικη. μικροσωμη, ανεβαινει επανω και κουνιεται μονη της. με κλειστα παραθυρα, μου ηρθε ασφιξια και υδρωνα. της λεω να κατσει διπλα, να ντυθει, φευγουμε.

ηρθα γραφειο, εκανα ντουσακι, και εκλεισα γνωστη regular cg το απογευμα να ξεχασω την τραυματικη αυτη, as a whole, εμπειρια.

Η αναφορά σας είναι παρακαταθήκη, εύγε!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
επισης ειδα την προηγουμενη εβδομαδα ερχομενος απο αλιμου κ κανοντας δεξια στα στενα για να βγω παραλιακη βγαινω στη τραπεζα...δε θυμαμαι πια νομιζω μαρφιν(πριν την αλφα που χει στη καλαμακιου) την πρωτη μαυρουλα που σκασε εκει... :2funny: :2funny: :2funny:θα ρωταγα αλλα δε μπορουσα στο στενακι ερχομενος ειχε κινηση και δεν εχει που να σταθεις....

Παρθενική εμφάνιση μαυρούλας στην παραλιακή :o :o :grin: :grin:.Αυτό πιστεύω σημαίνει πρόοδος :sunglasses:.Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιώργο τον Παπανδρέου,που την είχε υποσχεθεί και στην διακαναλική :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
σημερα τρεις παρα ηταν παλι εκει το ξανθο αλβανακι παραδιπλα απο μαρμαριδη...με κολλητο τζην και μαυρες μποτες δερματινες ως το γονατο...σημερα που ηταν ντυμενη σαν ανθρωπος καλη φαινοταν αλλα γαμω τη καταδικη μου περναγα με ενα συναδελφο μαζι  :S :S

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
χθες λοιπον ειδα και εγω κατα τις 14.30 μια με μινι φουστα και μποτες! στο ρευμα προς πειραια στην γωνια με αλιμου!μακρυ μαλλι,μπουκλωτο!καλη φαινοτανε απο την αριστερη λωριδα....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια τετοιες ωρες που σχολαω δε βλεπω να παιζει και τιποτα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
χθες λοιπον ειδα και εγω κατα τις 14.30 μια με μινι φουστα και μποτες! στο ρευμα προς πειραια στην γωνια με αλιμου!μακρυ μαλλι,μπουκλωτο!καλη φαινοτανε απο την αριστερη λωριδα....
αυτη πρεπει η αλβανιδα που λεμε...διπλα στη σταση...παντα μποτες φοραει αυτη η με φουστα η με κολλαν την εχω δει και εγω παλι αλλα δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια μου...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινο περασμα τιποτα απολυτως

Επισκέπτης
σημερινο περασμα τιποτα απολυτως

πολυ κρυο ρε φιλε εχει σημερα παντος προχτεσ περιπου 1 παρα τεταρτο ηταν εκει το μωρο εχει απιστευτο κολι ... απο οτι ειδα εβαψε και τα μαλια κοκκινοπα!!! ο τιτλος ειναι λαθος η πιατσα ξεκιναει περιπου 12+ !!! θελω πολυ να το γαμησω αυτο το βλεπω καθε φορα και το λιγουρευομαι ... αλλα δεν προλαβενω γμτ !!!

Επισκέπτης
πολυ κρυο ρε φιλε εχει σημερα παντος προχτεσ περιπου 1 παρα τεταρτο ηταν εκει το μωρο εχει απιστευτο κολι ... απο οτι ειδα εβαψε και τα μαλια κοκκινοπα!!! ο τιτλος ειναι λαθος η πιατσα ξεκιναει περιπου 12+ !!! θελω πολυ να το γαμησω αυτο το βλεπω καθε φορα και το λιγουρευομαι ... αλλα δεν προλαβενω γμτ !!!

σημερα ειχα χρονο και διαθεση να το φορτωσω το τεμαχιο αλλα μου την βγηκε ενα μηχανοβιος απο στενο κσι μαλλον την αρπαξε μεσα απο τα χερια μου μετα αρχισαν τα κορναρισματα και το μονο που προλαβα ειναι να τους βγαλω φοτο!!!  η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν το  πηρε το μωρο !!! μηπως ξερει κανεις ταριφες ???

Συνημμένα

• paraliaki12kai45.jpg
    paraliaki12kai45.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 42

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom