Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Η ξανθιά που κάθεται έξω από το ξενοδοχείο Φοίνιξ, τι λέει? Δεν είναι άσχημη. Οι καλύτερες είναι οι δύο φίλες Αμάντα και Ελένη στο παλιο αεροδρόμιο. Η Ελένη είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο δρόμο, από εμφάνιση τουλάχιστον. Και για ξεκαύλωμα καλή είναι, αλλά μην ζητάτε πολλά. Η Αμάντα η φίλη της κάνει τσιμπούκι πάντως δίχως αύριο. Πρέπει όμως να αποκτήσω ολοκληρωμένη εικόνα. Η πιο φιλότιμη νομίζω πώς είναι η Σόνια στο Ρουφ, εμφάνιση μέτρια αλλά έχει κάτι που σε φτιάχνει αν είσαι τιγκαρισμένος στο όσχεο. Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, είναι ξηγημένη. Α, και η Θεοδώρα στα Κτελ Κηφισού μου αρέσει. Είναι νταρντάνα και φιλότιμη. Προσγειωμένη. Όλες αυτές θα μπορούσαν άνετα να το παίζουν βίζιτες στα 80 - 100€. Εντύπωση μου κάνει που ξεροσταλιάζουν στο δρόμο. Δεν ξέρω ίσως και να βγάζουν περισσότερα. Άλλο να πάρεις τηλέφωνο και να κανονίσεις και άλλο να την δεις στο δρόμο, να θολώσεις και να την ψωνίσεις. Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτές...

Πολύ σωστός. Επισης υπηρχε και η Ιωαννα σε ενα στενο στον Αλιμο. Τιμια επιλογη, απλα δεν ξερω αν σκαει ακομα. τελυταια φορα την ειχα βρει πριν κανα 6μηνο.

Σονια δοκιμαστηκε χθες στο Ρουφ.
Τιμια επιλογή επισης και σε αποδοση και σε χρημα και σε εμφανιση αν και στο πρόσωπο την περιμενα πιο μιλφ...
Το μονο αρνητικο οτι το μερος που πας δεν ειναι και απομερο 100% και μπορει να περασει κανα αμαξι η να παρκαρει κανεις εκει. Δεν νομιζω να ξαναδοκιμασω παντως.

Asrogath

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε λεβέντες τι γίνεται στην παραλιακή. Έχουν εξαφανιστεί όλες εδώ και μια εβδομάδα ή κάνω λάθος...;;;

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Όντως η κατάσταση είναι αστεία γιατί χθες το βράδυ γυρνώντας από γλυφάδα πήρε το μάτι μου δύο τεμάχια πριν την Αλίμου που με έκαναν να θέλω να ρωτήσω τιμή και υπηρεσίες. Μέχρι να κόψω Αλίμου να κάνω τον κύκλο και να βγω πριν από το σουβλατζίδικο 2 μπατσικά φόρτωναν αβέρτα. Υπάρχει μεγάλο θέμα με τον νέο δήμαρχο Αλίμου ο οποίος μαζί με της Γλυφάδας είναι αποφασισμένοι σε εκκαθάριση της περιοχής κυρίως τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες. Με αποτέλεσμα το νταλαβέρι στον Μαρμαρίδη να γίνεται πλέον με τηλεβόα στο καφενείο αφού εκεί κάθονται όλες μαζί για να μην τις μαζέψουν και φωνάζει ο άλλος από το αμάξι πια θέλει…πανηγύρι κανονικό

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Ποιο καφενειο λες?
Τον φουρνο που ειναι διπλα?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
το θαναση?

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Ναι το Θανάση λέω. Αν περνάτε μετά τις 12-13 θα δείτε τουλάχιστον τρεις να κάθονται στο τραπεζακι μπροστά και να περιμένουν, γυρνούν στο πόστο όταν περάσει το μπατσικο...

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
καλα οκ που πανε τα κοριτσια αφου τα διοχνουν :rolleyes: κανεισ???????

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ετυχε να βαζω βενζινη στη γλυφαδα σε βενζιναδικο επι της ποσειδωνος

και ηρθε ενας ντελιβερας που τον ηξερε ο βενζινας. αρχισαν να λενε για αυτο το θεμα.

Ο βενζινας του ειπε οτι τις μαζεψαν ολες και πολυ δυσκολα θα τις ξαναδουν συντομα.

Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλα σιγουρα ειναι ολη μερα εκει ο ανθρωπας , αστυνομιες περνανε και μιλανε μεταξυ τους και ολο και κατι θα ξερει.

Το "μαζεψαν" δεν ξερω αν τις πηγαν μεσα η τις διωχνουν συστηματικα.

παντως ηταν καθετος "ξεχασε τες του ελεγε"

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Αντε να μας μεινει κανα ευρω στην τσεπη για τα χριστουγεννα :lheel: :lheel: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τελικα οι μονες που θα επιβιωσουν θα είναι οι ανεξάρτητες, Facebook, τηλεφωνα, χορηγοι, αγαπουληδες κλπ.

Τα μασατζιδικα είναι στατικα τα κλεινουν οποτε θελουν.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πριν δυό βδομάδες γύρω στις 1200 το βράδυ θα ήταν, πέτυχα δύο τεμάχια που πετάχτηκαν μέσα από θάμνους από την πάνω μεριά της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ρεύμα προς Αθήνα (όχι στην παραλιακή) στο σημείο που είναι η υπόγεια και ανώγεια γέφυρα του παλιου Ανατολικού αεροδρομίου. Στο σημείο αυτό υπάρχει παραδίπλα στον παράδρομο ένα fast food 24 ώρες και καλά ροκαμπίλυ στυλ με ένα παλιό Αμερικάνικο αυτοκίνητο απέξω. Δεν ξέρω αν πρόκειται για επαγγελματίες ή έπαιζε κάτι άλλο. Πάντως δεν δικαιολογούνται να κινούνται εκεί στους θάμνους στα σκοτάδια τα κορίτσια.

:think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Καλα ρε μαλακες ενα μηνα ελειψα και διωξατε τα μωρα? :think:
που πηγαν?Εχει κανεις ιδεα?Τις βραδυνες θελω :grin:

Stories