Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τα έπη αυτή την διαδικασία έχουν:
Πρώτα τα σκέφτεσαι,στη συνέχεια τα καταστρώνεις και κατόπιν τα εφαρμόζεις.
(Εδώ που τα λέμε αντί να ψάχνω σε ολόκληρη την παραλιακή την κοκκινομάλα δεν πήγαινα κατευθείαν στην Χαμοστέρνας να πάρω την-νεαρά-μητέρα Σόνια...)

Που ειναι ακριβως αυτη η πιατσα?

Επισκέπτης
Που ειναι ακριβως αυτη η πιατσα?

Στην παραλιακή-από το ύψος του Κρεολή του ξενοδοχείου ως το παλιό αεροδρόμιο και πιο κάτω ακόμη στο ύψος του Πράπα,εκεί που έχουν ανοίξει τώρα τα Μικέλ-στο ρεύμα προς Αθήνα.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Στην παραλιακή-από το ύψος του Κρεολή του ξενοδοχείου ως το παλιό αεροδρόμιο και πιο κάτω ακόμη στο ύψος του Πράπα,εκεί που έχουν ανοίξει τώρα τα Μικέλ-στο ρεύμα προς Αθήνα.

Εννοουσα της Χαμοστερνας

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Aυτή στο Φοίνιξ το ξενοδοχείο με εμφάνιση πορνοστάρ την είδα πριν καμιά βδομάδα και ήμουν ετοιμος να τη δοκιμάσω. Απλά μου βγάζει μια ξυνίλα + φάτσα αστα να πάνε αλλά κορμί δυνατό. Την εχει δοκιμασει κανεις;

Επισκέπτης
Aυτή στο Φοίνιξ το ξενοδοχείο με εμφάνιση πορνοστάρ την είδα πριν καμιά βδομάδα και ήμουν ετοιμος να τη δοκιμάσω. Απλά μου βγάζει μια ξυνίλα + φάτσα αστα να πάνε αλλά κορμί δυνατό. Την εχει δοκιμασει κανεις;

Έτσι όπως τα λες είναι-εμφάνιση πορνοστάρ και δυνατό κορμί.Χαμογελαστή ήταν χθες το βράδυ αλλά για την απόδοσή της  :dunno:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Λίγο μετά το επιπλάδικο το Ένα κι Ένα ακριβώς μπροστά από το πάρκο των κατοικιών των αξιωματικών.
Για την ακρίβεια, είναι η προέκταση της οδού Χαμοστέρνας σε οδό Κωνσταντινουπόλεως.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Έτσι όπως τα λες είναι-εμφάνιση πορνοστάρ και δυνατό κορμί.Χαμογελαστή ήταν χθες το βράδυ αλλά για την απόδοσή της  :dunno:

Παντως γενικα τα πιο ομορφα κατα τη γνωμη μου παιζουν στο παλιο αεροδρομιο.
Εχω δει κατα καιρους περαστικος και στη σταση διπλα απο την καντινα στο ρευμα προς αθηνα αλλα και απεναντι τωρα τελευταια στο ρευμα προς γλυφαδα... Αλλα ουτε γι αυτες ξερω περισσοτερα δυστυχως αν και εχει γραφτει για καποιες οτι ειναι πεταμμενα λεφτα...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Παντως γενικα τα πιο ομορφα κατα τη γνωμη μου παιζουν στο παλιο αεροδρομιο.
Εχω δει κατα καιρους περαστικος και στη σταση διπλα απο την καντινα στο ρευμα προς αθηνα αλλα και απεναντι τωρα τελευταια στο ρευμα προς γλυφαδα... Αλλα ουτε γι αυτες ξερω περισσοτερα δυστυχως αν και εχει γραφτει για καποιες οτι ειναι πεταμμενα λεφτα...

απεναντι παίζει νέο μελαχροινό λεπτό γύρω στο 1 65, λίγο βλαχαδερό μου φάνηκε εμενα

greekml

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πετυχε κανεις την κοκκινομαλα που εγραψα σε προηγουμε σχολιο;;;

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαυρούλες 4 στον αριθμό κάθονταν και περίμεναν κόσμο  :boobies: στο ρεύμα προς πειραιά πριν από την Αλίμου.... Δεν ξέρω αν είναι νέα προσθήκη αλλά εγώ σήμερα είδα τόσες πολλές σε αυτό το σημείο και καλό θα ήταν ειδικοί της Αθήνας να μας που αν είναι πρώην του γνωστού τριγώνου για να ξέρουμε και τι θα κολλήσουμε...  Στα υπολοίπα σημεία της παραλίας τα γνωστά πρόσωπα όπως πάντα όταν δεν έχει αστυνομία.

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαυρούλες 4 στον αριθμό κάθονταν και περίμεναν κόσμο  :boobies: στο ρεύμα προς πειραιά πριν από την Αλίμου.... Δεν ξέρω αν είναι νέα προσθήκη αλλά εγώ σήμερα είδα τόσες πολλές σε αυτό το σημείο και καλό θα ήταν ειδικοί της Αθήνας να μας που αν είναι πρώην του γνωστού τριγώνου για να ξέρουμε και τι θα κολλήσουμε...  Στα υπολοίπα σημεία της παραλίας τα γνωστά πρόσωπα όπως πάντα όταν δεν έχει αστυνομία.

Ωρα???

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Η ξανθιά που κάθεται έξω από το ξενοδοχείο Φοίνιξ, τι λέει? Δεν είναι άσχημη. Οι καλύτερες είναι οι δύο φίλες Αμάντα και Ελένη στο παλιο αεροδρόμιο. Η Ελένη είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο δρόμο, από εμφάνιση τουλάχιστον. Και για ξεκαύλωμα καλή είναι, αλλά μην ζητάτε πολλά. Η Αμάντα η φίλη της κάνει τσιμπούκι πάντως δίχως αύριο. Πρέπει όμως να αποκτήσω ολοκληρωμένη εικόνα. Η πιο φιλότιμη νομίζω πώς είναι η Σόνια στο Ρουφ, εμφάνιση μέτρια αλλά έχει κάτι που σε φτιάχνει αν είσαι τιγκαρισμένος στο όσχεο. Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, είναι ξηγημένη. Α, και η Θεοδώρα στα Κτελ Κηφισού μου αρέσει. Είναι νταρντάνα και φιλότιμη. Προσγειωμένη. Όλες αυτές θα μπορούσαν άνετα να το παίζουν βίζιτες στα 80 - 100€. Εντύπωση μου κάνει που ξεροσταλιάζουν στο δρόμο. Δεν ξέρω ίσως και να βγάζουν περισσότερα. Άλλο να πάρεις τηλέφωνο και να κανονίσεις και άλλο να την δεις στο δρόμο, να θολώσεις και να την ψωνίσεις. Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτές...

Επισκέπτης
Η πιο φιλότιμη νομίζω πώς είναι η Σόνια στο Ρουφ, εμφάνιση μέτρια αλλά έχει κάτι που σε φτιάχνει αν είσαι τιγκαρισμένος στο όσχεο. Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, είναι ξηγημένη.

Η Σόνια είναι καύλα και από κάποια ώρα και μετά φεύγει από την πιάτσα του Ρουφ και πηγαίνει κι αυτή στην παραλιακή.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Την προηγούμενη πέμπτη καθώς γύριζα σπίτι κατά τι μια το βράδυ , είπα να ρίξω μια ματιά στο παλιό αεροδρόμιο μήπως πετυχενα την Σερβα φουρειρα, αλλά αντί γι αυτήν ήταν η Αμαντα, ελληνίδα από Λάρισα όπως μου είπε, μελαχρινή , καλούτσικο σωματάκι και
πολύ επικοινωνιακή. Μου θύμισε σε συμπεριφορά αλλά και σεξακι την μαντόνα από Κασσάνδρας .
τιμές ¨είναι 50 αυτοκίνητο και 70+ χοτελ. Τελικά την πήρα αυτοκίνητο οπού έμεινα αρκετά ευχαριστημένος ,  πολύ καλή πίπα και αλλά και καλή συμμετοχή στο σεξ.
Μου είπε επίσης ότι παλιότερα δούλευε σε στούντιο στο Γκάζι,  αλλά δεν ήταν καλα τα λεφτά  σε σχέση με το πεζοδρόμιο , τις μένουν όλα και διαλέγει τους πελάτες της.
Τέλος μου είπε αν άκουσα καλα ότι είναι 21, εγώ την έκανα για 31….

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
"Αποκαλυπτικο" ρεπορταζ του Alpha, πριν 5'...

Κατοικοι κατηγγειλαν οτι υπαρχει πορνεία, μερα μεσημερι, κι οτι "τα βλεπουν τα παιδια μας"!  :2funny:

Ο δημοσιογραφος επιασε μια-μια τις πουτανες και τις ρωτουσε τιμες (με μωσαϊκο στο προσωπο)!!!  :rockon:

Μιλαμε για πολυ παρακμη, ελλειψει κανονικων ειδησεων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom