Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όκ!!! Το βρήκα!! Τώρα πώς το διαγράφω από δω δεν ξέρω! Μοντς help! Είμαι λίγο ασχετούλης από pc.. Αλλά γαμάω καλά αν ενδιαφέρεσαι!
ώρα ?Πηρα μια μαυρομαλλα τουμπανο ρουμανα απο το ιδιο μερος. Αυτη πρεπει να ειναι περιπου 2 μηνες εκει.. μου ζητησε 40 για πιπα μονο, 50 πιπα και σεξ στο αμαξι, 80 μιση ωρα ξενοδοχειο και 100 για μια ωρα. Την πηγα στο παρκινγκ με 50 ευρω για και . δεν βιαζοτανε και ηταν προθημη να δωσει φιλια στο στομα. Ειναι αρκετα ψηλη, ωραιο σωμα, ζουμερο κωλο και ομορφη στο πρωσοπο. αυτα για τωρα.
Λέγοντας Αλιμος μιλάμε για περιοχή επιπέδου Παπάγου, Ψυχικού ή Πεύκης, τόσο ακριβά είναι τα ακίνητα εκεί και οι κάτοικοι ανω - μεσαίων κοινωνικών τάξεων.
1. σβηστο απο εδω το ποστ και βάλτο στο ''πουτανόπιατσες αθηνας''
2. εισαι πισω..
1. εμ δεν το βρισκά το άλλο thread!!! Και δέν ξέρω πώς να το μεταφέρω τώρα!!!
2. αφού δεν ασχολούμε με πιάτσες ρε τρελέ!!! έτυχε να περνάω απλά!!!
Όκ!!! Το βρήκα!! Τώρα πώς το διαγράφω από δω δεν ξέρω! Μοντς help! Είμαι λίγο ασχετούλης από pc.. Αλλά γαμάω καλά αν ενδιαφέρεσαι!
re agianni esy amesws kritiki se olous!!!!
και για κλαματα που δεν ξερεις τί αστεράκια μπορεις να βρεις στις πιατσες..Όντως για γέλια!
Τι εννοείς ρε Jim, οι "άνω" και "μεσαίες" κοινωνικές τάξεις δε πηδάνε?
ε και συ ρε φίλε, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...
και για κλαματα που δεν ξερεις τί αστεράκια μπορεις να βρεις στις πιατσες..
οχι το καλλιτερο γαμησι. το καλλιτερο γαμησι σε βιζιτα.Δεν ξεχνώ τα λόγια σου επίσεις!!!! Είπες οτί το καλύτερο γαμίσι το χεις κάνει με αλβανέζα.. αλλά είπα.. ιδεολογικομαλακιά μου!!
τους χαλανε το ιματζ εκει πρεπει να πανε σε ποιο λαικες γειτονιες με την διαφορα οτι και στις πιο λαικες γειτονιες υπαρχουν ατομα με μεγαλυτερο εισοδημα απο αυτους που μενουν σε χαι κλας περιοχες.Τι εννοείς ρε Jim, οι "άνω" και "μεσαίες" κοινωνικές τάξεις δε πηδάνε?
οχι το καλλιτερο γαμησι. το καλλιτερο γαμησι σε βιζιτα.
το καλλιτερο γαμησι μου το μοιραζονται δυο αλλες. οι πρωην γυναικες μου..
γιατι ? νομιζεις οτι ειχα εγω ????Ε ναι ρε! Αυτό εννοείτε! Αφού για βίζιτες μιλάμε! Λές να έχω άποψη για τις γυναίκες σου? ? ?
γιατι ? νομιζεις οτι ειχα εγω ????